در طرف ديگر ما هستيم كه همچون بيچاره ها به گوشه اي كز كرده ايم و تحركات دشمن را در خليج "هميشه فارسمان" و كشورهاي همسايه مان نظاره مي كنيم.
يه جوري صحبت ميكنيد انگار از تمام فعاليتهاي امنيتي و دفاعي ايران خبر دارين ؛ ولي اين طور نيست
هيچ از خود پرسيده ايم كه چرا اعراب بجاي آمريكا با ما رفيق نيستند؟ چرا مثلا آلمان از ما طرفداري نمي كند؟ اگر مجذوب قدرت آمريكا هستند، چرا روسيه با ما دوست نيست؟ چرا؟...
بله من اين سئوال رو بارها از خودم پرسيدم و به يك نتيجهي واحد در مورد تمامي كشورها رسيدم ، اون هم اين بود : وقتي آمريكا در ادارهي امور داخلي كشورهاي فوق به طور آشكار و پنهان دخالت دارد چه اميدي ميتوان داشت ؟
ولي ما چي؟ تمام تجهيزات صنعتي كه ميلياردها دلار پول ملت را برايشان صرف كرده ايم و نيروي نظامي كه عملا هر چه داشتيم روي آن گذاشتيم را از دست داده ايم. با سيستمي كه نمي تواند مشكل عقب جلو كشيدن ساعت خود يا جيره بندي بنزين را مديريت كند آنهم در حاليكه سالم است، چگونه مي توانيم آن كشور را باز سازي كنيم؟ چگونه مي توانيم آن آشفتگي را مهار كنيم؟ تا كي دوباره كشور را تك قطبي نگه داريم كه هر چه سريعتر از نظر نظامي به حالت اوليه برگرديم؟ ...
واقعا جاي تاسف داره كه يك ايراني به جاي اينكه از اين صحبت كنه كه ما به خاطر حفظ شرف و ناموسمون از تمام زندگيمون ميگذريم از ضربهي اقتصادي صبحت ميكنه . واقعا متاسفم براي شما و هم فكران شما
اين در حاليست كه آمريكا در تمامي موارد بالا يكي از سازمان يافته ترينها در جهان است و شبيه سازهاي جنگ بسيار قدرمندي دارد كه تمامي فرآيندهاي جنگ را مي توانند قبل از انجام آن بررسي كنند
چرا اين رو نميگيد آمريكا با اين همه تجهيزاتي كه داره در فرماندهي و آموزش در فقر شديد هست ؟
نمونهي بارزش برخورد زير دريايي آمريكا به كشي ژاپني ، واقعا خجالت آوره كشتي به اون بزرگي رو نتونه تشخيص بده ، با اينكه هميشه از قدرت مافوق تصور و فوق پيشرفتهي اين نيرو صحبت ميشه
يا در بارهي بمبباران نيروي زميني آمريكايي توسط نيروي هوايي اين كشور كه بارها در جريان جنگ اتفاق افتاده ، شما اين رو به چي تعبير ميكنيد ؟ مگر معنيش به غير از اين هست كه اونها علي رغم تبلغاتشون از ضعف شديد اطلاعاتي و فرماندهي رنج ميبرن ؟
و هزاران مثال ديگه كه مجال گفتنشون در اين جا نيست
هم من مي گويم كه اگر ايران به همان سادگي مي توانست به عراق حمله كند براي انتقام و آزاد كردن كربلا هم كه شده به آن حمله مي كرد!
ايران هميشه خواستار صلح بوده و هست . اگر شما يك نمونه از تجاوز ايران به ساير كشورها در 1000 سال گذشته نام ببريد ممنون ميشم .
جنگ ما با عراق (8 ساله) هم مقايسۀ خوبي نيست چون پارامترهاي زيادي در جهت مثبت يا منفي تغيير كرده اند. در حاليكه بسياري از دوستان معيار قدرت و توانايي ما براي پيروزي را آن جنگ مي دانند.
كاملا با شما هم عقيدهام چون در اون جنگ ما قدرت كنوني رو نداشتيم و ارتش از هم پاشيده بود و هنوز خودش رو جمع و جور نكرده بود و سپاه هم تازه تاسيس شده بود و درگير مبارزه با تجزيهطلبان در مناطق مختلف بود و كلا ايران از نظر نظامي در وضعيت اصفناكي به سر ميبرد و در چنين وضعيتي كل دنيا از عراق پشتيباني ميكرد
دوستاني گفته بودند ما مي توانيم كشورهاي بدبخت كوچك عربي مثل بحرين و قطر را با موشك شخم بزنيم. در جواب آنها بايد گفت كه آمريكا تا وقتي جنگ ما نظاميست از كشتن هموطنان عادي ما خودداري مي كند ولي اگر ما به شهرها و مردم عادي كه در جنگ دخالت مستقيم ندارند حمله كنيم بسيار محتمل است كه چند موشك هسته اي ناقابل نثار همين تهران 10 ميليوني خودمان بكنند. دقت داشته باشيم كه در بهبوهۀ جنگ چنين تصميماتي چند ساعته بايد گرفته شود و خشم و فشارهاي بيروني مي تواند كاملا تاثير گزار باشد و لذا تصميم بر بمباران يك شهر چندان دور از انتظار نيست.
اگه ايران به كشورهاي عربي حمله هم نكنه اين امر اجتناب ناپذيره چون آمريكا ذاتن كشور خونريزي هست و اين رو ميشه در آخرين جنگ ، يعني جنگ با عراق يا افغانستان ديد . فقط يك سئوال از شما دارم : « آيا طالبان يا رژيم بعث عراق به ساير كشورها حملهي موشكي كردند كه آمريكا مردم بيدفاع و غير مسلح اين دو كشور رو به خاك و خون كشيد ؟ »
در نهايت نتيجه گيري من اينست كه در هر رويارويي نظامي با آمريكا و در حالتي كه چنين اجماع جهاني عليه ما وجود دارد، بازنده ما هستيم حال چه 10 هواپيماي آمريكايي زده باشيم چه تمام توان نظامي آمريكا در خليج فارس را.
اين نظر شماست نه ساير ايرانيان
برعكس نظر شما من اين عقيده رو دارم : « در هر صورت ايران برنده هست ، چه كل توان هوايي آمريكا رو بزنه و چه هيچ هواپيمائي نزنه ، چون ايراني براي دفع تجاوز و حفظ كشورش به آمريكا پاسخ داده نه براي براندازي حكومت آمريكا ، هر چيزي هزينهاي هم داره و ايراني براي اينكه از كشورش دفاع كنه بايد به استقبال شهادت بره حتي اگه لازم شد در اين راه خونوادش رو هم به خظر بندازه »
شما بپذيرين خطري وجود داره بعد راه حلشو مي گرديم پيدا مي كنيم
ما اين رو 27 سال پيش پذيرفتيم و از اون زمان به دنبال راه حلش بوديم و به خيلي چيزها رسيديم
بخصوص طالبان بسيار جلوتر از ما هستند
اگه اشتباه نكنم اين گروه تروريستي رو خود آمريكا به وجود آوورد ، نظر شما غير از اينه ؟
به این نتیجه خواهیم رسید که به ازای هر تامکت ساقط شده 4 فروند میراژ سرنگون شده اند ....
فكر كنم اشتباه حساب كردي چون ميشه به ازاي هر تامكت 8 تا و نصفي
درودبرايران, اگه استدلالهاي شما اين چنينه بهتره ديگه صحبت نكني چون خودت رو سبك كردي
موفق و شاد باشيد