لانه عقاب ها; مرکز عملیات ویژه نیروهای سایبری سپاه

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير زيباي نظامي را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

لانه عقاب ها; مرکز عملیات ویژه نیروهای سایبری سپاه

پست توسط كيارش »

[External Link Removed for Guests]

این تصویر مربوط به یکی از مراکز محرمانه ویژه عملیات نیروهای سایبری سپاه است که در آن افراد در تیم های مختلف مشغول به انجام امور محوله هستند.

بعد از مصاحبه اخیر خبرنگار حامیان سپاه قدس با یکی از فرماندهان نیروی سایبری سپاه و منتشر شدن متن آن ،با پیگیری مداوم و هماهنگی مراجع مربوط موفق به کسب مجوز برای گرفتن تصویر بخشی از موقعیت عملیاتی نیروهای ویژه دفاع سایبری و انتشار آن باشرایط خاص شدیم.

این تصویر مربوط به یکی از مراکز محرمانه ویژه عملیات دفاع سایبری سپاه است که در آن افراد در تیم های مختلف مشغول به انجام امور محوله هستند. نکته مهمی که در این سلسله مصاحبات نظر خبرنگار ما را جلب کرده است روحیه انقلابی بسیار قوی و رفتار متواضعانه نیروهای ویژه سایبری در برخورد با ایشان است.

برای تمامی این عزیزان سلامتی و توفیق در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) آرزومندیم.

[External Link Removed for Guests]
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

Re: لانه عقاب ها; مرکز عملیات ویژه نیروهای سایبری سپاه

پست توسط saeedjiji »

دوستان جذب این نیرو چطوریه؟

و یک سوال دیگه اینکه شخصی مثل من که معافیت پزشکی دارم اصلا میتونم وارد سپاه بشم؟

مثلا در همین بخش سایبر؟
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
ارسال پست

بازگشت به “گالري نظامي”