جنگ ایران و متحدین.ریسکی بزرگ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

در طرف ديگر ما هستيم كه همچون بيچاره ها به گوشه اي كز كرده ايم و تحركات دشمن را در خليج "هميشه فارسمان" و كشورهاي همسايه مان نظاره مي كنيم.

يه جوري صحبت مي‌كنيد انگار از تمام فعاليت‌هاي امنيتي و دفاعي ايران خبر دارين ؛ ولي اين طور نيست :x

هيچ از خود پرسيده ايم كه چرا اعراب بجاي آمريكا با ما رفيق نيستند؟ چرا مثلا آلمان از ما طرفداري نمي كند؟ اگر مجذوب قدرت آمريكا هستند، چرا روسيه با ما دوست نيست؟ چرا؟...

بله من اين سئوال رو بارها از خودم پرسيدم و به يك نتيجه‌ي واحد در مورد تمامي كشورها رسيدم ، اون هم اين بود : وقتي آمريكا در اداره‌ي امور داخلي كشورهاي فوق به طور آشكار و پنهان دخالت دارد چه اميدي مي‌توان داشت ؟

ولي ما چي؟ تمام تجهيزات صنعتي كه ميلياردها دلار پول ملت را برايشان صرف كرده ايم و نيروي نظامي كه عملا هر چه داشتيم روي آن گذاشتيم را از دست داده ايم. با سيستمي كه نمي تواند مشكل عقب جلو كشيدن ساعت خود يا جيره بندي بنزين را مديريت كند آنهم در حاليكه سالم است، چگونه مي توانيم آن كشور را باز سازي كنيم؟ چگونه مي توانيم آن آشفتگي را مهار كنيم؟ تا كي دوباره كشور را تك قطبي نگه داريم كه هر چه سريعتر از نظر نظامي به حالت اوليه برگرديم؟ ...

واقعا جاي تاسف داره كه يك ايراني به جاي اينكه از اين صحبت كنه كه ما به خاطر حفظ شرف و ناموسمون از تمام زندگيمون مي‌گذريم از ضربه‌ي اقتصادي صبحت مي‌كنه . واقعا متاسفم براي شما و هم فكران شما

اين در حاليست كه آمريكا در تمامي موارد بالا يكي از سازمان يافته ترينها در جهان است و شبيه سازهاي جنگ بسيار قدرمندي دارد كه تمامي فرآيندهاي جنگ را مي توانند قبل از انجام آن بررسي كنند

چرا اين رو نمي‌گيد آمريكا با اين همه تجهيزاتي كه داره در فرماندهي و آموزش در فقر شديد هست ؟
نمونه‌‌ي بارزش برخورد زير دريايي آمريكا به كشي ژاپني ، واقعا خجالت آوره كشتي به اون بزرگي رو نتونه تشخيص بده ، با اينكه هميشه از قدرت مافوق تصور و فوق پيشرفته‌ي اين نيرو صحبت ميشه :x
يا در باره‌ي بمب‌باران نيروي زميني آمريكايي توسط نيروي هوايي اين كشور كه بارها در جريان جنگ اتفاق افتاده ، شما اين رو به چي تعبير مي‌كنيد ؟ مگر معنيش به غير از اين هست كه اون‌ها علي رغم تبلغاتشون از ضعف شديد اطلاعاتي و فرماندهي رنج مي‌برن ؟
و هزاران مثال ديگه كه مجال گفتنشون در اين جا نيست

هم من مي گويم كه اگر ايران به همان سادگي مي توانست به عراق حمله كند براي انتقام و آزاد كردن كربلا هم كه شده به آن حمله مي كرد!

ايران هميشه خواستار صلح بوده و هست . اگر شما يك نمونه از تجاوز ايران به ساير كشورها در 1000 سال گذشته نام ببريد ممنون مي‌شم .

جنگ ما با عراق (8 ساله) هم مقايسۀ خوبي نيست چون پارامترهاي زيادي در جهت مثبت يا منفي تغيير كرده اند. در حاليكه بسياري از دوستان معيار قدرت و توانايي ما براي پيروزي را آن جنگ مي دانند.

كاملا با شما هم عقيده‌ام چون در اون جنگ ما قدرت كنوني رو نداشتيم و ارتش از هم پاشيده بود و هنوز خودش رو جمع و جور نكرده بود و سپاه هم تازه تاسيس شده بود و درگير مبارزه با تجزيه‌طلبان در مناطق مختلف بود و كلا ايران از نظر نظامي در وضعيت اصفناكي به سر مي‌برد و در چنين وضعيتي كل دنيا از عراق پشتيباني مي‌كرد

دوستاني گفته بودند ما مي توانيم كشورهاي بدبخت كوچك عربي مثل بحرين و قطر را با موشك شخم بزنيم. در جواب آنها بايد گفت كه آمريكا تا وقتي جنگ ما نظاميست از كشتن هموطنان عادي ما خودداري مي كند ولي اگر ما به شهرها و مردم عادي كه در جنگ دخالت مستقيم ندارند حمله كنيم بسيار محتمل است كه چند موشك هسته اي ناقابل نثار همين تهران 10 ميليوني خودمان بكنند. دقت داشته باشيم كه در بهبوهۀ جنگ چنين تصميماتي چند ساعته بايد گرفته شود و خشم و فشارهاي بيروني مي تواند كاملا تاثير گزار باشد و لذا تصميم بر بمباران يك شهر چندان دور از انتظار نيست.

اگه ايران به كشورهاي عربي حمله‌ هم نكنه اين امر اجتناب ناپذيره چون آمريكا ذاتن كشور خونريزي هست و اين رو مي‌شه در آخرين جنگ ، يعني جنگ با عراق يا افغانستان ديد . فقط يك سئوال از شما دارم : « آيا طالبان يا رژيم بعث عراق به ساير كشورها حمله‌ي موشكي كردند كه آمريكا مردم بي‌دفاع و غير مسلح اين دو كشور رو به خاك و خون كشيد ؟ »

در نهايت نتيجه گيري من اينست كه در هر رويارويي نظامي با آمريكا و در حالتي كه چنين اجماع جهاني عليه ما وجود دارد، بازنده ما هستيم حال چه 10 هواپيماي آمريكايي زده باشيم چه تمام توان نظامي آمريكا در خليج فارس را.

اين نظر شماست نه ساير ايرانيان
برعكس نظر شما من اين عقيده رو دارم : « در هر صورت ايران برنده هست ، چه كل توان هوايي آمريكا رو بزنه و چه هيچ هواپيمائي نزنه ، چون ايراني براي دفع تجاوز و حفظ كشورش به آمريكا پاسخ داده نه براي براندازي حكومت آمريكا ، هر چيزي هزينه‌اي هم داره و ايراني براي اينكه از كشورش دفاع كنه بايد به استقبال شهادت بره حتي اگه لازم شد در اين راه خونوادش رو هم به خظر بندازه »

شما بپذيرين خطري وجود داره بعد راه حلشو مي گرديم پيدا مي كنيم

ما اين رو 27 سال پيش پذيرفتيم و از اون زمان به دنبال راه حلش بوديم و به خيلي چيزها رسيديم

بخصوص طالبان بسيار جلوتر از ما هستند

اگه اشتباه نكنم اين گروه تروريستي رو خود آمريكا به وجود آوورد ، نظر شما غير از اينه ؟

به این نتیجه خواهیم رسید که به ازای هر تامکت ساقط شده 4 فروند میراژ سرنگون شده اند ....

فكر كنم اشتباه حساب كردي چون ميشه به ازاي هر تامكت 8 تا و نصفي :grin:

درودبرايران, اگه استدلال‌هاي شما اين چنينه بهتره ديگه صحبت نكني چون خودت رو سبك كردي

موفق و شاد باشيد
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1216 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط mohammad tomcat »

Reza 313 نوشته شده:
اين ميراژ ها چند تامکت رو شکار کردن اما چون جنگ تموم شد تامکت ها فرصت تلافي نداشتند

