سقوط کامپیوترهای ویندوزی و صعود اندروید و اپل تا سال ۲۰۱۶

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

سقوط کامپیوترهای ویندوزی و صعود اندروید و اپل تا سال ۲۰۱۶

پست توسط serat&mersad »

[HIGHLIGHT=#FFFF00]سقوط کامپیوترهای ویندوزی و صعود اندروید و اپل تا سال ۲۰۱۶! 

[External Link Removed for Guests]

پیش بینی های موسسه تحقیقاتی IDC برای سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ ، خبر از تحت الشعاع قرار گرفتن سیستم عامل ویندوز توسط اندروید تا ۲۰۱۶، و افزایش کوچکی در سهم iOS اپل از بازار می دهد.

این شرکت می گوید که از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ در حکمفرمایی بازار تکنولوژی تغییر مهیجی اتفاق می افتد و کامپیوترهای ویندوز-اینتل (که با نام x86 شناخته می شوند) با شیب تندی حکومت خود بر بازار را از دست خواهند داد. پیش بینی ها IDC حاکی از آن است که سهم پی سی های ویندوزی از 35‪.‬9 درصد بازار در ۲۰۱۱ به 25‪.‬1 درصد بازار در ۲۰۱۶ سقوط خواهد کرد.

به جای آن ابزارهای قابل حملی، همچون تلفن ها و تبلت های اندرویدی و آیپد و آیفون اپل، صعود کرده و بر بازار چیره خواهند شد. طبق پیش بینی ها، سهم ابزارهای اندرویدی از 29‪.‬4 درصد در ۲۰۱۱ به بیش از 31‪.‬1 درصد در ۲۰۱۶ خواهد رسید. میزان اشتراک ابزارهای برپایه iOS اپل در این بازار، از 14‪.‬6 درصد به 17‪.‬3 درصد در ۲۰۱۶ خواهد رسید.

به گمانم به شکل جدی عصر Post-PC آغاز شده و کم کم کامپیوترهای رومیزی، سرنوشتی مانند فلاپی دیسک و کمودور پیدا می کنند. شما تا چه میزان این پیش بینی ها را قرین واقعیت می دانید؟ سرانجام کامپیوترهای رومیزی چه خواهد بود؟

منبع خبر: narenji.ir
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

Re: سقوط کامپیوترهای ویندوزی و صعود اندروید و اپل تا سال ۲۰۱

پست توسط Mohammad 1985 »

کامپیوترهای رومیزی به این راحتی و به این سرعت بازار رو ترک نخواهند کرد و حالا حالاها هستند !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

من که فکر میکنم PC ها تا سال های سال ماندگارند!

بنده نویسنده ی این مقاله که نمیدونم کی هستن (در سایت نارنجی!) رو به کمی مطالعه درباره کلا سیستم های عامل دعوت میکنم!!!
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 874 بار
سپاس‌های دریافتی: 1751 بار

پست توسط pasha85 »

X.Nima نوشته شده:من که فکر میکنم PC ها تا سال های سال ماندگارند!

بنده نویسنده ی این مقاله که نمیدونم کی هستن (در سایت نارنجی!) رو به کمی مطالعه درباره کلا سیستم های عامل دعوت میکنم!!!

بله شما درست میگید و تا سال های سال پی سی ها با سیستم عامل ویندوز می مانند

ولی در این مقاله نسبت درصدی مطرح شده نه تعداد کامپیوتر رومیزی
حتی در سال 2016 کامپیوتر های رومیزی بیشتری موجود هست
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

ممنون از توجه شما.
اون نسبت های ارائه شده (اگر درست از آب دربیان)، بازم هیچی از ارزش PC ها کم نمیکنه. تنها دلیلی که ممکنه بیشتر به تبلت ها، فون ها و لپتاپ ها رو آورده بشه، حجم کم و قابل حمل بودنشونه...

بنده کاملا از مفهوم درصد و نسبت مطلع هستم. آخرین جملات این مقاله نشون میده که نویسنده این مقاله یا از این مفاهیم بی اطلاعه، یا اینکه نمیدونه مقایسه PC با فلاپی و... بی معنیه.

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

راستش بحث نویسنده نیست، من فکر کنم خوب ترجمه نشده باشد.

اشتباه نکنید، این درصدها و جایگاها مربوط به بازار رایانه نیست! وقتی ما از پرتابل ها هم صحبت می کنیم آن هم حتی تلفن همراه منظور حوزه IT است. چون بد نیست اشاره کنم تو این دست سنجش ها حتی دوربین های جدید که با سیستم عامل آندروید هستند هم حساب میشوند.

مثلا شما در نظر بگریید در یک خانوار 5 نفره ما بر فرض 2 دستگاه رایانه ویندوزی داشته باشیم. یکی از اعضا این خانواده گوشی اپل دارد. 3 نفرشان هم آندرویدی دارند ... شاید یک دوربین دیجیتال آندرویدی هم این وسط پیدا شود. از تبلت ها و دیگر گجت ها بگذریم.

در این میان اگر ما از کل دستگاه ها آمار بگیریم شاهد سقوط اون رایانه های ویندوزی در بین دستگاه های دارای سیستم عامل هستیم.

علتش هم هوشمند شدن دستگاه ها و گجت ها است که موجب شده از سیستم عامل بهره مند شوند. در حقیقت ما در بین رایانه ها شاهد یک شیب تند نزولی نخواهیم بود بلکه مقصود در بین کل دستگاه ها بوده است.

تلفن همراه
تبلت ها
دوربین ها
تلوزیون ها
خودروها
و ...

رفته رفته هوشمند شده اند و در آنها از سیستم عامل استفاده می شود. از آنجا که سهم ویندوز در این قسمت بازار کمرنگ است در جمع بندی بین کل سیستم عامل ها سهمش شاهد یک سقوط با شیب زیاد است.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”