16 فروند هليکوپتر آپاچي براي کويت

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

16 فروند هليکوپتر آپاچي براي کويت

پست توسط Reza6662 »

كويت و خريد 16 فروند بالگرد آپاچي

وزارت دفاع کويت اعلام کرد که قرار است کشورش 16 فروند بالگرد آپاچي را از آمريکا در ماه دسامبر تحويل بگيرد.
[External Link Removed for Guests]

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، «جابر المبارک الصباح» وزير دفاع کويت روز گذشته گفت: ما در ماه دسامبر 16 فروند بالگرد آپاچي را تحويل خواهيم گرفت. اين بالگردها سيستم امنيتي مدرن ما را تقويت مي‌کند.

16 فروند بالگرد آپاچي «لانگ باو» AH-64D بخشي از توافق 2.1 ميليارد دلاري است که در سال 2002 بين آمريکا و کويت به امضا رسيد.تحويل اين بالگردها مي بايست سال گذشته صورت مي گرفت.

اين توافق که شامل 4 موتور اضافي و حدود 300 موشک «هلي فاير» است، تعمير و نگهداري، تهيه قطعات اضافي ضروري، آموزش 48 خلبان و تعليم دهنده و همچنين 200 تکنيسين کويتي را فراهم مي کند.

در زمان امضاي اين قرارداد، وزارت دفاع کويت اعلام کرد که اين بالگردها با سيستم‌هاي مدرني تجهيز مي‌شوند که به آنها اجازه مي دهد تحت هر شرايطي عمل کنند.

اين بالگردهاي آپاچي همچنين با سيستم هاي حمايتي الکترونيکي، رادارهاي «لانگ باو» و موشک‌هاي هوا به زمين ضد زرهي «هلي فاير» تجهيز خواهند شد.

کويت در يک قرارداد دفاعي با آمريکا شرکت دارد که تا سال 2012 ادامه پيدا مي کند و 15 هزار نظامي آمريکايي در خليج فارس مستقر هستند.
اين کشور همچنين قراردادهاي مشابهي با فرانسه و انگليس امضا کرده است.

نظر من:
کشوری که ظرف 2 ساعت اشغال می شود، بهتر است اصلن هزینه ای برای ارتش نکند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

پولشون زياد كرده والا :-( 16 كجا شونو بگيره :eek: اصلا واسه چي ؟؟/؟؟ :-x :D
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

كيارش نوشته شده:پولشون زياد كرده والا :-( 16 كجا شونو بگيره :eek: اصلا واسه چي ؟؟/؟؟ :-x :D

برای سفرهای درون شهری شیخ هاشون! :دی
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

SORENA, قشنگ امدي :( :( :::P :::P
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

کشوري مثل کويت حتي اگر به اف22 و موشک بالستيک هم مجهز بشه نمي تونه يک قدرت تاثير گذاري در منطقه باشه ... :?

فعلا شاخ هاي منطقه ايران و اسراييل اند :::P شايد بشه عربستان و پاکستان رو هم يک قدرت در منطقه به حساب آورد ... :-(
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

میمون هرچی زشتره بازیش بیشتره :grin: :grin: :grin:
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

:smile: :smile: شما هم قشنگ امدي :( :smile: :smile:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

آغاز تحویل بالگردهای آپاچی به کویت

پست توسط Reza6662 »

آغاز تحویل بالگردهای آپاچی به کویت

تحویل 6 فروند بالگرد نظامی چند ماموریته‌ی آپاچی AH-64D از روز گذشته و طی مراسمی رسمی شروع شد.

تصویر

بالگردهای تحویل داده شده به قرارداد سال 2002 دولت امریکا و کمپانی بوئینگ با کویت بازمی‌گردد که طی آن 16 فروند از این بالگرد فروخته شده است. جزئیات زمان و چگونگی تحویل 10 فروند باقیمانده هنوز معین نشده‌اند. کویت یازدهمین خریدار بین‌المللی آپاچی و هفتمین خریدار AH-64D در جهان است. مسئولین بوئینگ این امر را نشانه‌ی وقت‌شناسی و خوش‌قولی این کمپانی دانسته و اعتماد ایجاد شده در بازار جهانی و کویت را سرمایه‌ای بسیار مناسب برای خود به حساب آورده‌اند.

چند ماه پیش نیز نیروی هوایی ایالات متحده چندین فروند هواپیمای جنگنده به این کشور تحویل داده بود. بالگرد آپاچی در واحد آریزونای بوئینگ با تمامی امکانات لازم برای یک بالگرد مجهز جنگی طراحی و ساخته شده است. ویژگی اساسی آن وجود یک مودم قوی است که به کمک آن می‌تواند تمامی اطلاعات مربوط به مبارزه‌ی خود را به صورت لحظه به لحظه به کاربران در هوا و زمین مخابره کند. این سیستم امکان پرواز در تمامی شرایط آب و هوایی و هدف‌گیری دقیق‌تر دشمنان را نیز ممکن می‌سازد.

[url=http://www.avia.ir/Default.asp?@=4649&T=آغاز%20تحویل%20بالگردهای%20آپاچی%20به%20کویت]منبع[/url]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط arash_slayer »

کویت را سرمایه‌ای بسیار مناسب برای خود به حساب آورده‌اند

نه تنها کويت بلکه همه کشورهاي عربي سرمايه اي گرانقدر و جاودان براي استعمار گران هستند.
او دوم دسامبر به دار اويخته شد
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط ashli_shiraz »

کویت مگه چند تا جمعیت داره؟اصلا ارتش هم نداره :-x فکر کنم از کشور های دیگه استخدام میکنند...
سر انجام پيروزي با نيکيست.(زرتشت پيامبر خدا که درود بر او باد)
===============================
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط arash_slayer »

دوستان من در يکي از رزه هاي ارتش اين کشور که از نزديک شاهدش بودم با تعجب فراوان شاهد يک رويداد کمدي بودم.
يک افسر کويتي پس از دريافت سردوشي از امير کويت وقت عقب گرد دست و پاش به هم پيچيد و به زمين خورد :L:L .
فرماندهان ارتش کويت هم که گندش در امده بود به اين حالت در امدند= ::ss (چارهاي جز اين نداشتند)
ولي چند تا امريکايي که انجا بودند بي جنبه بازي در اوردند به اين شکل= ::mo ::mo ::mo
من هم اينطور شدم= :ch:
او دوم دسامبر به دار اويخته شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

arash_slayer, دوست من شما چيکاره هستي تو عراق بودي تو کويت هم بودي ؟؟؟؟؟تو سفارت کار ميکني؟؟

دوستان کويت 1 مليون نفر جمعيت داره و 1 مليون ادم هم خارجي دارن تو کويت کار ميکنن

کويت ارتش داره اما خيلي بزرگ نيست (من الان تو کوبت زندگي ميکنم) اما اين رو بايد بگم که کل ارتش کويتي هستن و همچنين کويت بر خلاف بعضي از کشور هاي عربي(مثلا بحرين) خيلي سخت شناسنامه ميده (خيلي خيلي سخت خانواده من 60 سال دارن اينجا زندگي ميکنن اما ...؟)پس خارجی بودن ارتش منتفی است
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”