انجمن من نصب شد ولي وقتي وارد قسمت لوکال وبم ميشم انجمن نمياد
حتي پوشه هاي install و contrib هم حذف کردم
چرا انجمن مجازيم بالا نمياد؟
مطمئن بشید که مسیرتون درسته .
کلیک راست روی ایکون برنامه> انتخاب local web> و وارد شدن به پوشه مورد نظرتون
,وارد هاست مجازی بشید . اگر صفحه نیومد یک باردکمه refresh رو در بالای مرورگر فشار بدید . در صفحهبعد یک پنجره باز خواهد شد کلید retry رو فشار بدید . اگزر نیومد مشکل از جایه دیگه ای خواهد بود
مطمئن بشید
به غیر از اون پوشه ها چیزه دیگری رو حذف که نکردید . نسخه PHPBB2 که استفاده میکنید سعی کنید اورجینال باشه و از این ادرس بگیرید . متاسفانه اگر از نسخه های ایرانی استفاده کنید همین مصایب خواهد بود
[External Link Removed for Guests]برای دانلود در انتهای صفحه عدد رو در کادر وارد کرده کلید submit رو فشار دهید
چند تا نکته کوچیک
من جاهای زیادی رو برای قالب و زبان phpbb2 گشتم ولی اکثرا ایراد دارند مخصوصا زبان فارسی شون با برطرف کردن ایراد زبان فارسی از این به پس از این پک به عنوان زبان فارسی استفاده کنید . چون تقریبا کامله و هیچ مشکل جانبی هم نخواهد داشت
[External Link Removed for Guests]برای دانلود در انتهای صفحه عدد رو در کادر وارد کرده کلید submit رو فشار دهید
قالب ساب سیلور پیشفرض phpbb2 هم نامنظمه و خیلی ها فکر میکنند که درست نصب نکردند. این مشکل رو هم با ویرایش قالب براتون برطرف کردم و از ادرس زیر میتونید دریافت کنید
اگر در جایی از قالب ایرادی دیدید بهم بگید تا رفعش کنم
و در نهایت اینکه دردو بلای همتون بخوره تو سر مدیران مملکت که با این سرعت اینترنتی تراکتوری نمی تونم زیاد فایل براتون آپلودکنم . برای ویرایش فایلهای php از نرم افزار زیر استفاده کنید چون
1- رایگانه و هیچ منتی به سرتون نداره
2- زبان فارسی رو به خوبی پشتیبانی میکنه
3- کلیه دستور هاو توابع به صورت رنگی در اون هستند و در صورت تغییر رنگ در هنگام ویرایش مطمئن باشید که دچار خطا شدید
4 UTF-8 رو هم پشتیبانی میکنه
[External Link Removed for Guests]از نوت پد استفاده نکید .خیلی خطرناکه حسن

توجه داشته باشيد که ما در کامپيوتر شما حاضر نيستيم و نميدونيم در اون چي ميگذزه، پس به اين صورت سر بسته عنوان کردن که نمياد، کار نميکنه، خطا ميده و امثال اون نميتونه اعلانهاي خوبي باشه، لطفا هميشه در اين مواقع متن پيغام رو بنويسيد، يا اون رو توصيف کنيد و همينطور ميتونيد تصوير صفحه رو قرار بديد
در حال حاضر انجمن بالا نميآد به جاش چي نمايش داده ميشه و چه پيغامي ميده؟
کاملا موافقم و برای حل این مشکل هم دوستان از این برنامه استفاده کنند که خیلی هم کم حجمه
[External Link Removed for Guests]
برای دانلود در انتهای صفحه عدد رو در کادر وارد کرده کلید submit رو فشار دهید
پس از نصب برنامه اون رو اجرا کنید یک آیکن به شکل دست زرد رنگ روی سیستم ترای دیده میشه بر روی اون کلیک کنید و در صفحه باز شده صفحه To رو باز کنید . در قسمت file type گزینه Gif و یا JPG رو انتخای کنید و کلید stand by رو فشار بدید . حالا نرم افزار اماده هست . برای گرفتن عکس کافی کلید F6 رو فشار بدید . نشانگر موس تغییر خواهد کرد . با موس منطقه مورد نظر رو که نیاز به گرفتن عکس دارید مشخص کنید و در نهایت ok کنید .
آپلود کننده تصویر هم که در همین سایت موجوده