طرح سوالات و مشکلات در مورد ساخت انجمن

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل و موضوعات مرتبط با طراحي صفحات اينترنتي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: دانشگاه
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار
تماس:

پست توسط borhan »

Mahdi1944 جان

اين صفحه ي اول که ميخوام فرم رو پر کنم

[External Link Removed for Guests]

اینم از صفحه ی دوم که اخطار میده :sad: :sad:

زود ازدواج کردن اشتباهه،ولي دير ازدواج کردن اشتباهي بزرگتر..
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

borhan
چندين اشتباه وجود داره
اول اينکه شما به جاي نام بانک اطلاعاتي نام کاربري /root رو وارد کرديد، که هم جاي اون نادرست هست و هم نيازي به / نداره
خطاي دوم هم مربوط به پسورد مدير سايت هست که همسان نيستند (هر دو فيلد پسورد و تاييديه بايد همسان باشند)
شما بانک اطلاعاتي ايجاد کرديد در phpmyadmin؟ :shock:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط borhan »

من root رو در قسمت بانک اطلاعاتي وارد کردم

مگه بايد کجا وارد کنم؟

بله،ديتا بيس ساختم،با اسم sbitsb

پسوردم مطمئنم هر بار درست زدم

آقا مهدي من کم شانسم :sad:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

borhan
نام بانک اطلاعاتي: sbitsb
نام کاربري بانک اطلاعاتي: root
پسورد: خالي

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

borhan,

در تصویر صفحه قبل گفتم که کجا باید دیتابیس رو راه اندازی کنید و در تصویر هم نشان دادم . مساله دیگه هم اینه که گفتم پس از ایجاد دیتابیس بهتره از برنامه خارج بشید exit کنیدو بعد مججددا اجراش کنید چون رستارت در اغلب موارد درست کار نمی کنه
اطلاعات رو هم همونطور که دوستمون مهدی گفتن وارد کنید صد در صد راه می افته

برای اجرای install در قسمت قبلی که پرسیدید که احتمالا رو وب انجام میدید . شما باید مرورگرتون رو به ادرس محل فایل هدایت کنید البته به طور مثال سایت شما [External Link Removed for Guests] هست و فایل install.php در داخل پوشه forum قرار داره شما باید در مرورگرتون این ادرس رو وارد کنید
و یا
ftp://www.testforum.ir/forum/install.php

در این هنگام ازتون یوزر نیم و پسوورد میخواد که یوزر نیم همون testforum و پسوورد هم همون پسووردی هست که برای دریافت هاست و یا دامنه وارد کردید

نگران نباشید شما صد در صد لوکال هاست رو راه خواهید انداخت . البته یکی دوروز اول مشکل خواهید داشت که موردی نیست من هم یه یکی دو روزی با اون مشکل داشتم
موفق باشید
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

یک مشکلی که برای کاربران لوکالهاست پیش می یاد و دوستان به من خبر دادند اینه که وقتی که لوکال هاست راه افتاد برای بار اول میتوین phpbb رو نصب کنیم ولی بار دوم هی ارور میده که به دیتابیس دسترسی نداره . حل این مشکل خیلی ساده است . زمانی که شما یک پکphpbb رو در لوکال هاست نصب میکنید در صفحه اول نصب یک فیلد وجود داره به نام
table prefix و در زبان فارسی "پیشوند جدول بانک اطلاعاتی "

این پیشوند به صورت پیشفرض مقدار
Please Login or Register to see this code
رو داره . در نصب اولین انجمن در لوکال هاست دیتابیس از این پیشوند استفاده کرده و جداول انجمن مجازی رو بر طبق اون عبارت پیش فرض ایجاد میکنه
برای اینکه فهرست اون جداول رو ببینید بر روی ایکن برنامه کلیک راست کرده و از شاخه configuration گزینه phpmy admin رو انتخاب کنید. در سمت چپ این صفحه ستونی به رنگ ابی کمرنگ وجود داره که نام پایگاه های داده یا دیتا بیس ایجاد شده از سوی شما قرار داره نام دیتابیس خودتون رو از درون لیت انتخاب کنید .

پس از انتخاب یک سری لیست درسمت راست صفحه اصلی نمایان خواهد شد . اینها همان لیست جداول ایجاد شده در دیتا بیس شماست . اگر دقت کنید عبارت

رو خواهید دید که در تمامی جدول ها وجود داره . این همان پیشوند جدول هست که در صفحه اول نصب phpbb2 دیدید . و به صورت پیش فرض دست نخورده رها کردید . . پس برای نصب مجدد یک انجمن مجازی ویا هر برنامه دیگری که با phpتهیه شده و برای اینکه در صفحه اول اون عبارت تغییر نکنه نام تمامی جداول رو که با اون عبارت آغاز شدند پاک کنید . بدین ترتیب در نصب بعدی نیازی به تغییر عبارت

در صفحه نصب نخواهد بود . برای پاک کردن جداوا از دکمه های قرمز که به صورت ضربدر هستند استفاده کنید . از گزینه "حذف" در بالای صفحه استفاده نکنید زیا کل دیتابیس شما را پاک خواهد کرد .

