پیش خرید قبر

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: iran - tehran
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پیش خرید قبر

پست توسط hosein-sadat »

پیش خرید قبر 

[FONT=B Nazanin] برادر شهید حاج محسن دین شعاری معاون گردان تخریب لشگر 27 محمد رسول الله[SUP](ص)[/SUP] تعریف می‌کند: چند هفته قبل از شهادت حاج محسن با هم به مزار پدر و مادرمان که قبلاً مرحوم شده بودند رفته بودیم.        [FONT=B Nazanin] حاج محسن حال و هوای دیگری داشت گفت: با هم بر سر مزار شهدا نیز برویم وقتی وارد قطعه شهدا شدیم حاجی انگار دنبال چیزی می‌گشت علت سرگردانی‌اش را پرسیدم؟ گفت: می‌خواهم مزار شهید حاج علیرضا نوری را پیدا کنم. حاج علیرضا نوری قائم‌مقام شهید لشگر 27 بود که در عملیات کربلای 5 و منطقه شلمچه به شهادت رسیده بود.       [FONT=B Nazanin] پس از کمی جستجو مزار شهید نوری را پیدا کردیم که در کنار او یک قبر خالی بود. حاج محسن با دیدن آن آرام نشست دستش را بر روی قبر خالی گذاشت و گفت: من را این‌جا دفن کنید.    

تصویر 
 [FONT=B Nazanin] با تعجب گفتم: داری چی می‌گی؟   
 [FONT=B Nazanin] اما محسن آرام گفت: این‌جا قبر من است.   
 [FONT=B Nazanin] جالب این بود که بعد از شهادتش با این‌که ما در دفن او سهمی نداشتیم اما نمی‌دانم برنامه‌ها چطور ردیف شده بود که بچه‌های تخریب هماهنگ کردند و محسن را در همان جایی که پیش‌بینی کرده بود به خاک سپردند. یعنی به تعبیری محسن خانه آخرت خود را پیدا کرده بود.   
 [FONT=B Nazanin]    
 [FONT=B Nazanin]  اتفاقاً اگر گذرتان به بهشت زهرا[SUP](س)[/SUP] افتاد خانه حاج محسن در قطعه 29 نزدیک شهید سید مرتضی آوینی است.   

[FONT=Impact] روز وصل دوستداران یاد باد یاد باد آن روزگاران یاد باد 

[FONT=Impact]جهت استفاده از مطالب بیشتر می توانید به وبلاگ بنده مراجعه نمایید : گذر دوست  [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”