درود بیکران به همه کاربران گرامی centralclubs
با توجه به بحثهایی که همیشه پیرامون وضعیت هوانوردی ایران ، توانایی ها و عدم توانایی ها این صنعت در انجمن به صورت پراکنده مطرح می شده و می شود ، برآن شدم که تاپیک اختصاصی در این باره ایجاد نمایم که در آن به طور اختصاصی درباره این موضوع مهم بحث ، گفت گو و تبادل نظر شود .
این را هم باید اضافه کنم که درباره وضعیت صنعت هوانوردی ایران در گذشته تاپیک هایی ایجاد شده است که یا از آخرین ارسال آن مدتها می گذرد و یا مثل تاپیک جامع ایده ها و پیشنهادات پیرامون طراحی جنگنده داخلی با عدم استقبال به ویژه از طرف مدیران و افراد متخصص که در انجمن عضو هستند روبه رو شده اند که خود جای تاسف و گله دارد .
از دوستان و سروران گرامی به ویژه مدیران انجمن دعوت می کنم که با حضور خود در این تاپیک باعث افزایش بار علمی آن شوند که بلطبع برای انجمن مفید خواهد بود .
در پایان از همه عزیزان در خواست می کنم در ارسال مطالب ، مقالات و راهکارهای خود که قطعا علمی و منطقی خواهد بود تمامی واقعیت های موجود صنعت هوانوردی و همینطور کشور را درنظر بگیرند و به نظرات دیگر دوستان احترام گذاشته و فقط با دلایل علمی ، فنی و با اصل رعایت ادب به پاسخ سوالات و رفع نقایص ایده دیگر دوستان بپردازند .
با تشکر