فروش ویژه گوشی ایفون 8 گیگابایتی(اورجینال)

در اين بخش مي‌توانيد اجناس و كالا هاي خود را با ذكر مشخصات كامل به معرض ديد بگذاريد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

فروش ویژه گوشی ایفون 8 گیگابایتی(اورجینال)

پست توسط saeed_hz »

یک عدد 'گوشی تلفن همراه apple iphone 8 gigabyte ،محصول جدید و پر سرو صدای شرکت اپل به صورت اکبند(پلاستیک روی lcd ان باز نشده ,کلیه لوازم داخل جعبه اکبند است.) به قیمت مناسب به فروش میرسد.گوشی به صورت انلاک شده است(توسط خودم) و بوسیله یکی از اشناها از کشور امریکا و store شرکت apple خریداری شده است.

تصویر

تصویر

تصویر 
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

saeed31861 عزیز

قیمت رو چند گذاشتید ؟ و اینکه آنلاک شدنش سخت افزاری هست یا نرم افزاری ؟

ممنون :D
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 56 بار
تماس:

پست توسط sina666 »

قیمتتون چنده؟
در ظمن من شنیدم که موبایلهای ای فون روی خطوط ایران کار نمیکنند واقعیت داره؟
Commander
Commander
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

از لحاظ کارکردن مشکلی نداره ، اما آنلاک شدنش یه سری مشکلاتی رو احتمالاً پدید میاره ، شنیدم مثلاً هنگ میکنه یا ممکنه کارآیی و سرعت ورژن اصلی رو نداشته باشه.
کمی سخته تصمیم گیری درموردش ، باید کمی بگذره.

اینم عکسش با سیمکارت مخابرات ایران :

تصویر

موفق باشید :D
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeed_hz »

دوست من روش انلاک کردنش کاملا نرم افزاریه.سرعتشم عالیه.در جواب هنک کردنش هم من اصلا همچین موردی رو ندیدم .حتی یه بار هم تا به حال از ایفونهایی که من انلاک کردن هنگ و یا مشکلی نداشتند.
من تا تا به حال گوشیهای زیر انلاک کردم و لی حتی یه مورد هم در مورد هنگ یا کار نکردن با سیستم مخابرات ایران و ایرانسل ندیدم.
HTC TyTN / O2 XDA trion / T-Mobile MDA Vario II / Vodafone 1605 VPA Compact III / Orange SPV M3100 / 9000 / Dopod
838 Pro / hTc Z / Qtek 9600 / iMate JasJam / Cingular 8525 / / Vodafone PDA 1605
qtek 9100, i-mate k-jam, mda vario, orange spv m3000, o2 xda mini s, dopod 838, Cingular 8125
و ایفون

قیمت پیشنهادی من هم 900000 تومان هست.تا جایی که میدونم تو پایتخت بین 1300000 تا 1450000 تومان هست.
اگه سوالی بود در خدمتم.
در ضمن اگه در مورد کیفیت صداش خواستید مطمئن بشید بهم پیغام بدید تا سیم کارت بندازم زنگ بزنید با ایفون صحبت کنیم.
موفق باشید. :(
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

تحویل حضوری هست یا با پست ؟
شاید ربطی نداشته باشه ولی شما Zune2 ندارید ؟
 تصویر

تصویر

Commander
Commander
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

saeed31861 عزیز

شما قیمت پایتخت رو ملاک قرار نده ، اونجا PPC رو 100 تومن بالای قیمت جمهوری میدن :shock:

اما من قیمت آیفون آنلاک شده 750000 هم دارم بنظرم کمی گرون میدید.

درصورتیکه قیمت جهانی فکر میکنم حدود 400$ باشه ، بگذریم که این اواخر ارزون هم شد.

موفق باشید :D
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeed_hz »

تحویل پستی هست اقا نیما(kingman_62(
نه zen ندارم.منظور createve zen هست دیگه نه؟

در جواب اقا Mohsen1001 باید بگم دوست عزیز اولا قیمت گوشی دقیقا با tax میشه 432$ .بگذریم که واسه من بالاتر از این قیمتها در اومده.
فکر میکنم که شمادوست عزیر توجه نکردید که این محصول مختص وساخت امریکا است.هیچ نمایندگی هم تو ایران نداره.
اگه همچین جنسی رو بخواهید از طریق گمرک وارد کنید 60% مالیات میاد روش.اگه هزینه پست از امریکا رو بیایید روش فکر کنم قیمت عادلانه ای هست...

در ضمن میخوام یه موضوعی رو بگم.pda های اکثر شرکتها مثل imate ,qtek ,cingular ,t-mobile ساخت شرکت htc هست...
یه موردی که هست مثلا برای نمونه تو گوشیهای cingular 8125 و imate kjam هر دو ساخت یک شرکتند و از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری دقیقا شبیه هم و ساخت شرکت htcو جزو مدل wiza 100 هستند.ولی اگه با هر دوش کار کرده باشید متوجه میشید که نوع 8125 هم از لحاظ کیفیت ساخت و هم سرعت اجرای نرم افزار و استحکام از kjam بالاتر هست..چرا؟
چون cingular چون یه شرکت امریکایی هست کیفیت همه لوازمش بالاتر از نوعی هست که htc برای imate جهت خاورمیانه میزنه.
یه مثال دیگه:گوشی cingular 8525 در سایت pcworld پنجمین گوشی pda از میان 10 گوشی دنیاست.که مشابه imate jasjam هست.ولی تو این سایت فقط تان cingular رو برده نه imate.
یادمه تو دانشگاه یکی از استادامون فارغالتحصیل رشته برق قدرت از کشور کانادا بود میگفت :استاندارد امریکا همیشه 10 برابر سختگیرتر از استاندارد کشورهای اروپایی هست.

خب این گوشی هم ساخت امریکاست!
در ضمن من چند از اینها رو فروختم شما اولین نفری هستید که میگید گرونه.

اینو هم بگم نوعه تقلبیش هم تو بازار هست که تاوانیه.

موفق باشیذ :(
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

نه منظورم Microsoft Zune 2 پلیر جدید شرکت مایکروسافت هست
میخواتم بدونم اگر امکانات دارد من یکی میخوام قیمت رو اگر دارید و شرایط فروش رو برام Pm کنید

میگم معروف شدم همه اسم من رو میدونن :? :grin:

موفق باشید
 تصویر

تصویر

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeed_hz »

بهت قیمت میدم.
نه من زود فراموش می شم گلم. :-P
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeed_hz »

Kingman_62 نوشته شده:تحویل حضوری هست یا با پست ؟
شاید ربطی نداشته باشه ولی شما Zune2 ندارید ؟

نیما جان قیمت zune 2 تحویل در تهران 560000 است.
Commander
Commander
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

saeed31861 عزیز

آیفون آنلاک نشده رو چند میدی ؟ چون من خودم میتونم آنلاکش کنم.

راستی یه سری پایتخت رفتم از 750000 قیمت دادن تا 890000 ، جالب بود اگه خودت آیفون داشتی برای انلاک کردنش 200000 تومن میگرفتن :-O
ارسال پست

بازگشت به “خريد و فروش”