agenis1, جان البته این رو هم باید اضافه کنیم که همه نون سنگک نمی خورند معمولا تو تهران خیلی طرفدار داره ولی تو شهرهای جنوبی بیشتر نان لواش استفاده می شود که 125 تومان در شیراز و 100 در بوشهر و چیزی تو این مایه ها قیمت داره که با این وضع این شرایط تفاوت میکنه . ولی گله ای که من از این وضع دارم اینه که قرار شد نظارت بر ناوایی ها بیشتر بشه تا کیفیت نان افزایش پیدا کنه در مورد نان لواش صدق نمی کنه حداقل تو شهر ما شیراز که شاید بتونم بگم فقط تک و توکی نانوایی لواشی این نان رو به درستی و بدون جوش شیرین درست می کنند انگار سازمان نظارت فقط آدرس همین چند تا نانوایی رو در سطح شهر داره . من خودم یکی از نظراتی که داشتم این بود که می شد به عنوان اعضای نظارت بر قیمت ها از برادرهای بسیجی استفاده نمود . به جای اینکه داخل پایگاه جمع بشوند و آخر شب هم یک گشت 10 دقیقه ای معمولی داشته باشند می توانستند لیست قیمت هایی را در اختیار آنها قرار داد و بهشون گفت از تو خیابان که رد می شوید توجه ای به قیمت ها داشته باشید و اگر به مورد مشکوکی و یا تخلفی بر خوردید آنها رو گزارش کنید ولی ... مگر فقط بسیج برای روز مبادا و ... هست باید این بسیجی که این همه هزینه اش می شود و بسیجیانی که این همه امتیازات نسبت به بقیه اقشار جامعه می گیرند جایی به غیر از رزمایش و میدون جنگ و مرگ بر امریکا گفتن بدرد بخورند باور کنید اگر پیشنهاد بدهند خیلی هاشون داوطلبانه این کار را خواهند کرد . به نظر شما ایده بدیه؟؟ من خودم به عنوان یک فرد عادی که فکر کنم کار زیادی نباشه !؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ... امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !