چگونه از سیستم خود به بهترین نحو استفاده و نگهداری کنیم؟

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

به نام خدا

مقدمه
مطمئنا هر کسی از قطعات الکتورنیکی به ویژه رایانه استفاده میکنه همیشه دغدغه هایی داره و از یه سری مشکلات رنج میبره
من خودم خیلی مشکلات در زمینه کامپیوتر دارم که گاهی وقتا به صورت اتفاقی تا حدودی اونهارو حل کردم
بنابراین همیشه نکاتی هست که اگه رعایتشون کنیم میتونیم یلی بهتر از وسایلمون نگهداری و استفاده کنیم.

مبحثی که راجع بهش صحبت خواهیم کرد راجع به ویندوز هستش که ترفندها معایب و راهکار ها رو برسی میکنیم

تعمیر فایلهای معیوب ویندوز
شاید براتون پیش اومده باشه که بعد از مدتی ویندوزتون ارور های جور واجور بده مثل DLL ها

برای من که خیلی اتفاق افتاده معمولا ویندوز رو عوض میکردم اگه مشکل مربوط به جایی باشه که نتونم تحملش کنم و کارمو لنگ بذاره اما یه بار به طور کاملا تفاقی ارور مورد نظرمو توی گوگل سرچ کردم
و پس از زیرو رو کردن چندتا سایت تونستم کاملا ایراد نرم افزاری رو بر طرف کنم
سایتای زیادی هستند که میتونند در این رابطه بهتون کمک کنند همینطور نرم افزار های فراوونی اما همیشه خطاهایی هستند که غیر قابل شناسایی باشند

به طور مثال این ادرس یک سایته که میتونه در تعمیر دی ال ال ها به شما کمک کنه

[External Link Removed for Guests]

میتونید در این سایت در قسمت جستو جو فایل مخرب مورد نظرتونو سرچ کنید و به راحتی اونو پیدا کنید.

ارور های ویندوز معمولا مربطو میشن به ادرس
C:\Windows\System32 در ویندوزتون یعنی اگر فایل های دی ال ال رو دانلود کردین با یس کردن در این ادرس مشکلتون حل میشه

یه سری دیگه از ارور ها مربوط میشه به نرم افزار ها که با دوباره نصب کردنشون مشکلات رفع میشه اما یه سری دیگه از ارور ها هستند که راه دیگه ای دارن برای درست کردنشون

مثال: من اخرین ورژن KMPLAYER رو دانلود کردم اما وقتی که فایل مدیا درش اجرا میکردم ارور اکولایزر میداد (یک DLL) خیلی راحت اونو سرچ کردم در گوگل و متوجه شدم که این نوع فایل دی ال ال با ویندوز 7 مشکل داره و راه حلش پاک کردن اون از شاخه ی نرم افزاره

حتما خیلی پیش اومده که از عوض کردن ویندوز کلافه شده باشید و بخواید راه سریعتری برای نو نوا کردن ویندوز پیدا کنید یکی از این روش ها درست کردن یک ری استور پوینت هستش که به وفور میتونه مشکلات شمارو حل کنه از جمله کاربرداش در ویروسی شدن رجیستری هستش

کافیه یه بار که ویندوز رو عوض کردین پس از نصب انتی ویروس و درایور های کامپیوتر از مسیر

Start>all program>Accessories>System Tools>System Restore
یک ری استور پوینت بسازید تا در صورت لزوم و مشکل پیدا کردن ویندوز بتونید از مسیر فوق سیستم رو ریکاوری کنید.

توصیه های شاید به درد بخور:

- هیچ گاه با قطعات و سخت افزار ها رو لمس نکنید
- از سیستم به توان ان استفاده کنید (چه نرم افزار چه سخت افزار)
- اگر داخل کیس فن دوم ندارید حتما یه دونه تهیه کنید و نصب کنید. (اینکار باعث طول عمر قطعاتتون میشه)
- برای استفاده از رایانه از میزو صندلی مناسب استفاده کنید ( اینکار باعث میشه تا اعضای بدن خودتو سالم بمونه و همینطور باز هم به طول عمر دستگاه کمک میکنه _ هیچ گاه از میز نامناسب استفاده نکنید اینکار صدمه ی جدی به قطعات شما از جمله هاردتون میزنه)
- همیشه از اطلاعاتتون به خصوص مهمترین اطلاعاتتون به صورت سی دی یا دی وی دی هفتگی پشتیبان بگیرید (انجام ندادن این کار تا به الان که اینجام 800 گیگ بهم ضرر زده)