اصلا اینطور نیست ... :x
طبق آمار چیزی در حدود 44 فروند میراژ عراقی توسط رهگیرهای نیروی هوایی ساقط شده که سهم تامکتها از این رقم 41 فروند هست ... اما در طرف مقابل ، عراقیها مدعی هستند که بوسیله میراژهاشون تونستند 5 فروند تامکت ما را ساقط کنند ، اگر فرض بر صحت این ادعای عراقیها بگذاریم ، به این نتیجه خواهیم رسید که به ازای هر تامکت ساقط شده 4 فروند میراژ سرنگون شده اند .... :D

مطمئن هستید
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mann »

mann نوشته شده:نازه شستش naze shastesh :grin: :::P
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

ghalamman نوشته شده:mann,
در يک مورد بسيار بسيار مشهورش يک اف 14 در دودرگيري در يک روز 3 ميراژ عراقي را با گل و لاي خليج هميشه فارس يکي کرد...

امید جان ، مورادی از این دست چندین بار پیش آمده اند ... :D

ساقط شدن سه فروند میراژ توسط سروان غیاثی در یک روز
ساقط شدن 2 فروند میراژ توسط خلبان افخمی تنها در یک درگیری هوایی
ساقط شدن 3 فروند میراژ توسط سرتیپ شهرام رستمی تنها در یک درگیری هوایی
ساقط شدن 2 فروند میراژ توسط شهید هاشم آل آقا تنها در یک درگیری هوایی
ساقط شدن 2 فروند میراژ تنها در یک درگیری هوایی توسط مرحوم جلال زندی
ساقط کردن 2 فروند میراژ توسط خلبان رهنورد تنها در یک درگیری هوایی
و ....

:smile: :smile:
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط amiraliof »

دوستان آنچه مسلم است f14در طول جنگ كاملا برتر بوده ولي وقتي ميراژهاي عراقي به استاندارد
EQ6رسيدمتاسفانه توانستند f14 را شكار كنند. بنده اين سئوال را كردم چرا درباره هر جنگنده اي صحبت
مي شود به غير از ميراژ، صحبتهاي از عملياتي كردن آنها شده بود به غير از اين گفته شده يكي از آنها
توسط موشك دوش پرتاب اشرار ساقط شده پس عملياتي هستند و از آنها در گشتهاي هوايي استفاده
مي شود.اين جنگنده نسبت به ديگر جنگنده هاي ما از لحاظ خستگي سازه بسيار بهتره
وضعيت كنوني و عملياتي ميراژهاي ايران در چه سطحي است؟ و در مقابل جنگنده هاي امروزي كارايي
دارد؟ در ضمن اين جنگنده براي دفاع مقابل حمله هوايي آمريكا به تاسيسات گزينه بسيار مناسب تري
نسبت به f14با خستگي سازه و مشكلات رادار و موشك و... مي باشد.

با تشكر :razz:
بهترين اخلاق: اعتدال
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

مشکل اصلي ميراژهاي ما که باعث شده در پايگاه 14 شکاري زمين گير بمانند قطعات رادار آنها و موتور آنها است
تا به حال پرواز حد اکثر 6 فروند ميراژ براي امر آموزش ديده شده که هيچ کدام رادار فعالي ندارند ايران در ساخت گلوله هاي توپ اين هواپيما خود کفا شده ولي اين ميراژها هيچ گونه وسيلهء دفاعي ندارند و فقط نمونه هاي آموزشي آنها فعال است همگي ميراژهاي فعال به رنگ استتار آبي روشن/موش خرمايي در آمده اند
در اسکادران 141 شکاري مشهد 12 ميراژ EQ , BQ وجود دارد که شش فروند فعال آنها به رنگ آبي 5 فروند به رنگ استتار عراقي و يک فروند به رنگ سياه وجود دارد همچنين در اسکادران 142 پايگاه 14 شکاري 2 فروند F-5E و دو فروند F-5F
وجود دارد.
ايران براي ساخت قطعات رادار و موتور اين جنگنده سرمايه گذاري فراواني نميکند چون اين جنگنده بدون موشکهاي فرانسوي ماژيک و ماترا براي درگيري هوايي مناسب نيست.
و ميراژ اف 1 که در سال حوالي سال 1380 توسط طالبان ساقط شد در حال آموزش خلبان بود پس از اجکت دانشجو استاد هواپيما را تا پايگاه هدايت کرد و متاسفانه کنترل هواپيما از دست رفت و خلبان هم مجبور به اجکت شد شمار اندکي ميراژ اف 1 نيز درون آشيانه هاي پايگاه 3 شکاري شاهرخي همدان زمين گير هستند.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

يه جوري صحبت مي‌كنيد انگار از تمام فعاليت‌هاي امنيتي و دفاعي ايران خبر دارين ؛ ولي اين طور نيست

شما داريد؟ معلومه كه هم من هم شما با مشاهدات خودمون از جاهاي ديگر استدلال مي كنيم. البته اين ويژگي آدمهاي با ذهن باياس است كه حرف خودشان را درست ترين مي دانند. (اشاره به "ولي اين طور نيست")

وقتي آمريكا در اداره‌ي امور داخلي كشورهاي فوق به طور آشكار و پنهان دخالت دارد چه اميدي مي‌توان داشت؟

سؤال من در واقع همين است كه چرا آمريكا در اين كشورها نفوذ كرده است و چرا در حاليكه آنها همسايه و هم دين ما هستند از ما حمايت نمي كنند؟

واقعا جاي تاسف داره كه يك ايراني به جاي اينكه از اين صحبت كنه كه ما به خاطر حفظ شرف و ناموسمون از تمام زندگيمون مي‌گذريم از ضربه‌ي اقتصادي صبحت مي‌كنه . واقعا متاسفم براي شما و هم فكران شما

تفاوت اصلي تفكر من و شما همينجاست. شما همانطور كه در جملۀ ديگري هم گفتيد اصلا نمي پذيريد كه ما بازنده هستيم (هنگام دفاع) اگر چه تمامي نيروهايمان را از دست بدهيم و صدمه هاي اقتصادي ببينيم. ولي حقيقت حداقل در دنياي بيرون چيز ديگريست. حتي فرمانده هاي نظامي ما نيز به صدمات اقتصادي اهميت مي دهند و سعي در حداقل كردن آنها دارند. آنچه كه مي توانم بگويم اينست كه از ديد آنها شما سربازي خوب براي مردن تحت فرمان آنها هستيد و بس..
در ضمن ممنون كه دلسوزانه براي ما متاسفيد.

چرا اين رو نمي‌گيد آمريكا با اين همه تجهيزاتي كه داره در فرماندهي و آموزش در فقر شديد هست ؟
نمونه‌‌ي بارزش برخورد زير دريايي آمريكا به كشي ژاپني ، واقعا خجالت آوره كشتي به اون بزرگي رو نتونه تشخيص بده ، با اينكه هميشه از قدرت مافوق تصور و فوق پيشرفته‌ي اين نيرو صحبت ميشه
يا در باره‌ي بمب‌باران نيروي زميني آمريكايي توسط نيروي هوايي اين كشور كه بارها در جريان جنگ اتفاق افتاده ، شما اين رو به چي تعبير مي‌كنيد ؟ مگر معنيش به غير از اين هست كه اون‌ها علي رغم تبلغاتشون از ضعف شديد اطلاعاتي و فرماندهي رنج مي‌برن ؟

اشتباهاتي شبيه آن برخورد قطعا وجود دارد. مقدار و شدت اشتباهات در مقايسه با وسعت تحركات نظامي تعيين كنندۀ اينست كه كشوري فقر آموزش يا فرماندهي دارد يا نه. مثل اين مي ماند كه ما آمريكا را فاقد قدرت كافي در مديريت فضايي بدانيم چون شاتل كلمبيا از بين رفت در حاليكه خودمان اصلا هيچ كاره ايم در فضا. تحركات نظامي آمريكا در دنيا بقدري وسيع و گسترده است كه جلوگيري صد درصد از چنين اشتباهاتي را قطعا ناممكن مي كند. لحظه اي تصور اينكه كشور ما چنين فعاليت گسترده اي در جهان داشت مرا به خنده وا مي دارد زيرا ما نمي توانيم ساده ترين مشكلات داخليمان را حل كنيم...

ايران هميشه خواستار صلح بوده و هست . اگر شما يك نمونه از تجاوز ايران به ساير كشورها در 1000 سال گذشته نام ببريد ممنون مي‌شم .

من در جمله ام گفتم "اگر ايران مي توانست". شما كه با دقت همه را نصيحت مي كنيد با دقت هم مطلب را بخوانيد. ايران همواره درگير مشكلات داخلي و ضعف شديد بوده بطوريكه توانايي حمله به كشور ديگري را نداشته است. در برخي دورانها نيز دليلي براي حمله نبوده است.

كاملا با شما هم عقيده‌ام چون در اون جنگ ما قدرت كنوني رو نداشتيم و ارتش از هم پاشيده بود و هنوز خودش رو جمع و جور نكرده بود و سپاه هم تازه تاسيس شده بود و درگير مبارزه با تجزيه‌طلبان در مناطق مختلف بود و كلا ايران از نظر نظامي در وضعيت اصفناكي به سر مي‌برد و در چنين وضعيتي كل دنيا از عراق پشتيباني مي‌كرد

اگر چه نيروي نظامي ما از بعد انساني چندان قويتر نيست ولي در ابعاد ديگر در كل بهتر است. اگر چه ما ناوگان مدرن نظامي را كه در زمان شاه در اختيار ايران بود در جنگ داشتيم و بخش زيادي از آن فرسوده و غير قابل استفاده شده است، از بعد نيروي موشكي و دريايي ما بهتر شده ايم.

اگه ايران به كشورهاي عربي حمله‌ هم نكنه اين امر اجتناب ناپذيره چون آمريكا ذاتن كشور خونريزي هست و اين رو مي‌شه در آخرين جنگ ، يعني جنگ با عراق يا افغانستان ديد . فقط يك سئوال از شما دارم : « آيا طالبان يا رژيم بعث عراق به ساير كشورها حمله‌ي موشكي كردند كه آمريكا مردم بي‌دفاع و غير مسلح اين دو كشور رو به خاك و خون كشيد ؟ »

لطفا حرفهاي تلويزيون ايران را كه جز دروغ نمي گويد مورد استناد قرار ندهيد. مديريت جنگ آمريكا براي حداقل كردن تلفات به غير نظاميان واقعا تحسين برانگيز است. در ضمن اينكه آنها را ذاتاً خونريز بدانيد به احساسات دروني بيشتر ربط دارد تا منطق.

اين نظر شماست نه ساير ايرانيان

چطور نظر شما نظر ايرانيان است ولي نظر من نيست؟ من اگر صد نفر را بشناسم، 90 نفر آنها بگونه اي با من موافقند ولي چنين استدلالي نمي كنم كه نظر من نظر همه است، چرا شما مي كنيد؟

ما اين رو 27 سال پيش پذيرفتيم و از اون زمان به دنبال راه حلش بوديم و به خيلي چيزها رسيديم

شما كه گفتين ما در جنگ بهر حال پيروز هستيم پس چه خطري وجو دارد كه آنرا مي پذيريد؟ بسياري از دوستان و هم عقيده هاي شما بر پيروزي ايران حتي از بعد نظامي و اقتصادي تاكيد دارند. پس نگوييد كه 27 سال است به اين نتيجه رسيده اند كه خطري وجود دارد.

اگه اشتباه نكنم اين گروه تروريستي رو خود آمريكا به وجود آوورد ، نظر شما غير از اينه ؟

چنين چيزي رو قطعي جايي ننوشتن ولي از شواهد بر مي آد كا آمريكا در راستاي اهداف بلند مدتش در مقابله با اسلام چنين كاري كرده باشد.

درودبرايران, اگه استدلال‌هاي شما اين چنينه بهتره ديگه صحبت نكني چون خودت رو سبك كردي

ممنون از توصي? شما كه نشان از پختگي فكر شما دارد. دوستاني كه فروم را جاي بحث و تبادل نظر مي دانند، حتما مي فهمن كه با چه كسي طرف هستند :smile:
بايد امشب بروم...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

تفاوت اصلي تفكر من و شما همينجاست. شما همانطور كه در جملۀ ديگري هم گفتيد اصلا نمي پذيريد كه ما بازنده هستيم (هنگام دفاع) اگر چه تمامي نيروهايمان را از دست بدهيم و صدمه هاي اقتصادي ببينيم.

شايد در اين 42 پستي که از شما خوانده ام تنها جمله درستتان همين باشد...
ما معتقديم طبق گفته امام عزيز"ملتي که شهادت دارد شکست ندارد.."متاسفم که بحث شهادت در حيطه عقلي شما جايي ندارد...
شايد چون شما زياد اراجيف راديو هاي بيگانه را گوش مي دهيد به اين نتيجه رسيده ايد که تلويزيون ايران جز دروغ چيزي نمي گويد اما ما نظر ديگري داريم...بله واقعا قابل تحسين است توان امريکا در تفرقه اندازي و حکومت کردن...مردم عراق هم اکنون توسط خودشان کشتار مي شوند که پيدا و پنهان دست امريکا در اين درگيري ها ديده مي شود!و اين نکته قابل تحسين است...اينکه به وسيله ديگران مردم را بکشند...
شما شک نکنيد نظر ايشون اگر نظر تمام ايرانتي ها نباشد تقريبا نر بيشتر ايراني ها اين است...شما مي توانيد اين مسئله را در تظاهرات ميليوني مردم در هر مراسمي ببينيد(اگر چشمتان را نبسته باشيد)
دوست عزيز...
من هم با ايشان موافقم....شما مي توانيد به جاي نظرات عجيب غريب و تضعيف روحيه هاي غير قابل قبول کمي چشمتان را باز کنيد و با ديد بهتري نظر بدهيد... :-)
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
New Member
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط cyfactor »

It is disappointing to see that some Iranians are such stounch defenders of the America.
Very sad indeed. In all the years I have lived in north America, not even once i heard one of them to say something nice about Iran, It`s culture or history etc. But some Iranians seem to be more Americans than the Americans themselves.
And if you think Iranian media is lying, You should listen to the crap that the American media force feed to their own people on a 24 hours a day notice.
Talk about brain wash.
It is not an exageration to say that any time I want to listen to the truth I have to turn on my computer to read the news in Iranian media. This is an honest opinion.
It would be nice for some individuas who are such supporters of the Americans to at least listen to what their president , A Mr John F Kennedy said that, Don`t ask what youe country has done for you but what you have done for your country.
In my opinion the Islamic republic is merely an excuse for some to repent and rebuke Iran no matter what
I would call it an inferiority complex with no cure in sight
I wish you all a healthy life
And my appology to write in English, I just couldn`t hide my disappointent.
-
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mehregan »

فکر مي کنم قوانين سايت مي گه فارسي بنويسيد يا فارسي را پاس بداريد :-?

مديران محترم نمي شه يه کاري کنين پست هاي انگيليسي اتوماتيک حذف بشه :-x
جاودان اندیشه کن تا پس از مرگ نیز زندگی کنی
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

mehregan جان
اول اينکه مديران در صورتي که نياز باشه به کاربر تذکر ميدهند، در صورتي که مشکلي در پستي ميبينيد فقط با کليد Report در بالاي هر پست اون رو گزارش کنيد تا بررسي بشه
در ضمن ايشون تنها سه پست دارند و از طرفي قانون فارسي نوشتن بيستر براي پاس داشتن زبان و خط فارسي و براي مقابله با نوشتار معروف به فينگليش هست، نوشتن انگليسي اون هم زماني که قادر به نوشتن فارسي نيستند در اين حد قابل چشم‌پوشي هست
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

ما معتقديم طبق گفته امام عزيز"ملتي که شهادت دارد شکست ندارد.."متاسفم که بحث شهادت در حيطه عقلي شما جايي ندارد...

همانطور كه قبلا گفتم نظر شما با نظر من تفاوت دارد. البته فكر هم مي كنم كه شهادت را مي فهمم يا حداقل مي دانم چيست ولي خدا مي داند كه آنچه تصور مي كنم درست باشد يا غلط... آنچه واضح است اينست كه غلط و درست بودنش را شما نمي دانيد.

