راه‌اندازي خط توليد بمب هدايت‌شونده 2000 پوندی "قاصد"

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

راه‌اندازي خط توليد بمب هدايت‌شونده 2000 پوندی "قاصد"

پست توسط Mr.Amirhessam »

خط توليد بمب هدايت شونده «قاصد» هفته آينده در وزارت دفاع راه‌اندازي مي‌شود.

به گزارش اداره كل تبليغات دفاعي وزارت دفاع ، بمب 2000 پوندي قاصد داراي سيستم هوشمند هدايت شونده است و تاكنون در انحصار چند كشور محدود و پيشرفته دنيا قرار داشته كه اكنون به همت متخصصان داخلي در وزارت دفاع ساخته شده‌ است.

اين بمب پيشرفته تاكنون از روي جنگنده‌هايي همچون اف 4 و اف 5 با موفقيت شليك و مراحل مختلف ساخت آن تا افتتاح خط توليد در وزارت دفاع كشورمان انجام شده است.

[External Link Removed for Guests]
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

ببينم اين بمب همون بمبي نيست که قبل از انقلاب هم روش کار ميشد ؟ يا من اشتباه ميکنم ؟ :razz:

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

KH.I.A.2500 نوشته شده:ببينم اين بمب همون بمبي نيست که قبل از انقلاب هم روش کار ميشد ؟ يا من اشتباه ميکنم ؟ :razz:

ممکنه بیشتر در این مورد توضیح بدید ....
تنها چیزی که من میدونم اینه که IIAF حدود 300 کیت GBU-1OA برای تبدیل بمب های MK-84 به بمب لیزری GBU-10 در اختیار داشت ...
شاید شما موشک maverick را با این بمب اشتباه گرفتید ؟ چون قبل از انقلاب کارخانه ای برای مونتاژ این موشک در دست احداث بود ....
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

راستش من يادم نيست اين رو از کجا خواندم ولي فکر کنم همين جمله شما درست تر باشه :
تنها چیزی که من میدونم اینه که IIAF حدود 300 کیت GBU-1OA برای تبدیل بمب های MK-84 به بمب لیزری GBU-10 در اختیار داشت ...

به هر صورت بايد ببخشيد چون من آگاهي کامل ندارم .

موضوع ديگه اينه که ميخواستم بدونم که توان توليدمون چقدره ؟ يعني مثلا در ماه يا در سال چند تا ميتونيم توليد کنيم ؟
ممنون :-)

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 117 بار
سپاس‌های دریافتی: 349 بار
تماس:

پست توسط black hawk »

حدس میزنم این مورد رو از بخش اف4 دی مقاله تاریخچه عملیاتی فانتوم در نیروی هوایی نقل میکنید چون جای دیگه ندیدم اما نکته ای که هست میشه گفت قاصد هیچ ربطی به GBU-10A نداره بیشتر میشه گفت مهندسی معکوس بمب GBU-15 هست
این بمب GBU-10A

تصویر

و اینهم بمب GBU-15

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”