موبنا - مدیر عامل موسسه لیمو اظهار داشت: بازار تلفن همراه تا سال 2008 شاهد ثمره اقدامات ابتکاری موسسه در راستای توسعه اولین پلاتفورم جهانی لینوکس برای موبایل با استانداردهای صنعتی خواهد بود.
موسسه «لیمو» که در ژانویه سال جاری توسط شش غول تلفن همراه تأسیس شد، با هدف ارائه یک پلاتفورم استاندارد لینوکس برای گوشی های همراه که از خلاقیت بیشتری برخوردار است، وارد عمل شده است.
"مورگان گیلیس"، مدیر عامل لیمو اظهار داشت: ساخت پلاتفورم واحد و استاندارد لینوکس که از APIهای متدوال (واسطهای برنامه نویسی برنامه ها) استفاده می کند، توجه بازار و صنعت را برای همکاری با این گروه به خود جلب می کند.
وی گفت: تلفن های همراه با سیستم عامل لینوکس هم اکنون در بازار برخی از کشورها از جمله چین و ژاپن وجود دارند ولی فناوری این سیستم عامل های منحصر به فرد است و پلاتفورم آن باز و استاندارد نیست.
علاوه برموتورولا، NEC، پاناسونیک، سامسونگ و اپراتورهای وودافون و دوکومو که بنیان این گروه را نهاده اند، چندین شرکت بزرگ دیگر نیز به هسته مرکزی این موسسه اضافه شده اند.
اخیرا موسسه لیمو اعلام داشته است که شرکت طراح برنامه های جاوای Aplix، Celunite ، LG، شرکت بهینه سازی نرم افزار Wind River و ضد ویروس مکافی به هسته مرکزی این موسسه ملحق شده اند.