شايد چون شما زياد اراجيف راديو هاي بيگانه را گوش مي دهيد به اين نتيجه رسيده ايد که تلويزيون ايران جز دروغ چيزي نمي گويد اما ما نظر ديگري داريم...بله واقعا قابل تحسين است توان امريکا در تفرقه اندازي و حکومت کردن...

البته من اخبار سياسي خارجي را خيلي كم خوانده ام شايد چند باري وقتي بچه بودم براي تقويت زبان راديو گوش مي كردم كه هيچي نمي فهميدم :grin:
ولي سؤالي كه براي من پيش آمد اينست. ويژگي تفرقه انداز و تفرقه افتاده چيست؟ از نظر استفاده از عقل كدام برتري دارد؟ آيا جز اينست كه كساني كه بينشان تفرقه مي افتد توانايي شستن حقيقت از حرف ديگران را ندارند؟ در غير اينصورت كه حقيقت يكتاست است و اصل تفرقه در مورد آن بي معنيست.

شما مي توانيد به جاي نظرات عجيب غريب و تضعيف روحيه هاي غير قابل قبول کمي چشمتان را باز کنيد و با ديد بهتري نظر بدهيد...

اين حرف شما باعث نگراني و البته نه باعث شگفتي من است. نظرات عجيب غريب؟ چرا نظر من كه با شما مخالفم عجيب غريب است؟ تضعيف روحيه؟ چه كسي با اين حرفها تضعيف روحيه مي شود؟ چه كسي است كه اينقدر اعتقادش متزلزل است كه با اين حرفها تضعيف مي شود؟ آيا اين به معناي "نادان نگه داشتن براي حكومت كردن" كه در حكومت فعلي ما به خاطر وجود عقايد مشابه شما در سردمداران زياد است، نمي باشد؟

cyfactor
بزرگترين مشكلي كه من با حرف شما دارم اينست كه هنگام نظر دادن در مورد كشور ي كه مدتهاست در آن زندگي نكرده ايد "جانب احتياط" را رعايت نمي كنيد زيرا شما دردهاي زندگي بسياري ايرانيان را زير انواع فشارهاي اقتصادي و فكري حداقل در اين دوران حس نكرده ايد.
در ضمن من طرفدار آمريكا نيستم. شخصا براي ادامۀ تحصيلات دكترا در دو سال آينده كشور(هاي) ديگري را انتخاب كرده ام. و همچنين مي پذيرم كه Media در آنجا هرگز خنثي و با حقيقت كامل صحبت نمي كند و بدنبال پول است. ولي اين مسئله ثابت نمي كند كه اينجا چنين مشكلي نداريم. رسانۀ بي طرف در كشور ما بسيار كم است و يكي از بدترين آنها تلويزيون كه در قبضه دولت است مي باشد. موارد اخبار تبليغي و propaganda كه در آن ديده مي شود بوضوح قابل برچيدن است... البته اين طبيعت انسان است كه هر كس حرفي مطابق با عقيدۀ او بزند را راستگو و بقيه را دروغگو مي خواند (قدرت منطق مي تواند بر اين طبيعت چيره شود). ولي من در مورد مواردي از دروغگويي صحبت مي كنم كه شامل تحليل و بيان نظر نيست و صرفا بيان يك واقعه است.

Don`t ask what youe country has done for you but what you have done for your country
اين جمله در كشور ما اينگونه تغيير كرده است:
Don`t ask what Islam has done for you but what you have done for Islam

دوستم كه هنگام اعزام براي سربازي به يك منطقه دوردست اعزام شده بود در اعتراض به مسئول مورد نظر مي گويد چرا؟ جواب مي دهد "زيرا مصلحت نظام مهمتر از مصلحت شماست". لازم به ذكر است دوست بنده صاحب همسر و فرزند در شهر خود بود و مي خواست پيش آنها بماند...

از مديران سايت براي انحراف مطلب اصلي به اين مباحث عموما تكراري عذر خواهي مي كنم.
بايد امشب بروم...
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”