نايب قهرمان تكواندو بازيهاي آسيايي 2006 دوحه قطر گفت: از داوري ايراد ميگيرم و دنبال بهانه نيستم همه ايران و آسيا ديدند كه من چند بار حريف قطري را زدم.
"مهدي بي باك" در گفت و گو با خبرنگار اعزامي ايلنا به دوحه، اظهار داشت: واقعا براي اين داوران متاسفم اصلا براي كل داوري مسابقات افسوس ميخورم كه چرا اين قدر يك طرفه كار كردند.
وي اضافه كرد: البته اين نوع داوريها را بارها و بارها در ميادين مختلف تجربه كردهام و باز هم خواهم كرد، اما تاكنون اين همه بي عدالتي را نديده بودم.
بي باك ادامه داد: اگر از داوران ايراد ميگيرم نميخواهم شكستم را توجيه كنم بلكه همه ايران و بلكه همه آسيا ديدند كه بي باك بايد با اختلاف 3 يا 4 امتياز از قطري پيش ميافتاد و مدال طلا ميگرفت، اما مدالي كه به واقع به من تعلق داشت را داوران به خاطر ادا كردن رسم ميزباني به حريف قطريام دادند.
وي اضافه كرد: فشارها و تمرينات زيادي را متحمل شدم تا به اينجا رسيدم من فقط براي طلا به دوحه آمده بودم و فكر كنم حرف بي ربطي نزنم اگر بگويم كه طلا مال من بود و شب به هتل قطريها رفت؛" داوران خسته نباشند"!
مهدي بي باك:داوران رسم ميزباني را خوب ادا كردن
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: مشهد
- سپاسهای دریافتی: 196 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72688 بار
- سپاسهای دریافتی: 31682 بار
- تماس:
واقعا يک بار ديگه چهرهي واقعي اعراب .... رو ديديم
به هر حال از نظر ما مهدي بيباک قهرمان هست و با صبري که از خودشون نشون دادند يک قهرمان جاويدان
به هر حال از نظر ما مهدي بيباک قهرمان هست و با صبري که از خودشون نشون دادند يک قهرمان جاويدان

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 96 بار
- تماس:
دوستان اين ذات اعراب هست
من حتي شك دارم كه اين تكواندوكار اصليت قطري داشته باشه
حتما اينم رفتن از يه كشور عربي يا افريقايي خريدند
تيم بسكتبال كه يادتونه
همه بازيكن هاش رو از تيم هاي افريقايي اورده بودند
خوب كاري از دست ما هم بر نمياد
بايد بسوزيم و بسازيم
ولي جاي خوشحالي داره كه ما عرب نيستيم
من حتي شك دارم كه اين تكواندوكار اصليت قطري داشته باشه
حتما اينم رفتن از يه كشور عربي يا افريقايي خريدند
تيم بسكتبال كه يادتونه
همه بازيكن هاش رو از تيم هاي افريقايي اورده بودند
خوب كاري از دست ما هم بر نمياد
بايد بسوزيم و بسازيم
ولي جاي خوشحالي داره كه ما عرب نيستيم
کد نمایش پرچم کوچک:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
اين مدال واسه اونا خيلي ارزش داشت .
راستي ديدين موقعي كه داور دست ورزشكار ( متقلب ) عرب رو بالا برد رئيس فدراسيون قطر به طرف رئيس كميته داوري رفت و اونو بقل كرد ؟
فكر مي كنين چقدر به داور ها دادن كه اين كار رو بكنن ؟
قبل از بازي هم خبر هايي رسيده بود مبني بر اين كه شب قبل از بازي مربي تيم قطر با داور بازي شام خوردن . بعد از بازي هم خبر رسيد كه قطري ها به داور گفته بودن اگه واسه هميشه از قضاوت محرومش كنن تا آخر عمر تامينش مي كنن .
الله اعلم
واسه رئيس فدراسيون تكواندو آسيا و همكارانشون متاسفم .
راستي ديدين موقعي كه داور دست ورزشكار ( متقلب ) عرب رو بالا برد رئيس فدراسيون قطر به طرف رئيس كميته داوري رفت و اونو بقل كرد ؟
فكر مي كنين چقدر به داور ها دادن كه اين كار رو بكنن ؟
قبل از بازي هم خبر هايي رسيده بود مبني بر اين كه شب قبل از بازي مربي تيم قطر با داور بازي شام خوردن . بعد از بازي هم خبر رسيد كه قطري ها به داور گفته بودن اگه واسه هميشه از قضاوت محرومش كنن تا آخر عمر تامينش مي كنن .
الله اعلم
واسه رئيس فدراسيون تكواندو آسيا و همكارانشون متاسفم .
ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي