اولین فلش 32 گیگا بایتي

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه ۸ خرداد ۱۳۸۵, ۱۰:۵۲ ب.ظ
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

اولین فلش 32 گیگا بایتي

پست توسط sohrab_poet »

اولین حافظه40 نانومتری با ظرفیت 32 گیگابایت ارائه شد. این فلش با ساختار CTF تحول بزرگی در صنعت به‌شمار می‌رود و از كارایی بالایی برخوردار است.

اين ناند‌فلش‌ها ساختاری ساده و ظرفیت بالا دارند و شركت سازنده آنها، در حال توسعه برای تولید فناوری پردازنده‌هایی از40 تا 30 و یا حتی20 نانومتری است.
در این حافظه‌های 32گیگابایتی، گیت‌های كنترل در CTF فقط 20 درصد از گیت‌های معمولی بزرگتر هستند.

در CTF اطلاعات روی مكان‌های مشخصی به نام holding chamber كه با لایه‌ای نارسانا از جنس نیترید سلیكون پوشانده شده، قرار می‌گیرد كه باعث كنترل بهتر و حفظ اطلاعات ذخیره‌شده می‌شود.

استفاده عمده این حافظه‌ها در كارت‌های حافظه با ظرفیتی معادل 64 گیگابایت است كه توانایی ذخیره 64 ساعت فیلم‌هایی با كیفیت DVD و یا 16000 آهنگ را دارند.
تصویر
ر طراحی CTF از ساختار TANOS استفاده شده كه از لایه‌های فلزی برخوردار است و برای اولین بار در تولید حافظه‌های NAND به‌كار رفته است.
پردازنده 40 نانومتری برای حافظه‌های ناند 32 گیگابایتی، نسل هفتم حافظه‌های ناند است كه برای اولین بار توسط دكتر چانگ گیو هوانگ، رئیس بخش محصولات نیمه‌رسانا سامسونگ معرفی شد.
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”