در توصيف گل رونالدينيو ؛ ماوراي شعبده

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 156 بار
تماس:

در توصيف گل رونالدينيو ؛ ماوراي شعبده

پست توسط Kingman_62 »

سوپرمن كاتالان دوباره ما را به خلسه برد. خودش را هم برد. او پيراهن در آورده، مي چرخيد و لذت نگنجيده زير پوستش را با تمام نيوكمپ قسمت مي كرد. او مي چرخيد و ما در حالي كه كلوزآپهايي از چهره هاي متحير حاضران در استاديوم را مي ديديم، حساب مي كرديم كه دينمان به رونالدينيو بابت اين همه لذت چقدر است؟ اما به فكر توپ هم بوديم كه چطور سراسيمه خودش را به آغوش ساحر چسباند تا در نمايش دراماتيك دقيقه 88 كاراكتري كوچك داشته باشد. آن بي زبان هم آخر مي داند كه چسبيدن به ساقهاي طلايي خرگوش كوچك عين ارزشمندي است.
تصوير سرمربي ويارئال را نديديم. مانوئل پلگريني را مي گويم. او فوتبال را بهتر از ما مي فهمد، پس حتماً در ميان آن فشارهاي رواني حاصل از شكست سنگين به خود مي باليده!
مي باليد، چون اين افتخار نصيبش شده كه يكي از هيجان انگيزترين شوتهاي فوتبال توسط بالريني بي همتا مقابل دروازه تيم او به اجرا گذاشته شده است.
خود رونالدينيو شاهكارش را چنين توصيف مي كند «گلي كه مقابل ويارئال به ثمر رساندم همان گلي بود كه هميشه آرزويش را داشتم.
پسر دندان خرگوشي البته ثانيه هاي اجراي آخرين پلان را چنين تشريح مي كند: «به هنگام زدن ضربه دائماً نگران بودم مبادا اشتباهي مانع از ورود توپ به دروازه حريف شود كه خوشبختانه اين اتفاق نيفتاد و من به آرزويم رسيدم.»
پنجاهمين گل رونالدينيو براي كاتالانها در حالي به ثمر رسيد كه او پشت به دروازه توپ را با سينه كنترل و رعدآسا با ضربه اي برگردان و خارق العاده آن را به كنج دروازه ويارئال شليك كرد.
خارق العاده تر و جذاب تر از آنچه كه «جان هاتسون» در فيلم «فرار به سوي پيروزي» براي به تصوير كشيدنش «پله» را مجبور كرد بيش از 7 بار آن را به اجرا گذارد. شنبه شب واقعاً جاي «بيل كنتي» سازنده موسيقي «فرار به سوي پيروزي» هم خالي بود تا براي آخرين پلان «بارسا- ويا» ملودي مناسب تنظيم كند.
گل رونالدينيو البته تنها سكانس وجدآور انهدام زيردريايي زرد در نيوكمپ نبود، چه قبل از آن «اينيستا» هم با ضربه اي «قيچي» اميدهاي ويارئالي ها را برش زده بود. شب رويايي آبي و اناريها با پنالتي رونالدينيو شروع شد، با گلهاي گوديانسن و اينيستا ادامه پيدا كرد و با شعبده رونالدينيو تمام شد و كاش تمام نمي شد تا ما دلي از عزا در آوريم. راستي ديدار بعدي بارسا چه زماني و با كدام تيم است تا ما باز هم فراموش كرده از تمام فشارهاي معيشتي، چشم به جعبه جادو بدوزيم و از جادوگري رونالدينيو به خلسه رويم؟

[img][External Link Removed for Guests][1].jpg[/img]

موفق باشید
 تصویر

تصویر

Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

من که خدايي فکم افتاد. اين گل گل نبود يک سوپر گل بود واقعا 8) 8) 8)
 تصویر 
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

ولي نويسنده هم زيادي جوگير شده ! :grin:

راستي صحنه اين گل رو اگه کسي داره اينجا بگذاره ما هم ببينيم :-o
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”