راه حل دوم هم اینست که در هر بار نصب انجمن مجازی در صفحه نصب به همان عبارت مقدار متفاوتی دهید . مثلا در نصب دوم
ودر نصب سوم

را وارد کنید و الی اخر . ش شما حتی میتونید از نامهای دیگر نیز استفاده کنید و هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد . ولی استفاده ار زاه حل دوم باعث افزایش تعداد جداول بانک اطلاعتی یا همان دیتا بیس می شود که باعث شلوغی بخش لیست جداول خواهد شد . تنا حد امکان از آن روش استفاده نکنید و از روش اول اقدام کنید
راستی به دنیای easyphp هم خوش آمدید.
موفق باشید
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط borhan »

Mehdi2224 جان

انجمن من نصب شد ولي وقتي وارد قسمت لوکال وبم ميشم انجمن نمياد :sad:

حتي پوشه هاي install و contrib هم حذف کردم

چرا انجمن مجازيم بالا نمياد؟ :lol:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

borhanجان
توجه داشته باشيد که ما در کامپيوتر شما حاضر نيستيم و نميدونيم در اون چي ميگذزه، پس به اين صورت سر بسته عنوان کردن که نمياد، کار نميکنه، خطا ميده و امثال اون نميتونه اعلانهاي خوبي باشه، لطفا هميشه در اين مواقع متن پيغام رو بنويسيد، يا اون رو توصيف کنيد و همينطور ميتونيد تصوير صفحه رو قرار بديد
در حال حاضر انجمن بالا نميآد به جاش چي نمايش داده ميشه و چه پيغامي ميده؟ :shock:

Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

انجمن من نصب شد ولي وقتي وارد قسمت لوکال وبم ميشم انجمن نمياد

حتي پوشه هاي install و contrib هم حذف کردم

چرا انجمن مجازيم بالا نمياد؟

مطمئن بشید که مسیرتون درسته .
کلیک راست روی ایکون برنامه> انتخاب local web> و وارد شدن به پوشه مورد نظرتون

,وارد هاست مجازی بشید . اگر صفحه نیومد یک باردکمه refresh رو در بالای مرورگر فشار بدید . در صفحهبعد یک پنجره باز خواهد شد کلید retry رو فشار بدید . اگزر نیومد مشکل از جایه دیگه ای خواهد بود

مطمئن بشید
به غیر از اون پوشه ها چیزه دیگری رو حذف که نکردید . نسخه PHPBB2 که استفاده میکنید سعی کنید اورجینال باشه و از این ادرس بگیرید . متاسفانه اگر از نسخه های ایرانی استفاده کنید همین مصایب خواهد بود

برای دانلود در انتهای صفحه عدد رو در کادر وارد کرده کلید submit رو فشار دهید

چند تا نکته کوچیک

من جاهای زیادی رو برای قالب و زبان phpbb2 گشتم ولی اکثرا ایراد دارند مخصوصا زبان فارسی شون با برطرف کردن ایراد زبان فارسی از این به پس از این پک به عنوان زبان فارسی استفاده کنید . چون تقریبا کامله و هیچ مشکل جانبی هم نخواهد داشت

قالب ساب سیلور پیشفرض phpbb2 هم نامنظمه و خیلی ها فکر میکنند که درست نصب نکردند. این مشکل رو هم با ویرایش قالب براتون برطرف کردم و از ادرس زیر میتونید دریافت کنید

اگر در جایی از قالب ایرادی دیدید بهم بگید تا رفعش کنم

و در نهایت اینکه دردو بلای همتون بخوره تو سر مدیران مملکت که با این سرعت اینترنتی تراکتوری نمی تونم زیاد فایل براتون آپلودکنم . برای ویرایش فایلهای php از نرم افزار زیر استفاده کنید چون

1- رایگانه و هیچ منتی به سرتون نداره
2- زبان فارسی رو به خوبی پشتیبانی میکنه
3- کلیه دستور هاو توابع به صورت رنگی در اون هستند و در صورت تغییر رنگ در هنگام ویرایش مطمئن باشید که دچار خطا شدید
4 UTF-8 رو هم پشتیبانی میکنه

از نوت پد استفاده نکید .خیلی خطرناکه حسن :-o :-o :shock:
توجه داشته باشيد که ما در کامپيوتر شما حاضر نيستيم و نميدونيم در اون چي ميگذزه، پس به اين صورت سر بسته عنوان کردن که نمياد، کار نميکنه، خطا ميده و امثال اون نميتونه اعلانهاي خوبي باشه، لطفا هميشه در اين مواقع متن پيغام رو بنويسيد، يا اون رو توصيف کنيد و همينطور ميتونيد تصوير صفحه رو قرار بديد
در حال حاضر انجمن بالا نميآد به جاش چي نمايش داده ميشه و چه پيغامي ميده؟

