چیو باور کنیم وچیو باور نکنیم ...

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با فلسفه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1080 بار
سپاس‌های دریافتی: 3413 بار

چیو باور کنیم وچیو باور نکنیم ...

پست توسط dolphine »

[HIGHLIGHT=#f2f2f2][FONT=Arial lang=FA]قبل از هرچیز از دوستان مخالف خودم عذرخواهی میکنم/ اشکالی نداره چون منم مخالف نظر اونا هستم( اونم فقط در مورد تحلیل مسائل ... وگرنه همه ما دلمون یکیه )  
[HIGHLIGHT=#f2f2f2][FONT=Arial lang=FA]   
[HIGHLIGHT=#f2f2f2][FONT=Arial lang=FA]من شخصامخالف سیاست چندگانه کشورم هستم ... ما باید چیو باور کنیم چیو باور نکنیم ...   

[HIGHLIGHT=#f2f2f2]خواهشن متنی رو ویرایش نکنید ... اگه اشتباه میکنم راهنماییم کنید تا آگاه بشم ... 

[FONT=Arial lang=FA]   
 [FONT=Arial lang=FA]حمله آمریکابه افغانستان رو بعد از 11 سپتامبر یادتونه ... ایران در یک چرخش مصلحتی توسط نیروهایتحت امر ژنرال مسعود  [FONT=Arial lang=FA]با نیروهایآمریکایی بر علیه دشمن مشترک یعنی نیروهایطالبان هماهنگ شد و حتی بعداز شهادت دیپلماتها و خبرنگار بی دفاع ... سپاه بهفرماندهی سرلشگر صفوی یه لشگر نیرو پشت مرز افغانستان به خط کرد و قصد ورود بهافغانستان رو داشت که با هشدار آمریکا عقب نشست .  
 [FONT=Arial lang=FA]   
 [FONT=Arial lang=FA]بعد از بهنتیجه رسیدن و اخراج طالبان از مناطق اشغال شده و ایجاد نظام جدید به ریاست کرزای دیگه شاهد هماهنگی ایران و آمریکا نیستیم ....حالا ما مخفیانه با تیم طالبانیم و با هماهنگی با نیروهای طالبان بر علیه دشمن مشترک یعنی اینبار آمریکا هستیم . [FONT=Arial lang=FA] ( بالاخره ما کدوم وری هستیم )  
 [FONT=Arial lang=FA]   
[HIGHLIGHT=#f2f2f2][FONT=Arial lang=FA]بگذریم ...

[FONT=Arial lang=FA]   
 [FONT=Arial lang=FA]حمله همه جانبه تروریستهای وهابی و القائده به لیبی رو یادتونه ... اینبار هم ایران باخوشحالی مرموزش که خودشو بی طرف نشون میداد ... ولی خبرنگارش در سنگر تروریستها برعلیه قزافی گزارش تهیه میکرد و خبرهای داغ و نشاط آوری از شکستهای ارتش قزافی و پیروزیهایوهابیون تروریست تحت امر غرب گزارش میکرد وتروریستهارو رزمندگان مسلمون شجاع معرفیکردن وبعدش دولت خودمون اونارو به رسمیت شناخت و ارتش قزافی رو دشمنان اسلام و دیکتاتور... یعنی دوباره با یک چرخش 180 درجه ای با نیروهای غربی و آمریکا همسو شدیم بر علیهدشمن مشترک ( قزافی ) ... بعدشم که اونو فرزند یک زن یهودی معرفی کردیم که اعلامکنیم اون با صهیونیستها بوده ... که اگه بوده پس چرا صهیونیستها و غرب نابودش کردن... بالاخره ما نفهمیدیم چی شد ... شما فهمیدین ؟  
 [FONT=Arial lang=FA]بر عکس ایران...رئیس جمهور ونزوئلا ( چاوز ) که همپیمان استراتژیک ایرانه ... از قزافی حمایت میکردو نیروهای مهاجم رو تروریست معرفی کرد و هرگز اونارو به رسمیت نشناخت .  
 [FONT=Arial lang=FA]   
[HIGHLIGHT=#f2f2f2][FONT=Arial lang=FA]بازم بگذریم...  
 [FONT=Arial lang=FA]   
 [FONT=Arial lang=FA]حالا که همون نیروهای به اصطلاح شجاع و دلیر ( از دید کارشناسان و سیاستمداران ایران در زمانحمله به لیبی ) که با هماهنگی غرب و اسرائیل وحکام عرب خلیج فارس به کشور دوست وعلوی مذهب سوریه حمله کردن ... اینبار از دید ایران این نیروها تروریست هستن و توسط اجانب غربیو صهیونیستی اجیر شدن که مثلث شیعه و جبهه مقاومت رو از بین ببرن ...و ایران تهدید کرده با اونا وارد جنگ هم شاید بشه تا سوریه نجات پیدا کنه ...

[FONT=Arial lang=FA]   
 [FONT=Arial lang=FA]حالا هم با گروگانگیری مسافران یه اتوبوس که از طرف ایران زائر و از طرف اونا سپاهی معرفی شدن... داستان وارد مرحله دیگه ای شده ... من نمیخوام کاسه داغتر از آش باشم ... ولی کدوم عقل سلیم باور میکنه که تو این کارزار جنگ و خونریزی و وحشتی که بین مردم وجامعه سوریه وجود داره و کشور آلوده شده به وجود نیروهای مهاجم مسلح ... یه عده خودسرانه و به عشق زیارت حضرت زینب کبری (س ) بدون هیچ هماهنگی ... بی عقلی کرده و با اتوبوس برای زیارت اعزام بشن ... به قولی حسنی به مکتب نمیرفت ... حالا که میره جمعه ها میره .. .تازه بر خلاف همیشه هیچ زن وبچه ای هم همراهشون نیست ... دو تا مورد وجودداره : اول اینکه اگه مردم عادی هستن که برای زیارت بصورت مخفیانه و قاچاقی رفتن که امیدوارم مجازات بشن ... چون با ندونم کاری و بی عقلی یه عده روانی باید کشور ومسولان نظام برای این از خدا بی خبرها بسیج بشن ... باج بدن ... شهید بدن ... و در جامعه بین المللی مورد تمسخر قرار بگیرن... پس بهتر خودمون رو بزنیم به کوچه علی چپ و اونارو به دست جلادانی که اسیرشونکردن بسپاریم تا درس عبرتی بشه برای بقیه زائرین قاچاقچی ...[HIGHLIGHT=#f2f2f2] ( خواهشآ ویرایش نشه تا مطلب ادا بشه ) 

[FONT=Arial lang=FA]   
 [FONT=Arial lang=FA]دوم اینکه اگه زائر نباشن ... پس چرا اینقدر ناشیانه و بدون حفاظت و بصورت بچه گانه اقدام کردن... که بازم باید دست به دامن ترکیه و قطر بشیم که اونا کمکمون کنن ... در عوض بایدبخاطر این ندونم کاری غیر حرفه ای یه باج وحشتناک به ترکیه و قطر و بقیه بدیم کهصد البته به ضرر سوریه هم تموم میشه تا بلکه اونارو آزاد کنن ... یا اصلا شاید همش سر کاریه و اونا عمدا به اونجا رفتن و هماهنگ شده که اونارو اسیر کنن که ایران با چرخشهای بعدی دنیارو متعجب سیاست چندگانه خود کنه ... و اعلام کنه تمام اینچرخشها به این دلیله که دین اسلام شیعی دینیست پویا که میتونه خودشو هر لحظه با تغییرات تطبیق بده و مثل آب تو هر ظرفی شکل بگیره.  
[HIGHLIGHT=#f2f2f2][FONT=Arial lang=FA]در کل من خودم نمیدونم چیو باور کنم ...چیو باور نکنم ...  
 [FONT=Arial lang=FA]  
 [FONT=Arial lang=FA]   

==========================================
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .  
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]   
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)  
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

Re: یه درد دل جنگی : چیو باور کنیم وچیو باور نکنیم ...

پست توسط masoud-35 »

شاید هم اینا را عمدا گرفتار کردن تا دست ایران برای فرستادن نیرو به سوریه باز بشه!!!!!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: چیو باور کنیم وچیو باور نکنیم ...

پست توسط Solver »

تحلیل شما برخیش درست است. خصوصا واژه تعجب آفرین بودن سیاست های ایران که البته این خاص خارجه نیست و ما در داخل هم کم سیاست های تعجب بر انگیز نداریم ...

مرغ .. n تومان شد و بازرسی گفت نباید باشد ... هیچ کس محاکمه یا حتی در معرض اتهام نرفت اما بنده بابت نداشتن برچسب قیمت آن هم برای دستگاه فتوکوپی در دادگاه حاضر بشم و انشاالله جریمه !

اما ربط دادنش به دین و تشیع اصلا هیچ توجیی نداشت و من اصلا این جملات آخر را نفهمیدم چه ربطی به مسائل قبل داشت، ایا این گلگی فرای مسائل قبل بوده و علتش فقدان شجاعت لازم جهت بیان مستقیم اعتراض و طرح مخالفت با تشیع بوده که اینطور در لفافه برخی واضحات البته بی ربط با این مسئله بیان شده یا اینکه بنده از درک ارتباط سیاست خارجه و دین تشیع عاجز هستم؟

تا آنجا که ما خبر داریم حداقل در دوره دولت احمدی نژاد مدام دولت در سیاست خارجه متهم است که اصلا برخرود دینی ندارد از رابطه دوستانه با کمونیست ها گرفته تا اینکه مثلا چرا چاوزی که با اون دخترها ... بله ... احمدی نژاد اون را دوست خطاب می کند !

شاید هم شما منظورتون سیاست های قدیمی تر از دولت احمدی نژاد است وگرنه ما که سیاست خارجه اسلامی حالا از نوع چیزی شیعی نام دارد در این سالها ندیدیم. غیر از سوریه حداقل ما تو این سالها با هیچ کشور مسلمانی (حکومت منظورم است) رابطه جدی و رو به رشدی نداشتیم که این اولین اصل تعاون اسلامی بوده که ما رعایت نکردیم و هر چه بود به قول برخی با کفار نزدیک تر شدیم.

حالا لطفا روشن کنید بنده بد فهمیدم یا همان بحث اه اه کردن از شیرین قند است ؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

Re: چیو باور کنیم وچیو باور نکنیم ...

پست توسط ramin-am »

کلا یک چیزی در مورد سیاست فهمیدم اون هم هزار سر بودنشه حرفهای تندی دارم که نمیزنم به احترام دوستان و مدیران فهیم چون به مذاق هیچکس خوش نمیاد .
کلا سیاست یعنی دروغ به نفع سرمایه داری .چه داخل چه خارج
به رویاهایت بی اندیش ..........
ارسال پست

بازگشت به “فلسفه”