فروشگاه آنتي ويروس و اینترنت سکیوریتی ايران افتتاح شد.
فروش و پشتيباني آنلاين انواع آنتي ويروس و اینترنت سکیوریتی .
برندهاي قابل ارائه:
Kaspersky – trust port - nod32
آدرس فروشگاه: [External Link Removed for Guests]
ايميل: info@irantivirus.com
فروش آنتي ويروس به صورت آنلاين www.irantivirus.com
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 74 بار
Re: فروش آنتي ويروس به صورت آنلاين www.irantivirus.com
آقا یه سوالی داشتم
من بد جوری دنبال یه برنامه انتی ویروسی برای لپتامم هستم و قبل از خریدن یه برنامه می خواستم نظرات شما یا دوستان دیگه در فورم رو بدونم. شنیدم که نورتن انتی ویروس بسیار عالی است اما می خواستم بهترین انتی ویروس رو بخرم که دیگه مشکلی با این ویندوز لعنتی پیدا نکنم.
سپاسگذارم
آشکان
من بد جوری دنبال یه برنامه انتی ویروسی برای لپتامم هستم و قبل از خریدن یه برنامه می خواستم نظرات شما یا دوستان دیگه در فورم رو بدونم. شنیدم که نورتن انتی ویروس بسیار عالی است اما می خواستم بهترین انتی ویروس رو بخرم که دیگه مشکلی با این ویندوز لعنتی پیدا نکنم.
سپاسگذارم
آشکان

-
- سپاسهای دریافتی: 74 بار
مرسی
حالا این نورتون انتی ویروس که می گین به طور مداوم اپدیت می کنه؟ یعنی اگر ویروس جدیدی به وجود بیاد، نورتون جلوشو می گیریه یا باید یه ورژن جدیدی بخری؟
حالا این نورتون انتی ویروس که می گین به طور مداوم اپدیت می کنه؟ یعنی اگر ویروس جدیدی به وجود بیاد، نورتون جلوشو می گیریه یا باید یه ورژن جدیدی بخری؟

- سپاسهای ارسالی: 269 بار
- سپاسهای دریافتی: 135 بار
بله به صورت دائم آپدیت میکنه و علاوه بر تکنولوژی سونار که جلوی فعالیتهای مشکوک رو میگیره هر چند دقیقه آپدیت میشه ( باید آپدیت اولیه رو انجام بدین ) این آنتی ویروس بالاترین میزان شناسایی عوامل مخرب رو در چند ماه گذشته داشته و همچنین درصد شناسایی اشتباهش هم بسیار کمه . از هر سایتی دانلودش نکنید برای نصب همچنین از سی دی های موجود در بازار هم استفاده نکنید . در صورت نیاز به خرید پیام خصوصی بدین تا شرکت فروشنده در ایران رو معرفی کنم
ANANOKI