از دوستان و همراهان گرامی تقاضا دارم اگر نکات مفیدی در نظر داشتن ارائه بدن تا همه استفاده کنیم
تصویرتصویرتصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

Re: چگونه از سیستم خود به بهترین نحو استفاده و نگهداری کنیم؟

پست توسط Erratic »

یه نکته ی دیگه که واقعا کارمو راه انداخت و اینم به طور اتفاقی پیدا کردم
البته مسولیت استفاده اون با خودتونه و من هیچ مسولیتی در قبال استفاده شما ندارم از این ترفند

این ترفند بیشتر به کار ادمایی میاد که از سرعت پایین استفاده میکنند

باعث تاسفه که همه نمی تونن از وی***پی---ان استفاده کنن

شاید خیلی براتون پیش اومده باشه که بخواید از یه سایتی که ف**ی-ل/ت-*ر شده چیزی دانلود کنید
ا-ل*ت-ر*ا نرم افزار خوبیه اما به خاطر سرعت پایینش و قطعی های پیاپی در هنگام استفاده از محبوبیت کمی برخورداره که میتونید با سرچ کردن u9 در سرچر 4shared یکی به دست بیارید.

چند روز پیش داشتم تو یکی از سایتای فوق دنیال یک کلیپ ویدیویی از گروه Blind_Guardian بودم به هر صورت با سرعتی که من داشتم نمیشد دانلود کرد اولا که سایتش لینک دانلود نمیداد دوما که اگر هم میداد با این سرعت نمیشد دانلودش کرد
به هر صورت با دایل اپ هم که کانکت شید میتونید به طور محسوسی از این نرم افزار بهره ببرید و حداقل نوشته ها و ادرسهای یک صفحه رو بالا بیارید
کاری که کردم این بود ابتدا ادرس فایل مورد نظر رو در اوردم بعد از سایت [External Link Removed for Guests] لینکشو مستقیم کردم اما همچنان به خاطر کلماتی که در ادرسش داشت مانع از دانلود میشد.

از قسمت my file ادرس رو عوض کردم و به این ترتیب تونستم به صورت کاملا عادی و باسرعت دایل اپ خودم اونو دانلودکنم.

بازم اگر این اموزش مخالف قوانینی چیزی بود با پاک کردنش مشکلی ندارم (قابل توجه مدیران محترم سایت)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

شما در این پست آخر جز شرح مفصل عبور از فیلتـ.ـر، فقط لینک سایت را دادین، بهتر بود برای دوستان از لیچرها و قابلیت ها، یا مثلاً شیوه کار با این سایت ها توضیحات میدادید تا سو تفاهم درست نشود.

نرم افزار معرفی شده نیز دچار موارد امنیتی است، از جمله پشت سر صفحاتی که شما خبر ندارید را سورف میکند، به قول ما یک روبوت است که با فعال شدنش شاید شما را به سایت های دیگر برساند، اما در کنارش خیلی شیطنت ها میکند که سورف صفحات و کسب درآمد برای تولید کننده اش بدون اجازه شما یکیش است.

در اکثر این نرم افزارها، کرم هایی تعبیه شده است که حتی گاه توصیه نامه ای جهت از کار انداختن آنتی ویروس شما نیز شده است، کار این کرم ها بررسی کامل فایل ها و اطلاعات سیستم شما و ارسالش برای سازنده است.

کلا هر نوع کار غیر مجاز که دلتان بخواهد از دست این نرم افزارها خصوصا اونها که رادیو فردا با هزار منت به رایگان منتشر کرده است به چشم میخورد.

باور ندارید، یک بار آزامیش کنید، وضعیت پردازشگر و شبکه خودتان را هنگام کار این نرم افزارها بررسی کنید، یا از سیستم های کنترل پردازش های سیستم استفاده کنید تا متوجه بشید نرم افزار به خاطر عبور از ... نیست که سیستم را اینقدر کند می کند.

V_P N بر خلاف تصورات اشتباه افراد در ایران آزاد بوده و اتفاقاً همین چند روز پیش وزیر ارتباطات بر این موضوع تاکید کردند. اگر خواستید تا بنده چدن سایت فروشنده مجازش هم معرفی کنم که با سیستم شتاب فعال هستند.

اما استفاده از V_P N برای دسترسی به سایت های غیر مجاز، یک جرم است! اما خوب اطلاعات رمزنگاری شده شما این رفتار شما را از چشم سیستم کنترل وپالایش پنهان میکند.

البته برخی ISP ها جدا از آزاد بودن V_P N در کشور، از ترس این که مبادا مشترکینشان به کمک V_P N و با اشتراک اینترنت آنها دسترسی به سایت های غیر مجاز داشته باشند، در قوانین داخلی خودشان استفاده از این شبکه ها را مجاز نمیدانند. که این جدا از قانون کلی کشور است.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Erratic »

با تشکر از MiimA :razz: :razz:

کم کاری از بنده بوده
همونطور که میدونید اخیرا سایتهایی با نام "لیچر" در سطح اینترنت گسترده شده اند
که قابلیت مستقیم کردن (با قابلیت توقف موقت) لینک های غیر مستقیم فایلهای دریافی از سایتهایی همچون:
rapidshare,4shared,megaupload,hotfile,netupload,rapidshare
و بسیاری از سایتهای دیگر را فراهم میسازند.

به عبارت ساده تر شما دیگه مجبور نیستید دقایق و ثانیه هاتونو در انتظار به اتمام رسیدن تایمر معکوس این سایتها برای دانلود باشید و یا دغدغه ی قطع شدن نت و از سرگیری دانلود فایلهاتونو در سر بپرورونید.

سایتهایی همچون
rodfile.com,irleech.com
و بسیاری دیگر از سایتها این امکان مفید را برای شما فراهم میکنند تا به اصطلاح فایلهای خود را لیچ (مستقیم) کنید.

برای مثال سایت rodfile به شما 5 گیگ فضای رایگان برای اپلود کردن فایلهای شخصی و یا اپلود و لیچ کردن فایهای خارج از سیستم رو میده.

به این صورت که شما ابتدا یک حساب کاربری در سایت باز کرده و به راحتی میتونید از امکانات اون (استفاده از 5 گیگ فضای رایگان برای اپلود ,لیچ,مدیریت بر روی فایلها,امکان تغییر نام فایلها و همچنین تغییر ادرس و حدق فایلها) استفاده کنید.

اما طبق معمول این سایت هم مثل اکثر سایتها یک سری باگ دارند که بعضی مواقع مفید و بعضی مواقع دیگر مضیر واقع میشند.
بدین صورت که شما به کمک این سایتها میتونید "هر" نوع فایلی رو در سطح اینترنت لیچ و اپلود کنید.

پس اینجا نوبت کارت بازی کردن کاربره که به اعتقاداتش پایبند باشه و از اینجور امکانات به نحو احسن استفاده کنه. در واقع اینجا نوعی فرهنگسازی به وجود میاد. چون عنصری به نام زور دیگه بالا سر کاربر نیست.

در مورد فرمایشتاتتون در مورد نرم افزار کمکی هم باید عرض کنم که صد در صد حق با شماست
ایجور فایلها بی شک نوعی کراکر همراه خودشون دارن که ممکنه خیلی از اطلاعات کاربر را بمکه و به افراد سودجو منتقل کنه.

اما از اونجایی که من نرم افزار معتبری رو نمیشناسم این رو معرفی کردم. امیدوارم که اصلا به این جور نرم افزار ها احتیاج پیدا نکنید
اما حق بدین که فیلتر کردن سایتهای بی نظیری همچون یوتوب ظلمیست در حق ملت.
من قبول دارم که کنار امکانات مفید اینجور سایتها همیشه چیزای مضر هم وجود دارند اما این انصاف نیست که با فیلتر کردن کل سایت صورت مسئله رو پاک کنیم.

بی شک فیلترینگ محدودیت نیست بلکه قدمی برای سالم کردن فضای سایبریست اما چقد خوب میشه که با تدبیر کامل بشه همه ی مشکلاتو حل کرد.
:razz: :razz: :razz:
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”