تصوير : گلشیفته فراهانی و دیکاپریو در فیلم Body of Lies
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
من که گلشيفته فراهاني رو بهترين بازيگر زن ايران مي دونم و اين موفقيتش هم انصافا حقشه .....
اگر ما واقعا يه کشور مسلمان بوديم که همه چيزمون بر اساس اسلام بود من حرفاي دوستان رو قبول داشتم که ميگن اي کاش حجابش رو رعايت کرده بود ولي الان به نظر من نيازي به ريا نيست ...
حداقل بيايد با خودمون ديگه رو راست باشيم .
اگر ما واقعا يه کشور مسلمان بوديم که همه چيزمون بر اساس اسلام بود من حرفاي دوستان رو قبول داشتم که ميگن اي کاش حجابش رو رعايت کرده بود ولي الان به نظر من نيازي به ريا نيست ...
حداقل بيايد با خودمون ديگه رو راست باشيم .

«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»

- سپاسهای ارسالی: 168 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
بنده هم که گفتم ای کاش حجابش رو کمی رعایت کرده بود ، فقط برای شرایط خاص ایران این رو می گم ، که ممکنه باعث بروز مشکل براش بشه ، وگرنه این بازیگر به نظر من کار شایسته ای کرده که توی چنین فیلمی بازی کرده زیرا باعث پیشرفت بسیار سریع اوست ، با چنین کارگردانی و با این چنین بازیگرانی کار کردن از آرزوهای بازیگران غربی است چه برسد ایرانی!!! توی ایران که قدر آدمهایی که سرشون به تنشون بیرزه رو که نمی دونن پس همون بهتر که برن اونجا پیشرفت کنن . 

[HIGHLIGHT=#E36C09] تنها آنان که می دانند کجا را نگاه کنند می بینند .

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
اين مقاله رو سايت imdb منتشر کرده يه نگاهي بندازيد بد نيست ....
:
Crowe/DiCaprio Co-Star Detained In Iran
20 August 2008 6:29 PM, PDT | From wenn.com | See recent WENN news
An Iranian actress who appears in Russell Crowe and Leonardo DiCaprio's new movie Body Of Lies has been detained by authorities in her homeland after making plans to visit Hollywood.
Golshifteh Farahani was stopped as she boarded a plane bound for Europe and then to Los Angeles, where she was hoping to meet with directors and casting agents.
State news agency Irna officials claim Iranian actors are required to obtain a permit from the ministry of culture and Islamic guidance in order to appear in foreign movies, and Farahani didn't have the required documentation.
The 25-year-old is one of Iran's most popular actresses - and one of the country's most controversial public figures; she played the wife of a drug addict in Santouri, a film criticised for portraying a negative image of Iranian society.
Her appearance in Body of Lies marked the first by an actress living in Iran in a Hollywood production.
البته خوب اينا هم از موقعيت به نفع خودشون استفاده کردن .
اينم لينک مطلب :
[External Link Removed for Guests]
:
Crowe/DiCaprio Co-Star Detained In Iran
20 August 2008 6:29 PM, PDT | From wenn.com | See recent WENN news
An Iranian actress who appears in Russell Crowe and Leonardo DiCaprio's new movie Body Of Lies has been detained by authorities in her homeland after making plans to visit Hollywood.
Golshifteh Farahani was stopped as she boarded a plane bound for Europe and then to Los Angeles, where she was hoping to meet with directors and casting agents.
State news agency Irna officials claim Iranian actors are required to obtain a permit from the ministry of culture and Islamic guidance in order to appear in foreign movies, and Farahani didn't have the required documentation.
The 25-year-old is one of Iran's most popular actresses - and one of the country's most controversial public figures; she played the wife of a drug addict in Santouri, a film criticised for portraying a negative image of Iranian society.
Her appearance in Body of Lies marked the first by an actress living in Iran in a Hollywood production.
البته خوب اينا هم از موقعيت به نفع خودشون استفاده کردن .
اينم لينک مطلب :
[External Link Removed for Guests]
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»

-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
- تماس:
Irachem نوشته شده:از عکس دوم متاثر شدم،اگر حجابش رو یه کمی هم رعایت می کرد ،باعث افتخار بود ،ولی اینجوری چنگی به دل نمی زنه
اولا اینکه کی گفته به جرم ایرانی بودن باید مسلمان باشی و همه جای دنیا حجاب داشته باشی... ثانیا ...
azizi نوشته شده:همچنین یکی از بستگان نزدیک این بازیگر در گفتگو با روزنامه جامجم چنین مسالهای را تکذیب کرد. وی همچنین اعلام کرد: گلشیفته فراهانی برای ایفای نقش در یک فیلم خارجی یک شرط اساسی داشته و آن هم این بوده که در صحنه های مختلف فیلم حجاب کامل داشته باشد و در صحنه هایی نیز که بنا به اقتضای داستان، این مسئله ممکن نبوده، حتما باید از کلاه گیس استفاده کند.
ثانیا مثل اینکه گلاه گیس بوده

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
mehdi321, چان والا من توي تبليغات قبل فيلم ديدم ولي هرچي نگاه كردم نديدم فقط خود هنرپيشه ي اول(دي كابريو)با يه مرد ديگه بود كه از اول تبليغ با هم حرف مي زدند به شيوه هاي مختلف 

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر