با نام زوالفقار.مصداق.اروج و تندر در اين نيرو شناخته ميشوند
حرفهاي شما متناقضه ، يادم مياد كه قبلا گفتيد فقط اسم دو فروند از اونها رو تونستيد بخونيد . نگيد كه اون كارشناسه پرسيديد چون كسي باور نميكنه ، اون كارشناس هوافضاست يا زبان و ادبيات فارسي ، باز هم نگيد كه براي تعميرات اسم دونستن لازمه چون .........
ميگهاي ارتش هم همانطور که خودم چند روز پيش يک دسته 4 فرونديشون رو ديدم ابي و خاکستري به رنگ ميگ-29 هاي نيروي هوايي هستند
يه كلمه هم از مادر عروس ، عزيز من ميگ 29 هاي ايران رنگ استتارشون آبي هست نه خاكستري .
در مورد ايران هم منظورم اين بود که بزاريد اول نيروي هوايي عکسا شو پخش کنه بعد من ميزارم........
اگه ايران عكساش رو بذاره ، ديگه مدارك و عكسهاي شما به چه درد ما ميخوره ؟ ما ميخوايم شما گفتههاي خودتون رو ثابت كنيد نه ايران
باز هم ميگم طبق مداركي كه بنده به دست آوردم ايران شامل 24 فروند ميگ 31 هست ولي از تعداد عملياتي اون چيزي نميدونم ولي به عقيدهي خودم حداقل دو سوم اونها عملياتي هستن .
در پست قبليم يه اشتباه تايپي انجام دادم كه تصحيح ميكنم : ايران در نيمهي دوم دههي 1990 ، زماني كه روسيه در يك بهران اقتصادي گرفتار بود قرار داد خريد 24 فروند ميگ 31 رو امضاء كرد و قبل از سال 2000 هم تمامي ميگها تحويل داده شدن .

در ضمن دکتر جان مطالب را اونطور که خودت دوست داري نخون! من نوشتم :شايد به ميگ 21 هم نرسند! که شما شايد رو حذف کردي و تمام معني جمله رو عوض کردي!

کتابی هم در مورد خلبانان IRIAf نوشته به نام « از به » ؛ قبلا لینک دانلودش رو داشتم ، میگردم واستون میگذارم...