[HIGHLIGHT=#FFFF00]هکر های دلسوز، سرورهای شرکت تولید کننده اپل را هک کردند!
[External Link Removed for Guests]
یک گروه هکری در اعتراض به وضعیت اسفبار کارگران فاکسکان، سرور این شرکت را هک کرد.
شرکت چینی فاکسکان (Foxconn) که یکی از شرکتهای اصلی طرف قرارداد اپل در تولید آیفون و آیپد به شمار میرود، مورد حمله هکرها قرار گرفته است.
یک گروه هکری که خود را Swagg Security نام نهاده است، اعلام کرد توانسته با عبور از دیواره آتش به کار گرفته شده از سوی فاکسکان، به یکی از سرورهای آن نفوذ کند.
در این حمله موفقیتآمیز، هکرها اطلاعات مهمی همچون نام کاربری و کلمه عبور کارکنان این شرکت را به دست آوردهاند.
هکرها گفتهاند فایل حاوی این اطلاعات را در سایت Pirate Bay منتشر نمودهاند.
بر پایه این گزارش، اطلاعات کاربری تری گو (Terry Gou) رئیس فاکسکان نیز در این فایل مندرج است.
گفتنی است اخبار متعدد منتشر شده نشان میدهد کارکنان فاکسکان در شرایط دشوار و طاقتفرسایی به کار میپردازند و حتی حقوق کم و شیوههای خشن مدیریتی حاکم بر این شرکت، به افسردگی و بعضاً خودکشی کارمندان آن منجر شده است.
گروه Swagg Security گفته است هک کردن فاکسکان، در اعتراض به وضعیت اسفبار کارگران این شرکت صورت گرفته است.
یاداور میشود فاکسکان فقط تولیدکننده محصولات اپل نیست و محصولات الکترونیکی شرکتهایی مانند آیبیام، اچپی و موتورولا را نیز تولید میکند.
منبع:gsm
هکر های دلسوز، سرورهای شرکت تولید کننده اپل را هک کردند!
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1326 بار
- سپاسهای دریافتی: 2342 بار
- تماس:
هکر های دلسوز، سرورهای شرکت تولید کننده اپل را هک کردند!
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: هکر های دلسوز، سرورهای شرکت تولید کننده اپل را هک کردند!
نیست اشاره کنم همین فاکسکان 3 سال پیش نسبت به تولید یک سری مادربرد ارزان قیمت نمود که واقعا اون زمان از نظر کیفیت و قیمت یک نسبت باور نکردنی داشتند و البته این خصوصیت را در اپل به شکل برعکس شاهدش هستیم . . .
مثلا مدل 45CMX اون در حالی با قیمت 45 هزار تومان عرضه میشد که ارزان ترین مادربرد موجود در اون وقت از نمونه های کاملا ترد شده MSI بود با قیمت 58 هزار تومان.
حال آن که اگر بخواستیم جدول برابری کیفیت ترسیم کنیم، یک فاکسکان 45 هزارتومانی برابر یک MSI 70 هزارتومانی، گیگابایت 65 هزار تومانی و اسوز 60 هزار تومانی در آن زمان بود.
همینطور از همین سری MX اگر اشتباه نکنم مدل 45B هم با قیمت 54 هزارتومان عرضه می شد که هر چند قیمتش نزدیک به نرخ MSI شده بود اما شاهکار بود و اون را باید با مادربرد های 80 هزارتومانی گیگابایت در اون زمان که گرانترینت مادربرد گیگابایت 120 هزار تومان بود قیاس کرد.
من خودم حدود 5 تا از این مادربردها را مصرف داشتم که تا کنون پس از گذشت 3 سال هیچ یک دچار مشکل نشده اند، ضمن این که لوح فشرده همراه این مادربرد ها همچنان بهترین ابزاری است که من برای یافتن درایور مناسب یک قطعه سوار بر برد مادر تا به حال دیدم.
اگر درایور در دیسک باشد پس از شناسایی نصب می شود و اگر نباشد دقیقاً مدل اون را به درستی برای شما بیان می کند. از خصوصیات جالبش هم به کار بستن هیتسینک بر روی هر دو پل مادربرد، گرافیک سوار بر مادربرد 512 مگابایت بود! در ان زمان که گرافیک متداول مورد استفاده بازار 256 مگابایت بود ... ضمن این که تمام نرم افزارهای مادبردهای ایسوز را می شد در این مادربرد ها به کار بست از جمله 6 engine معروف.
مثلا مدل 45CMX اون در حالی با قیمت 45 هزار تومان عرضه میشد که ارزان ترین مادربرد موجود در اون وقت از نمونه های کاملا ترد شده MSI بود با قیمت 58 هزار تومان.
حال آن که اگر بخواستیم جدول برابری کیفیت ترسیم کنیم، یک فاکسکان 45 هزارتومانی برابر یک MSI 70 هزارتومانی، گیگابایت 65 هزار تومانی و اسوز 60 هزار تومانی در آن زمان بود.
همینطور از همین سری MX اگر اشتباه نکنم مدل 45B هم با قیمت 54 هزارتومان عرضه می شد که هر چند قیمتش نزدیک به نرخ MSI شده بود اما شاهکار بود و اون را باید با مادربرد های 80 هزارتومانی گیگابایت در اون زمان که گرانترینت مادربرد گیگابایت 120 هزار تومان بود قیاس کرد.
من خودم حدود 5 تا از این مادربردها را مصرف داشتم که تا کنون پس از گذشت 3 سال هیچ یک دچار مشکل نشده اند، ضمن این که لوح فشرده همراه این مادربرد ها همچنان بهترین ابزاری است که من برای یافتن درایور مناسب یک قطعه سوار بر برد مادر تا به حال دیدم.
اگر درایور در دیسک باشد پس از شناسایی نصب می شود و اگر نباشد دقیقاً مدل اون را به درستی برای شما بیان می کند. از خصوصیات جالبش هم به کار بستن هیتسینک بر روی هر دو پل مادربرد، گرافیک سوار بر مادربرد 512 مگابایت بود! در ان زمان که گرافیک متداول مورد استفاده بازار 256 مگابایت بود ... ضمن این که تمام نرم افزارهای مادبردهای ایسوز را می شد در این مادربرد ها به کار بست از جمله 6 engine معروف.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]