خط توليد بمب هدايت شونده «قاصد» هفته آينده در وزارت دفاع راهاندازي ميشود.
به گزارش اداره كل تبليغات دفاعي وزارت دفاع ، بمب 2000 پوندي قاصد داراي سيستم هوشمند هدايت شونده است و تاكنون در انحصار چند كشور محدود و پيشرفته دنيا قرار داشته كه اكنون به همت متخصصان داخلي در وزارت دفاع ساخته شده است.
اين بمب پيشرفته تاكنون از روي جنگندههايي همچون اف 4 و اف 5 با موفقيت شليك و مراحل مختلف ساخت آن تا افتتاح خط توليد در وزارت دفاع كشورمان انجام شده است.
[External Link Removed for Guests]
راهاندازي خط توليد بمب هدايتشونده 2000 پوندی "قاصد"
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
راهاندازي خط توليد بمب هدايتشونده 2000 پوندی "قاصد"
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
KH.I.A.2500 نوشته شده:ببينم اين بمب همون بمبي نيست که قبل از انقلاب هم روش کار ميشد ؟ يا من اشتباه ميکنم ؟
ممکنه بیشتر در این مورد توضیح بدید ....
تنها چیزی که من میدونم اینه که IIAF حدود 300 کیت GBU-1OA برای تبدیل بمب های MK-84 به بمب لیزری GBU-10 در اختیار داشت ...
شاید شما موشک maverick را با این بمب اشتباه گرفتید ؟ چون قبل از انقلاب کارخانه ای برای مونتاژ این موشک در دست احداث بود ....
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
راستش من يادم نيست اين رو از کجا خواندم ولي فکر کنم همين جمله شما درست تر باشه :
تنها چیزی که من میدونم اینه که IIAF حدود 300 کیت GBU-1OA برای تبدیل بمب های MK-84 به بمب لیزری GBU-10 در اختیار داشت ...
به هر صورت بايد ببخشيد چون من آگاهي کامل ندارم .
به هر صورت بايد ببخشيد چون من آگاهي کامل ندارم .

* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *

-
- سپاسهای ارسالی: 117 بار
- سپاسهای دریافتی: 349 بار
- تماس: