اطلاعات سایت ساماندهی لو رفت!

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

اطلاعات سایت ساماندهی لو رفت!

پست توسط Solver »

ثبت شده در سایت ساماندهی وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لو رفت. 

گزارش ایتنا از همشهری، سایت ساماندهی به نشانی www samandehi.ir مرجع ثبت اطلاعات سایت‌های ایرانی است و همه مدیران و مالکان سایت‌های ایرانی به موجب قانون باید اطلاعات خود شامل شماره‌های تلفن و نشانی‌های تماس و ویژگی‌های فنی سایت را در این سامانه اینترنتی ثبت کنند. 

آنطور که خبرنگار ما کسب اطلاع کرد مسئول سابق آی‌تی مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که مسئولیت دسترسی به پانل این سایت و تعریف شناسه‌های دسترسی برای سایرین را بر عهده داشته است برای فرد دیگری نیز دسترسی تعریف کرده و اکنون چند ماه بعد از تغییرات مدیریتی در مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد، این اطلاعات مورد بهره‌برداری گروهی قرار گرفته که درصدد راه‌اندازی یک تشکل مرتبط با فناوری اطلاعات است. 

مقام مسئول در مرکز رسانه‌های دیجیتال در گفت‌وگو با خبرنگار ما با تایید این [External Link Removed for Guests] اظهار داشت: مدیر آی‌تی این مرکز برکنار شده است. در همین حال این مرکز در اطلاعیه رسمی خود روی سایت اینترنتی‌اش، تشکل مذکور را فاقد مجوز اعلام کرده و تاکید کرده است: هیچگونه ارتباطی بین این مرکز و تشکل مذکور وجود ندارد. 

سایت پرشین‌بلاگ که یکی از شرکت‌کنندگانی است که در نشست اول این تشکل حضور پیدا کرده به خبرنگار همشهری گفت: در این نشست مدیران حدود ۴۰ سایت کاربر محور حضور داشتند و چون دعوت از سوی یکی از اعضای کمیته فیلترینگ صورت گرفته بود تصور ما این بود که قرار است در این باره صحبت شود، لذا همه مدیران سایت‌ها نسبت به این مسئله حساسیت داشته و در نشست حضور پیدا کردند.

[HR]
این مجمع که با نام اختصاری فرا تا کنون حدود 50 تا پیامک برای افراد ارسال کرده است، از مدیران برای شرکت در همایش هم دعوت داشت. حقیقتش من از همزمان یک برنامه کاری در تهران هم داشتم، اما به قضیه مشکوک بودم چون برام سوال بود که چطور این مجمع متوجه شده من مدیر سایتی هستم و مثلا فعال حوزه فناوری اطلاعات، پس شرکت نکردم. اما الان بعد از چند روز از همایش تازه روشن شده جریان چیست ...

قطعا هر ایرانی فعال در اینترنت می داند گروه سایت های پرشین بلاگ سرمایه اش از کجا تامین شده و انتها این سر نخ به کجا وصل است. حالا با توجه به روشن شدن رابطه نزدیک مدیر برکنار شده این سامانه با این گروه، کاملا شفاف شد علت فیلترینگ های بی حساب و کتاب ماه های اخیر از کجا بوده است که البته کاسه و کوزه اش سر دولت شکسته شد. هر چند دولتی که این قدر غاقل باشد و در چنین پست های حساسی افرادی آن هم از مخالف ترین جبهه های نظری خودش را بزارد خیلی هم مستخق دلسوزی و حمایت نیست.

البته از سیاسی شدن موضوع پرهیز باید کرد. اما جهت گنگ نبودن عرایضم، اشاره کنم به تبلیغات وسیع جناب هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری 2 دوره قبل و حمایت عجیب و غریب گروه سایت های پرشین بلاگ از ایشان در آن دوره و درگیری ها با بلاگفا که نهایتاً موجب واگذاری بلاگفا به آقای شیرازی شد.

حال پس از فرمان رهبر در حوزه فناوری اطلاعات و دادن پست ریاست مجمع تازه تاسیس این حوزه به رئیس جمهور، یک مجمع آن هم با کمک نفوذ و سرقت اطلاعات مدیران سایت ها به شکل موازی تشکیل میشود که البته مدیریت آن را به طور غیر مستقیم آقایانی به عهده دارند که خود مسئول نابسامانی های اخیر در بحث سانسور سایت ها بوده اند. روشن است ترس این گروه از چیست.

البته این جریان هم سند دیگری است بر نظرات قبلی من در مورد فیلترینگ و ... حداقل حال بهتر میدانید باید از چه کسانی بابت نابسامانی های اینترنت گلایه مند باشید. 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

Re: اطلاعات سایت ساماندهی لو رفت!

پست توسط mojtabba »

از ماست که برماست
اگه این مسولین نابه سامانی هارو بگیرن درست و حابی حالشون رو بگیرند کاربران اینترنت هم یه نفسی تازه میکنند
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”