سينما - گروه ادب و هنر:
علاءالدين و چراغ جادوي مرموز توسط صنعت سينماي هند ساخته ميشود.
آميتاب باچان بازيگر قديمي سينماي اين كشور آسيايي يكي از دو نقش اصلي اين فيلم، غول چراغ جادو را بازي ميكند.
به نوشته سايت اينترنتي اينديا اف ام، فيلم فوق اثر اولين كار كودكانه باچان 63 ساله است. وي كه بيش از چهل سال است در هند به كار بازيگري اشتغال دارد، تا به حال بيش از 150 فيلم بازي كرده كه هيچ يك اختصاص به قشر كودك و نوجوان نداشته است. «علاءالدين و چراغ جادوي مرموز» براساس قصه معروف و كلاسيك عربي ساخته ميشود و باچان در آن در نقش جن قصه را بازي خواهد كرد. وي در ارتباط با كار تازهاش ميگويد: «نوهام چند بار از من پرسيد چرا در فيلمهايي كه براي بچهها ساخته ميشود بازي نميكني؟ و من به اين مسأله فكر ميكردم كه كسي مثل من در يك فيلم كودك و نوجوان در چه نوع نقشي ميتواند ظاهر شود؟ من قبل از اين در فيلمهاي مختلف در طيف وسيعي از نقشها بازي كردهام كه از يك افسر شريف و وظيفهشناس شروع و به يك رهبر مافيايي ختم ميشود. اما هيچ يك از اين نوع نقشها مناسب يك فيلم كودكانه نبود. «علاءالدين و چراغ جادوي مرموز» براي من نقش خوبي دارد و وقتي بازي در آن به من پيشنهاد شد، احساس كردم اين همان فيلمي است كه بايد در آن بازي كنم. سوجوي گوش فيلمساز جوان سينماي هند كه باچان را در «علاءالدين و چراغ جادوي مرموز» كارگرداني ميكند، گفت كه جلب رضايت وي براي بازي در اين فيلم كار مشكلي نبود