معرفي سايت براي ايميل

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

معرفي سايت براي ايميل

پست توسط dany20mh »

امروزه همه ما با سايت هايي از جمله Google ، Yahoo ، Hotmail آشنا هستيم ، اما سايت هاي ديگه اي هم هستند كه ما شايد تا حالا اسم اونها رو نشنيده باشيم .

1 - [External Link Removed for Guests] اين سايت فضايي در حدود 5 گيگ رو در اختيار شما قرار ميده البته بگم كه اين فضا مختص آمريكا و كشورهاي اون طرفيه ، ولي ناراحت نشيد اي سايت براي بقيه كشورها فضاي 2 گيگابايتي رو در نظر گرفته .
از امكانات اون بجز صرف اين كه يك سايت براي ايميل داراي قابليت آپلود براي فايلهاي شخصي رو مي باشه و حتي ميتونه عكسهاي شما رو به صورت عمومي نشون بده و يا به كساني كه مي خواهيد ( اين قابليت رو داره كه براش چند رمز معرفي كنيد تا هر گروهي از عكسهاي خاصي استفاده بكند ) .
يكي از چيزهايي كه من هنگام ثبت نام در اون ديدم ارسال SMS به گوشي شما ( ايران هم ميفرسته ) براي فعال كردن ايميل شما هستش :-x ( اين رو چون جالب بود گفتم ، نه اينكه فكر كنيد باهاش ميشه SMS زد ) .

2 - webmail.aol.com اين سايت فضايي در حدود 2 گيگ رو به شما ميده ، البته اگه باز هم ما تو آمريكا بوديم يه ويژگي كه داره اينه كه به شما ايميل اختصاصي هم ميده به اين صورت you@yourname.com كه از قرار ما هم از اينجا شانس نمياريم . البته دوستاني كه آشناياني در آمريكا دارند ميتونند به وسيله اونها از اين ويژگي بهره ببرند چون براي عضويت در اين ويژگي احتياج به يك شماره موبايل در آمريكا ميباشد .

اميدوارم كه اين 2 سايت بدردتون بخوره ، ببخشيد كم بود ، چون خواستم اونهايي كه فضاي زيادي ميدن رو معرفي كنم .

در صورت برخورد به مشكل به من بگيد تا من كمكتون كنم .
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

با تشکر از شما چند تا هم ميگم
[External Link Removed for Guests]

موفق باشيد
 تصویر