دوستان بااجازتون دو سه تا مطلب کوتاه رو میخواستم تو همین جا مطرح کنم .
اول اینکه فکرکنم سال 82 فرمانده وقت نیروی هوائی اعلام کرد که قویترین جنگنده رهگیر ساخت ایران براساس طرح یک رهگیر روسی دردست ساخت میباشد--به نظرمن احتمالا باتوجه به اینکه ایران به توان ساخت موشکهای فینیکس دست یافته یکی از جنگنده های خانواده فلانکر به عنوان طرح پایه انتخواب شده ونصب موشک فینیکس برروی آن یکی ازتغییرات ایجاد شده برروی آن است.
مطلب دیگه اینکه بعضی ازدوستان ایجاد تغییرات ودونفره شدن هواپیمای اف5 را به عنوان هواپیمای سیمرغ معرفی میکنند.البته من دراین باره چیز زیادی نمیدونم اما باجائی که من بیاد دارم درتابستان سال 83 دریابان شمعخانی وزیر دفاع وقت در یکروز ودر شهر اصفهان 15 طرح نظامی را مورد بهره برداری قرار داد که یکی از اونها خط تولید جنگنده سیمرغ اعلام شد.البته تنها تصویری که از این هواپیمادر آن روز از تلوزیون پخش شد بصورتی بود که از روبرو نوک دماغه را ازقسمت زیر فیلمبرداری کرده بودند وسایر قسمتها تقریبا دیده نمیشد.
دیگه اینکه در هفتم آذر 82 همزمان با به آب اندازی زیردریائی السابحات 15 دریادار عباس محتاج ضمن اعلام این خبر که بزرگترین وقویترین زیردریائی ساخت ایران دردست ساخت میباشد مطلب کوتاهی را درباره حمله میراژاف1 عراقی به ناو یواس اس استارک آمریکا در اواخر جنگ بیان کرد یا بهتره بگیم افشا کرد(اول یک توضیح بدم واون اینکه بعد از بکارگیری موشک اگزوسه توسط عراق در جنگ نیروی دریائی یک سری فرستنده های رادیوئی به نام بارژ البته به تعداد حدود 2500 تا در خلیج فارس وتنگه هرمز مستقر کرد که کار آنها پخش امواج مختل کننده وانحراف موشکهای هدایت شونده با رادار میباشد وبه این طریق نه تنها تهدید هواپیماهای سوپراتاندارد تقریبا بی اثر شد بلکه از حدود 1200 فروند موشک اگزوسه بکار رفته توسط عراق تعداد نسبتا کمی به هدف خورد واز این لحاظ ایران کاملا موفق عمل کرد)خلاصه اینکه جناب دریادار افشا کردند که درآن زمان هواپیمای عراقی در واقع یک ناو ایرانی را هدف گرفته بود اما با توجه به محل استقرار ناو ایرانی وناو امریکائی نسبت به محل قرارگیری بارژها موشک به سمت ناو امیکائی منحرف شده و.....
ودراون حادثه 37 نظامی امریکائی کشته شدند.
تا انجاش بماند.اسفند ماه سال 84 یعنی همین چند ماه پیش بزرگترین زیردریائی ساخت ایران بانام نهنگ 1 به آب انداخته شد.اما هیچ توضیحی درباره آن داده نشد.آیا کسی اطلاعاتی دراین مورد داره.
ازاینکه وقت گذاشتید واین مطالب کوتاه وپراکنده رو خوندید ممنون واگر اطلاعات دیگه ای دراین زمینه دارید منو بی نصیب نزارین