نازی آباد ، به احترام آلمان نازی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

نازی آباد ، به احترام آلمان نازی

پست توسط HORLIKAN »

نازی‌آباد از محله‌های جنوب شهر تهران است.جنوب آن، به شهر ری ،شرق آن به راه‌آهن تهران و غرب آن به بوستان ولایت (پادگان قلعه‌مرغی) متصل است .
در طی جنگ جهانی دوم بخشی از نازی آباد به نام چهارصد دستگاه توسط آلمان نازی ساخته شد و از آن زمان به بعد آنجا را نازی آباد نامیدند. از آنجا که محله ی نازی آباد و ایستگاه راه آهن (شرق نازی آباد) توسط رایش سوم یا همان آلمان نازی ساخته شد ، این محله نیز به نام نازی آباد نامگذاری شد.
در نازی آباد بیش از ۷۰ میدان وجود دارد .
این محله را می‌توان دارای بافت‌های شهری امروزی و جدید دانست.
این محله دارای دو بازار در منطقه جنوب تهران می‌باشد که به نام «بازار اول» و «بازار دوم» معروفند که برخلاف بسیاری از بازارهای تهران امروزی‌تر و مدرن‌تر هستند.
منطقه نازي آباد تقريبا همه جايش مهم است، مثلا كارخانه دخانيات، چاي جهان و پل پيچ كه ظاهرا قدمتي به اندازه تاريخ تهران دارد



در مورد نامگذاری نازی آباد روایت ضعیفی وجود دارد که؛ زمین‌های این محله در زمان قاجار متعلق به یکی از زنان قاجار به نام نازخاتون بوده‌ است،که موثق نیست و تاریخدانان به هیچ وجه این روایت را تایید نمی کنند.


تصویر


تصویر
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ ايران”