وارد Control Panel خود شويد و Phone and Modem Options را بزنيد سپس به گزينه ي Modem برويد و مودم خود را انتخاب کرده و گزينه ي Properties را بزني و سپس به قسمت Advenced برويد و در قسمت Extra Settings تايپ کنيد AT&FX و سپس Ok را بزنيد ( اگر در اين قسمت از قبل پر باشد بايد قبل از تايپ يک نطقه بگذاريد . سپس يکبار ريست کنيد و سپس کانکت شويد باسرعت بالا اينترنت کار کنيد . در ضمن من خودم اين روش رو امتحان کردم با کارت 33 و سرعت رو نوشت 115.
نرم افزار هايي هم كه تو بازار هستن و مخصوص اين كار ساخته شده اند در واقع همون راه بالايي رو طي مي كنن فقط فرقش اينه كه شما يه پولي از جيبتون خرج مي كنيد .
منبع: [External Link Removed for Guests]
بالا بردن سرعت اینترنت در یک دقیقه
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
بالا بردن سرعت اینترنت در یک دقیقه
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
Re: بالا بردن سرعت اینترنت در یک دقیقه
چترباز شماره 1 نوشته شده:وارد Control Panel خود شويد و Phone and Modem Options را بزنيد سپس به گزينه ي Modem برويد و مودم خود را انتخاب کرده و گزينه ي Properties را بزني و سپس به قسمت Advenced برويد و در قسمت Extra Settings تايپ کنيد AT&FX و سپس Ok را بزنيد ( اگر در اين قسمت از قبل پر باشد بايد قبل از تايپ يک نطقه بگذاريد . سپس يکبار ريست کنيد و سپس کانکت شويد باسرعت بالا اينترنت کار کنيد . در ضمن من خودم اين روش رو امتحان کردم با کارت 33 و سرعت رو نوشت 115.
نرم افزار هايي هم كه تو بازار هستن و مخصوص اين كار ساخته شده اند در واقع همون راه بالايي رو طي مي كنن فقط فرقش اينه كه شما يه پولي از جيبتون خرج مي كنيد .
منبع: [External Link Removed for Guests]
من هم قبلا این روش رو امتحان کردم ولی(متاسفانه) در سرعت حقیقی هیچ تاثیری نداره
شما میتونین از آدرس htpp://testmy.net سرعت حقیقی تون رو بدست بیارین

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
linka سرعتها بر اساي كيلو بيت بر ثانيه هستند و نه كيلوبايت، پس ميبينيم كه سرعت عادي هست
اما سيستمهاي مخابراتي نسل ISDN 1 ميتونند تا 144 كيلوبيت بر ثانيه رو انتقال بدهند، كه البته اين هم به مخابرات مربوط ميشه كه هنوز به طور كامل نتونسته ظرفيت ايجاد ISDN 1 رو ايجاد كنه و استاندارند تكميل نيست (از طرفي هم اين كار منطقي نيست، معمولا در ديگر كشورها از DialUp به ندرت براي اتصال به اينترنتي استفاده ميشه و بايد به فكر ايجاد استانداردهاي BraodBand تحت ISDN 2 بود كه به همين سمت هم در حال پيشرفت هستيم و در حال حاضر بسياري از شهرهاي بالاي 100000 مجهز به BroadBand و َADSL شدند
)
اما سيستمهاي مخابراتي نسل ISDN 1 ميتونند تا 144 كيلوبيت بر ثانيه رو انتقال بدهند، كه البته اين هم به مخابرات مربوط ميشه كه هنوز به طور كامل نتونسته ظرفيت ايجاد ISDN 1 رو ايجاد كنه و استاندارند تكميل نيست (از طرفي هم اين كار منطقي نيست، معمولا در ديگر كشورها از DialUp به ندرت براي اتصال به اينترنتي استفاده ميشه و بايد به فكر ايجاد استانداردهاي BraodBand تحت ISDN 2 بود كه به همين سمت هم در حال پيشرفت هستيم و در حال حاضر بسياري از شهرهاي بالاي 100000 مجهز به BroadBand و َADSL شدند
)زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار