[HIGHLIGHT=#FFFF00]galaxy S III در مقابل دیگر رقیبان بازار: آیفون 4S و HTC One X و Lumia 900
[External Link Removed for Guests]
خب، به گمانم حالا زمان مناسبی است که به مقایسه این گل سر سبد سامسونگ با دیگر رقبای فعلی موجود در بازار بپردازیم. اما گلکسی سوم با کدام یک از محصولات فعلی بازار باید مقایسه گردد و چه جنگاورانی در مقابل آن ایستاده اند؟ در اینجا آیفون 4S اپل، اچ تی سی One X و لومیا ۹۰۰ نوکیا را از نظر صفحه نمایش، پردازنده، دوربین، باتری، تراکم پیکسل و ... در برابر یکدیگر گذاشته ایم.
حالا بهتر می توانید در خصوص امکانات Samsung Galaxy S III نظر داده و انتخاب مناسب تان را داشته باشید.
منبع خبر: narenji.ir
galaxy S III در مقابل دیگر رقیبان بازار: آیفون 4S و...
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1326 بار
- سپاسهای دریافتی: 2342 بار
- تماس:
galaxy S III در مقابل دیگر رقیبان بازار: آیفون 4S و...
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
Re: galaxy S III در مقابل دیگر رقیبان بازار: آیفون 4S و...
این مشخصات ملاک اصلی برای تعیین بهتر بودن نیست " به نظر من " من خودم به شخصه گوشی های لومیا را بیشتر ترجیح می دم به خاطر وین فون بودنشون (سلیقه ای گفتما )در ضمن به نظر من این گوشی چیز خاصی به جز اینکه قدرتش را به مراتب بیشتر کرده اند ندارد نسل بعدی گوشی ها به همین قدرت هستند و شاید بالاتر و به اضافه تکنولوژیه خاص شرکت های سازندش مثل لومیا ۹۲۰ با رابط کاربری وین فون و فناوریه پرویو راستی منظورم بعضی از این مشخصات بود
آخرین ويرايش توسط 1 on Cloor Master, ويرايش شده در 0.
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
البته موضوع فقط افزایش قدرت نبوده.
درسته که درصد زیادی از برتری این گوشی افزایش قدرته اما این افزایش قدرت در این حجم کوچک و با این مصرف کم بسیار جالب توجهه.
مثلا گفته میشد قدرت پردازشی اپل آیفون 4 اس از XBOX360 هم بیشتره! و حالا قدرت گرافیکی و پردازشی این گوشی از اپل هم بیشتره.
مورد دوم تکنولوژی هایی هست که معرفی شده و به راحتی کاربر ختم میشه.
مثلا موردی که گفته شد"وقتی در حال ارسال پیام به شخصی باشید اگر تصمیم به تماس با اون فرد باشید کافیه گوشی رو به گوشتون نزدیک کنید.گوشی خودش شماره گیری میکنه."
یا سیستم S-Voice که از SIRI اپل بسیار پیشرفته تره و در آزمایشگاه Google X پیگیری میشد.
یا دوربین اون.با اینکه 8 مگاپیکسله اما در مقایسه ای که بین عکس ها انجام میشه کیفیت به مقدار قابل توجهی افزایش یافته! یا مثلا ابتکاری که از یک صحنه چند عکس میگیره و بهترین رو انتخاب میکنه. Zero time Lag که به محض فشردن دکمه عکس گرفته میشه.
این گوشی در بسیاری از موارد پیشرفت داشته نه فقط قدرت .
و فکر کنم با استقبال قابل توجهی مواجه بشه.
در برابر اون ویندوز فون رو داریم که به علت یکپارچگی سیستم عامل در پلتفورم های مختلف میتونه موفق باشه .
درسته که درصد زیادی از برتری این گوشی افزایش قدرته اما این افزایش قدرت در این حجم کوچک و با این مصرف کم بسیار جالب توجهه.
مثلا گفته میشد قدرت پردازشی اپل آیفون 4 اس از XBOX360 هم بیشتره! و حالا قدرت گرافیکی و پردازشی این گوشی از اپل هم بیشتره.
مورد دوم تکنولوژی هایی هست که معرفی شده و به راحتی کاربر ختم میشه.
مثلا موردی که گفته شد"وقتی در حال ارسال پیام به شخصی باشید اگر تصمیم به تماس با اون فرد باشید کافیه گوشی رو به گوشتون نزدیک کنید.گوشی خودش شماره گیری میکنه."
یا سیستم S-Voice که از SIRI اپل بسیار پیشرفته تره و در آزمایشگاه Google X پیگیری میشد.
یا دوربین اون.با اینکه 8 مگاپیکسله اما در مقایسه ای که بین عکس ها انجام میشه کیفیت به مقدار قابل توجهی افزایش یافته! یا مثلا ابتکاری که از یک صحنه چند عکس میگیره و بهترین رو انتخاب میکنه. Zero time Lag که به محض فشردن دکمه عکس گرفته میشه.
این گوشی در بسیاری از موارد پیشرفت داشته نه فقط قدرت .
و فکر کنم با استقبال قابل توجهی مواجه بشه.
در برابر اون ویندوز فون رو داریم که به علت یکپارچگی سیستم عامل در پلتفورم های مختلف میتونه موفق باشه .
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
.منم موافقم و اعتقاد دارم که این گوشی در عمل خیلی بهتر عمل می کند تازه اگر نسخه نهایش بود " در انجام این تست ها " خب مسلما بهتر عمل می کرد " هرچند که فعلا گوشی به پاش نمی رسد " اما به این هم اعتقاد دارم که در اینده ای نه چندان دور شاید یک سال یا کمتر اکثر شرکت های بزرگ مثل اچ تی سی نوکیا و... گوشیهاشون به همین قدرت و فناوری می رسن ( با این سرعت رشد ) خب به نظر من این گوشی کلیدی بود برای نسل جدید گوشیها و تاببینیم ایفون ۵ چی باشد ( مطمئنا علاوه بر تکنولوژی خاص خودش ابتکارات زیادی توش هست) همچنین شرکت های بزرگ دیگر مثل نوکیا که وین فون می خواد با پرویو با هم بیارد و یا .... و اینها مشکلاتی هستند که این گوشی باید باهاشون بسازد
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن