از دوستان عزیز اگر کسی اطلاعاتی راجع به طریقه ورود به دوره های تکاوری(تیپ صابرین) اطلاعاتی داره لطفا به من کمک کنه مثلا الان باید من چی کار کنم فرم خاصی رو باید برم پر کنم یا آزمون ورودی خاصی داره اگر هم باید برم فرم خاصی رو پر کنم کجا برم درخواست بدم و آدرس و شماره تلفنش رو هم اگر امکان داره بزاره .
وظیعت جسمانی هم خوبه و عینک نمی زنم .
(از مدیر انجمن خواهش می کنم ین تاپیک رو پاک نکنه چون مطالب قبلی قدیمی بودن و به حاشیه کشیده شده با تشکر)
طریقه ورود به دوره های تکاوری و یگان ویژه
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
Re: طریقه ورود به دوره های تکاوری و یگان ویژه
سلام عزیز....اگر می خوای سپاه بری اصلا معلو نیست استخدامیش کی میاد و میره باید بسیجی هم داشتی باشی ولی اگر مال ارتش می خوای...باید استخدامی های ارتشو دنبل کنی بعد که آموزش یکساله دیدی البته برای درجه داری بعد درخواست میدی برای تکاوری...البته باید سلامت جسمانی داشته باشی
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
salam.man 17 salame va fani herfei reshte electeronik hastam.kheyli be reshtehay nezami alaghe daram pedaram ham dar niro havaiy esfehan ast.mikhastam bedonam bad az diplomam mitonam berm daneshga afsary?chun migan fani herfei ha nmitonan beran...ye chiz digeham ine ke bad az diplom mitonam beram dore renjery ya takavary niro daryai???age mishe kamele kamellllllll vase estekhdamesh tozih bedid akhe man mondam chikar konam

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
, لطفا فارسی تایپ کند !!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم