ميگ-31 بي ام در نيروي هوايي سپاه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

با نام زوالفقار.مصداق.اروج و تندر در اين نيرو شناخته ميشوند

حرف‌هاي شما متناقضه ، يادم مياد كه قبلا گفتيد فقط اسم دو فروند از اون‌ها رو تونستيد بخونيد . نگيد كه اون كارشناسه پرسيديد چون كسي باور نمي‌كنه ، اون كارشناس هوافضاست يا زبان و ادبيات فارسي ، باز هم نگيد كه براي تعميرات اسم دونستن لازمه چون ......... :L:L :L:L

ميگهاي ارتش هم همانطور که خودم چند روز پيش يک دسته 4 فرونديشون رو ديدم ابي و خاکستري به رنگ ميگ-29 هاي نيروي هوايي هستند

يه كلمه هم از مادر عروس ، عزيز من ميگ 29 هاي ايران رنگ استتارشون آبي هست نه خاكستري . :L:L

در مورد ايران هم منظورم اين بود که بزاريد اول نيروي هوايي عکسا شو پخش کنه بعد من ميزارم........

اگه ايران عكساش رو بذاره ، ديگه مدارك و عكس‌هاي شما به چه درد ما مي‌خوره ؟ ما مي‌خوايم شما گفته‌هاي خودتون رو ثابت كنيد نه ايران

باز هم مي‌گم طبق مداركي كه بنده به دست آوردم ايران شامل 24 فروند ميگ 31 هست ولي از تعداد عملياتي اون چيزي نمي‌دونم ولي به عقيده‌ي خودم حداقل دو سوم اون‌ها عملياتي هستن .

در پست‌ قبليم يه اشتباه تايپي انجام دادم كه تصحيح مي‌كنم : ايران در نيمه‌ي دوم دهه‌ي 1990 ، زماني كه روسيه در يك بهران اقتصادي گرفتار بود قرار داد خريد 24 فروند ميگ 31 رو امضاء كرد و قبل از سال 2000 هم تمامي ميگ‌ها تحويل داده شدن .
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

به ميگ 21 هم نرسند!

وقتي از توانايي صاعقه يا آذرخش خبر نداري اصلا در موردش صحبت هم نكن . درسته كه به پاي ميگ 31 نمي‌رسه اما ................ :::P
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

وقتي از توانايي صاعقه يا آذرخش خبر نداري اصلا در موردش صحبت هم نكن . درسته كه به پاي ميگ 31 نمي‌رسه اما ................

منظورت چيه؟ مگر اينها چه تواناييهايي دارند؟ :shock: در ضمن دکتر جان مطالب را اونطور که خودت دوست داري نخون! من نوشتم :شايد به ميگ 21 هم نرسند! که شما شايد رو حذف کردي و تمام معني جمله رو عوض کردي!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

پست توسط mach1 »

سلام
ghalamman نوشته شده:mach1, دوست عزيز
لااقل از سال 81
در سال 81 هنگام سفر مقام معظم رهبري به استان ما وظيفه اسکورت پرنده اصلي حامل ايشون بر عهده 3 فروند ميگ 31 بود...(خواهشا نپرسيد ماجراي سفر و پرنده اصلي حامل ايشون پيه که خودش داستانيه) شخصا اين 3 فروند ميگ 31 رو ديدم...

پرندشون که همون 707 معروفه ولی من شنیده بودم جنگنده های اسکورت میگ29 بودند که یکیشون قبل از فرود 707 تاچ اند گو میکنه حالا درست شنیدم یا نه؟؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

mach1,
احتمالا کتاب سفر به سيستان اقاي رضا امير خاني را خوانده ايد...
بله...پرنده اول همان 707 معروف بود(اسمش پرواز انقلاب است..در همان کتاب سفر به سيستان خيلي خيلي قشنگ توصيفش مي کند اقاي اميرخاني) با اسکورت دو ميگ 29...اما بنا به گفته منابع موثق و معتمد لحظاتي بد از فرود همان پرنده يک فروند هواپيماي مسافر بري که توسط 3 ميگ 31 اسکورت مي شده است در فرودگاه فرود امد...
ميگ هاي 31 بلافاصله به چابهار پرواز کردند که در حين اين پرواز بنده انها را ديدم...البته در ارتفاعي که انها بودند و با ان سرعت شايد هم اشتباه کرده باشم... :-)
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

mach1 و ghalamman عزیز...
امیرخانی توی کتابش فقط صحبت از دو فروند« میگ » کرده و مشخصه دیگری ذکر نکرده که بشه نوع پرنده رو متوجه شد.. البته همانجور که Mach1 عزیز گفتند یکی از میگ ها قبل فرود 707 حامل رهبری (احتمالا شاهین اسبق و 1001 یا معراج کنونی) تاچ اند گو انجام میده...
البته باید به توانایی امیرخانی در تشخیص پرنده ها اعتماد کنیم ، چون مدتی خلبانی میخونده و گمان کنم PPL داشته باشه... :-( کتابی هم در مورد خلبانان IRIAf نوشته به نام « از به » ؛ قبلا لینک دانلودش رو داشتم ، میگردم واستون میگذارم...
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط mach1 »

سلام
ghalamman عزیز بله همون کتابو خوندم امید جان حالا یک سوال اون 3 تا میگ (31) تو فرودگاه نشستند یا اینکه پس از فرود هواپیمای دوم یکراست رفتند چابهار؟
Reza 313 جان دقیقا به نام میگ 29 اشاره میکنه البته ایشون به جای تاچ اند گو در کتابشون گو اراوند رو استفاده کرده :-)
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

ولی mach1 جان تا جایی که حافظه من همراهی میکنه ، به گمانم تنها از لفظ میگ استفاده شده بود... :-( البته من کتاب رو خیلی وقت پیش خوندم و شاید جزییات از یادم رفته باشه... :-( :?
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط mach1 »

سلام
Reza 313 جان شرمنده اسکنر نداشتم از صفحش عکس انداختم :sad:
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

mach1,
توجه داريد که در اين متن هيچ اشاره اي به پياده شدن رهبر از اين هواپيما نمي شود...
راستي...من الان سوال شما را ديدم...دقيقا همان موقع به طرف چابهار حرکت کردند يا بعدا اطلاع دقيقي ندارم...فقط شنيدم که به چابهار رفتند...مضاف بر اينکه پايگاه پدافندي زاهدان شلتر سر بسته براي نگهداري هواپيمايي به بزرگي ميگ 31 را ندارد ...
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط amiraghazadeh »

سلام به همه دوستانه گلم
خبر بدي براتون داريم
کدوم يکي از دوستان ما در مهرآباد آشنا داره يا اينکه خودش آنجا هست؟
از يه عزيزي که تو مهر آباد هستش شنيديم که چند وقت پيش(تو هفته اي که گذشت) 3 هواپيماي روسي که از عراق مي آمدن تو مهر آباد مي شينن
خلبان ها هم رو سي بودن
البته از اون رفيقمون هم پرسيديم که به ستاره سرخ دقت کرده يا نه که تو جوابش گفت که اصلا حواسش نبوده
يعني فکر کنيم که اصلا ستاره سرخ نمي دونسته چي هست
در ضمن مي گفت که به فرم تامکت هاي ما رنگ شدن ولي به جاي قهوه اي از آبي روشن و تيره استفاده شده بود
حالا با اين اوصاف کسي مي دونه چرا اومده بودن ايران؟ اونم از عراق؟ :-( خيلي عجيب به نظر مي رسه)
اگر آن عکسي که بچه ها به عنوان سوخوي ايراني معرفيش کرده بودن براي روسيه بود چي؟
يا ميگ هاي که آرمان عزيز ديده؟
در ضمن اين رو هم بگيم که دوستمون از مدلش اصلا اطلاعي نداشت
امام علي(ع)
پارسيان اگر اراده كنند ستارگان را به زمين كشند
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

Reza6662 به نظر شما این تصاویر چه هواپیمایی هستند؟ البته برای من هم ارسال شدن و صحت و سقم اونها رو درست نمی دونم.

سلام
با توجه به خروجی موتورهای کاملا مشهور و سکانهای عمودی - این جنگنده باید میگ 25 یا میگ 31 باشد. اما عکس جنگنده در حال پرواز (که برای شما ارسال شده) کمک بسیاری به تشخیص صحیحتر میکند:

یکی از راههای تشخیص بین میگ 25 و میگ 31 ریشه بال آنهاست. در میگ 25 ریشه بال بدون هیچ زاویه ای به بدنه متصل شده( به عکس زیر دقت فرمائید)

اما در میگ 31 ریشه بال با زاویه به بدنه متصل میشود و از سطح مقطع بالا یا پائین این موضوع به خوبی مشخص است.

من 2 عکس را یکی در حالت normal size و همان عکس را با سایز کوچکتر آوردم لطفا دقت کنید:

پس عکس های ارسالی برای شما یک میگ 31 است.
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”