تست کردن سرعت ارتباط کانکشن
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
تست کردن سرعت ارتباط کانکشن
[External Link Removed for Guests]
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: در همين نزديكي...
- سپاسهای ارسالی: 48 بار
- سپاسهای دریافتی: 189 بار
سرعت سنج اينترنتي!
برین اینجا تا سرعت دانلود و آپلودتون رو محاسبه کنه و بهتون بگه...
چون ایران رو تو لیستش نداره، شما گزینه other countries/regions of orient extreme رو انتخاب کنین...
چون ایران رو تو لیستش نداره، شما گزینه other countries/regions of orient extreme رو انتخاب کنین...

- سپاسهای ارسالی: 239 بار
- سپاسهای دریافتی: 214 بار
Re:
با سلام به جای اینکه به این سایت ها مراجعه کنید بهتر است از این برنامه استفاده کنید تا همیشه میزان سرعت خود را داشته باشید. [External Link Removed for Guests]
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]به امید روزی که متن تمام اس ام اس ها یک جمله باشد و آن : [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]مهدی آمد...
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]مهدی آمد...

- سپاسهای ارسالی: 328 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار

- سپاسهای ارسالی: 239 بار
- سپاسهای دریافتی: 214 بار
Re: تست کردن سرعت ارتباط کانکشن
Eagle_of_sky نوشته شده:سلام من adsl 512 گرفتم ولی سایت میزد 60 kb جالبه نه؟![]()
![]()
با سلام اگر منظور شما از( 60kb ) همان 60 کیلو بیت باشد واقعا افتضاح است ولی اگر 60 کیلو بایت باشد تقریبا درست است با سرعت 512kb میتوان 64KB در ثانیه دانلود کرد
به این سایت ها نمیشود زیاد اعتماد کرد چون هر بار یک چیزی نشان میدهد بهترین راه همان استفاده از نرم افزار ها است چون هم با دقت سرعت ورودی و خروجی را نشان میدهد و هم اینکه همیشه در جلوی چش شماست

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]به امید روزی که متن تمام اس ام اس ها یک جمله باشد و آن : [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]

-
- سپاسهای ارسالی: 2464 بار
- سپاسهای دریافتی: 1412 بار
با سلام به دوستان عزيز
من به سايت speedtest.net رفتم و اين اطلاعات رو به من داد .البته من از adsl 128 استفاده مي كنم.
دانلود:0.13 مگا بايت بر ثانيه
آپلود : 0.05 مگا بايت بر ثانيه
ping: 597 ms
حالا مي خواستم ببينم اين اطلاعات نشان دهنده چه وضعيتي از اينترنت بنده هست.
با تشكر
من به سايت speedtest.net رفتم و اين اطلاعات رو به من داد .البته من از adsl 128 استفاده مي كنم.
دانلود:0.13 مگا بايت بر ثانيه
آپلود : 0.05 مگا بايت بر ثانيه
ping: 597 ms
حالا مي خواستم ببينم اين اطلاعات نشان دهنده چه وضعيتي از اينترنت بنده هست.
با تشكر
ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
به نسبت 128 اگر در شرايط اوج ترافيک باشه به نظر چندان پايين نميرسه
به نسبت 128 اگر در شرايط اوج ترافيک باشه به نظر چندان پايين نميرسه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
[I][SIZE=170]با سلام [/I]
[I][SIZE=170]من مودم تی پی لینگ td-w8961nd [/I]
[I][SIZE=170]واز وقتی که به کامپیوتر خود نسب [/I]
[I][SIZE=170]اولا کانک شدن من به کندی صورت میگیرد دانلودهایی که انجام میدهم ناقص یا اصلاصورت نمی گیرد [/I]
[I][SIZE=170]دوم در زمان باز کردن وب کامپوترم هنگ میکند [/I]
[I][SIZE=170]وباید کنترل دلیت بزنم وخارج شوم از [/I]
[I][SIZE=170]سوم با لب تاپ به اینترنت نمی توانم وصل شوم علتش از چه میتواند [/I]
[I][SIZE=170]باتشکر [/I]
[I][SIZE=170] [/I]
[I][SIZE=170]من مودم تی پی لینگ td-w8961nd [/I]
[I][SIZE=170]واز وقتی که به کامپیوتر خود نسب [/I]
[I][SIZE=170]اولا کانک شدن من به کندی صورت میگیرد دانلودهایی که انجام میدهم ناقص یا اصلاصورت نمی گیرد [/I]
[I][SIZE=170]دوم در زمان باز کردن وب کامپوترم هنگ میکند [/I]
[I][SIZE=170]وباید کنترل دلیت بزنم وخارج شوم از [/I]
[I][SIZE=170]سوم با لب تاپ به اینترنت نمی توانم وصل شوم علتش از چه میتواند [/I]
[I][SIZE=170]باتشکر [/I]
[I][SIZE=170] [/I]