محدود شدن سرعت دانلود شبانه در فایل های شناخته شده و معروف

در این بخش می‌توانید در رابطه با شبکه و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: saboonat- kazamon
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار
تماس:

محدود شدن سرعت دانلود شبانه در فایل های شناخته شده و معروف

پست توسط alenkita »

من adsl شرکت صبانت در شیراز گرفتم سرعت 128
سرعت دانلود روزانه من حدودا 100 هسش وشبانه قبلا حول و حوش 79 تا 80 بود.ولی چند روزیه که برای دانلود شبانه وقتی میخوام پسوندای معروف مانند mkv , mp3 , avi و ... رو دانلود کنم سرعت نهایتا به 10 میرسه ولی پسوندایی غیر معروف مثلا ogg و... سرعت دانلود همون 70 تا 80 هسش.
میخواستم ببینم این مشکلو کسی دیگه هم داره؟
وسوال مهمتر اینکه آیا میتونم یه جور با استفاده از سایتای آپاود بدون کم شدن حجمم پسوند فایلا رو عوض کنم؟
منم کورش
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

Re: محدود شدن سرعت دانلود شبانه در فایل های شناخته شده و معر

پست توسط mojtabba »

نه من همارا سیستم دارم 128 کیلو که شبها تا 130 هم دانلود میکنه و با فرمت ها هم مشکلی نداره
بهتره به شرکت اطلاع بدی قبلا من هم مشکلات سرعت داشتم به شرکت گفتم حل شد
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 297 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط j.ghahraman »

alenkita نوشته شده:من adsl شرکت صبانت در شیراز گرفتم سرعت 128
سرعت دانلود روزانه من حدودا 100 هسش وشبانه قبلا حول و حوش 79 تا 80 بود.ولی چند روزیه که برای دانلود شبانه وقتی میخوام پسوندای معروف مانند mkv , mp3 , avi و ... رو دانلود کنم سرعت نهایتا به 10 میرسه ولی پسوندایی غیر معروف مثلا ogg و... سرعت دانلود همون 70 تا 80 هسش.
میخواستم ببینم این مشکلو کسی دیگه هم داره؟
وسوال مهمتر اینکه آیا میتونم یه جور با استفاده از سایتای آپاود بدون کم شدن حجمم پسوند فایلا رو عوض کنم؟

اين ربطي به آي اس پي نداره شايد اون سروري كه دانلود ميكني محدوديت سرعت گذاشته يا سرعت سرور پاينه
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

شب ها شما از یک حساب مشترک در منطقه خودتون بهره مند هستید و به همین دلیل ترافیکش پایش ما نوشته نمی شود.

اما اگر سرعت شما از دیگر افراد حاضر در این حساب مشترک کمتر باشد شما سهم کمتری از ترافیک تولید شده را مالکیت دارید.

به طور مثال 100 نفر در منطقه شما از صبا نت هستند که 30 نفر آنها شب ها کار می کنند و سرعت این 30 نفر به شرح زیر است:

10 : 128

10 : 256

5 : 512

آن 5 نفر باقی هم سرعت های بالاتر. خوب روشن است به همین ترتیب ممکن سرعت شما از یک نفر دیگر که مشتری همین شرکت است در شب واقعاً کمتر شود.

اما شرکت ها با جمع زدن و تخمین مصرف شبانه پهنای باند حساب مشترک را تنظیم می کنند که گاهی از به روز کردن آمارشون غافل می شوند و مثلا قبلا 30 نفر کار می کردند و الان با بیشتر شدن تعداد مشترکین 60 نفر کار می کنند اما شرکت هیچ تغییری نداده و در نتیجه شما شاهد هستید که سرعت شما مثلا نصف قبل شده است.

در مورد پسوند فایل ها و دانلود آنها روشن است سرعت دریافت پسوند های مختلف متفاوت است، دلیلش هم کاملاً روشن است حجم آنها به نسبت محتوا است. و شاید دو فایل صوتی با یک محتوا در پسوندهای مختلف حجم متفاوت داشته باشند ... هر چند در اکثر موارد کیفیت محتوا نیز متاثر از این تغییر حجم خواهد بود.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “شبکه”