FREE MAN نوشته شده:شرم از چی ؟؟؟ خشکسالی اونجا رو داغون کرده ، امثال ریگی و ایدوک بامری و ... با نا امن کردن اونجا باعث فرار سرمایه گذارها شدن . هیچ کارخونه داری جرات سرمایه گذاری در اونجا رو نداره ، به خاطر بعضی افراد با نظرات افراطی مسایل و مشکلات آموزشی زیادی وجود داره و در بسیاری از این روستاها فقر فرهنگی بیداد می کنه . با این شرایط شرم به کی ؟ شرم از چی ؟ وقتی خودشون نمی خوان باید چکار کرد . من دو سال توی همین بیابونها و توی همین روستاها زندگی کردم و اینهایی رو که میگم با تمام وجود حس کردم .دوست عزیز همه مشکلات مربوط به حکومت نیست .....
دوست عزيز اگر سيستان بيابونه اگه خودشون نميخان
پس شما يه توجيه بيار چرا قم با كوچكترين وسعت كميت در بين استان ها داره يكي از پيشرفته ترين شهر ها ميشه؟
چرا درقم مونو ريل هست ولي در زاهدان نيست؟
چرا 180 پارك در طي يك ساله گذشته در قم ساخته شده ولي زاهدان هنوز مشكل آب داره؟
مگه قم وسط كوير نيست؟ پس اين همه آباداني از كجا اومده؟
عاليه برادر انشالله كه هززززززززار برابر پيشرفت كنه ولي علت اين بي مسئوليتي در استان سيستان بلوچستان چيه؟
چرا يك مدير كل سني در اين استان نيست؟ ولي همه مديران رو از شيعيان انتخاب ميكنن؟ مگه سني عقل ندازه؟ مگه شعور نداره؟
مشكل ما اينكه همه سني ها رو وهابي ميبينيم . وهابي رو بايد گردن زد ولي سني مولا علي رو قبول داره . ولي ما اين رو نميبيني و فقط
شعار هاي وحدت اسلامي گوش ملت رو كر كرده.
وحدت فقط در عراق و سوريه و عربستان خوبه ولي اين بدبختا كه صداشون در نمياد رو خوب زورمون بهشون ميرسه .
اين ها هم برادر هاي ما هستن .
ولله قسم وطن فروش كسيه كه از اين بي مسئوليتي دفاع كنه . اگر نداشتيم . اگر مفلوك بوديم اگه سومالي بوديم ادم ككش هم نميگزيد ولي اين اتفاق ها داره در ايران ثروت مند در ايراني كه نعمت نا منتهاي نفت و معدن ها توشه رخ ميده
هيچ دليلي نداره جز
ضعف مديريتي فقط و فقط علتش اينه
يه شهر هست تو امريكا وسط سه جافه كويره فقط شما برو اونجا روببين بعد بيا از خشكسالي تلاوت كن . ( اسم شهرش خاطرم نيست
فقط بايد سكوت كرد و سكوت كرد وسكوت كرد