کاملا موافقم و برای حل این مشکل هم دوستان از این برنامه استفاده کنند که خیلی هم کم حجمه

پس از نصب برنامه اون رو اجرا کنید یک آیکن به شکل دست زرد رنگ روی سیستم ترای دیده میشه بر روی اون کلیک کنید و در صفحه باز شده صفحه To رو باز کنید . در قسمت file type گزینه Gif و یا JPG رو انتخای کنید و کلید stand by رو فشار بدید . حالا نرم افزار اماده هست . برای گرفتن عکس کافی کلید F6 رو فشار بدید . نشانگر موس تغییر خواهد کرد . با موس منطقه مورد نظر رو که نیاز به گرفتن عکس دارید مشخص کنید و در نهایت ok کنید .

آپلود کننده تصویر هم که در همین سایت موجوده
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط borhan »

Mahdi1944

خوب وقتی وارد لوکال هاست میشم دقیقا صفحه ای مانن صفحهی اول میاره،البته من پوشه های install و contrib رو حذف کردم

فقط همین :???:

Mehdi2244

واقعا ممنون :razz:

من refresh کردم ولي هيچ تغييري نکرد

ضمنا شما زحمت کشيدين يه چندتاي لينک برا دانلود گذاشتين من هر 3 تشو دانلود کنم بعد اونارو چه جوري منظم کنم؟

منظورم اينه که فايلهاي قالب سيلور با فارسي سازشو بايد بريزم تو نسخه ي اصلي؟

حالا که شما زحمت اينارو کشيدين لطف کنيد نسخه ي کامل ترشو با مدهاي geust restrict کليد تشکر و آپلود عکس بذارين :o

البته اگه وقتشو دارين :sad:
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط borhan »

اگه پستام پشت سر هم هستند ببخشيد

انجمن مجازي من راه افتاد،همه چيزش کامل فقط انجمني که Mehdi2224 زحمتشو کشيدن يه مشکلايي داره،
مثلا نميتونم پست بزنيم،
يا چيزاي خورده ريزه ي ديگه که اگه خواستين بهتون ميگم،

يه سوالم که دارم اينه که چرا قالي پايه ي همه ي انجمنها subsilver هست؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

borhan,
انجمن مجازي من راه افتاد،همه چيزش کامل فقط انجمني که Mehdi2224 زحمتشو کشيدن يه مشکلايي داره،
مثلا نميتونم پست بزنيم،
يا چيزاي خورده ريزه ي ديگه که اگه خواستين بهتون ميگم،

يه سوالم که دارم اينه که چرا قالي پايه ي همه ي انجمنها subsilver هست؟

خوشحالم که راه افتاد . برای پست کردن باید اول با نام کاربری و کلمه رمزی که در صفحه نصب وارد کردید وارد انجمنتون بشید .

اگر زبان انجمن فارسی نیست زبان فارسی رو که براتون فرستادم از حالت فشرده خارج و در پوشه language جایی که فایلهای انجمن در اونجاست کپی کنید

اگر قالبتون هم به هم ریخته هست قالبی رو که براتون فرستادم در پوشه templete از محل انجمنتون کپی کنید

قالب phpbb2 در حالت پیشفرض ساب سیلور هست چون هم سبکه و هم ویرایشش آسونه . اگر نیاز به قالب های دیگری دارید براتون چند تا قالب فارسی در اینجا قرار میدم

خوب وقتی وارد لوکال هاست میشم دقیقا صفحه ای مانن صفحهی اول میاره،البته من پوشه های install و contrib رو حذف کردم

فقط همین :???:

دوست من این برخورد رو انتظار نداشتم . Mahdi1944, یکی از حرفه ای های نصب و راه اندازی phpbb و همچنینی زبانهای برنامه نویسی هست . بسیاری از چیز هایی رو هم که من گفتم از ایشون یاد گرفتن . اگر ایشون علت رو بدونن به مراتب سریعتر و بهتر از من به شما کمک خواهند کرد و مشکل همین علته . هیچ دکتری نمیتونه بدون دیدن مریض و از راه دور بیماری اون رو تشخیص بده .پس باید خودش رو ببینه . برنامه مورد نیاز برای عکس گرفتن رو براتون گذاشتم اگر موردی پیش اومد با اون عکس بگیرید و به انجمن آپلود کنید . اینطوری خیلی سریعتر مشکلات رو میشه فهمید در همون پستاول از این صفحه دیدید که عکس رو گذاشتید و دوستمون مهدی سریعا مشکل شما رو فهمید .
پس کمی صبور باشید .و با دیگران ملایم .
ارسال پست

بازگشت به “طراحي صفحات اينترنتي”