سلام ویـــــــــــــــــــــــژه به دوستان سنترالی
امروز یه فکر بکر به ذهنم خطور کرد که علاوه بر اینکه یه تنوعی هم محسوب میشه مروری بر مطالب علمی گذشته هم میشه و اونم چیزی نیست جز کتاب الکترونیکی مخصوص تلفن همراه (موبایل!!) که پر از مطالب جالب و خاطره انگیز و علمی به همراه نام نویسندگان و تاریخ انتشار اون در سنتراله که به دسته بندی و با پشتیبانی "F-Book" و "زرنگار" و "پرنیان" در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت که شما میتونین با لینک مستقیم اون ها رو دانلود کنین.
این کتاب ها که با پسوند "Jar" و با حجم کم در فضای سایبری آپلود میشن تقریبا در تمامی گوشی ها قابل نصب هستند و شما میتونین در اوقات بیکاری و ساعت های مرده خود اون ها مطالعه کنین ولذت ببرین.
اون طور که من حساب کردم اگه هر2 روز 3 تا از این کتاب ها رو در اختیار شما قرار بدم در طول یه ماه 45 تا و در 3 ماه میشه 135.یعنی شما در ماه مهر میتونین آرشیوی با 135 کتاب در تلفن همراهتون داشته باشین که با توجه به کم حجم بودنشون یه غوغایی میشه.

ثانیا" این مطلبو میخوام تعمیم بدم به اینکه امروزه تمامی ژانر های پخش کننده دارای قابلیت کتاب خوانی دارند.البته درسته که کتاب هایی که برای چنین ژانر هایی منتشر میشه بصورت فایل ios است ولی اگه دوستان تمایل دارند این کتاب ها رو بصورت گرافیکی داشته باشن من میتونم این کارو انجام بدم ولی همان طور که گفتم فقط در E-book Reader های پیشرفته مثلا" تبلت ها پخش میشه که در حال حاضر تو حوزه ی کاری بنده نیست.
با این مجموعه تفاسیر , قبلش میخوام با قرار دادن اولین کتاب بصورت آزمایشی نظر شما در مورد اون بدونم.
راستی تا یادم نرفته بگم که اطلاعات در مورد نویسنده مطلب و تاریخ انتشارش رو میتونین در قسمت "درباره ی کتاب" در داخل فهرست کتاب مشاهده کنید...
[HIGHLIGHT=#548DD4]روش : ابتدا فایل زیپ اولیه را باز کرده ودر آن یک فایل با پسوند jar مشاهده خواهید کرد.آنرا در حافظه تلفن همراه خود نصب کرده و لذت ببرید.
دوستار محیط وب [HIGHLIGHT=#17365D]DEMORG@N !!!!!!
این شما و این هم اولین جلد از این کتاب:
[External Link Removed for Guests]