تحویل پستی هست اقا نیما(kingman_62(
نه zen ندارم.منظور createve zen هست دیگه نه؟
در جواب اقا Mohsen1001 باید بگم دوست عزیز اولا قیمت گوشی دقیقا با tax میشه 432$ .بگذریم که واسه من بالاتر از این قیمتها در اومده.
فکر میکنم که شمادوست عزیر توجه نکردید که این محصول مختص وساخت امریکا است.هیچ نمایندگی هم تو ایران نداره.
اگه همچین جنسی رو بخواهید از طریق گمرک وارد کنید 60% مالیات میاد روش.اگه هزینه پست از امریکا رو بیایید روش فکر کنم قیمت عادلانه ای هست...
در ضمن میخوام یه موضوعی رو بگم.pda های اکثر شرکتها مثل imate ,qtek ,cingular ,t-mobile ساخت شرکت htc هست...
یه موردی که هست مثلا برای نمونه تو گوشیهای cingular 8125 و imate kjam هر دو ساخت یک شرکتند و از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری دقیقا شبیه هم و ساخت شرکت htcو جزو مدل wiza 100 هستند.ولی اگه با هر دوش کار کرده باشید متوجه میشید که نوع 8125 هم از لحاظ کیفیت ساخت و هم سرعت اجرای نرم افزار و استحکام از kjam بالاتر هست..چرا؟
چون cingular چون یه شرکت امریکایی هست کیفیت همه لوازمش بالاتر از نوعی هست که htc برای imate جهت خاورمیانه میزنه.
یه مثال دیگه:گوشی cingular 8525 در سایت pcworld پنجمین گوشی pda از میان 10 گوشی دنیاست.که مشابه imate jasjam هست.ولی تو این سایت فقط تان cingular رو برده نه imate.
یادمه تو دانشگاه یکی از استادامون فارغالتحصیل رشته برق قدرت از کشور کانادا بود میگفت :استاندارد امریکا همیشه 10 برابر سختگیرتر از استاندارد کشورهای اروپایی هست.
خب این گوشی هم ساخت امریکاست!
در ضمن من چند از اینها رو فروختم شما اولین نفری هستید که میگید گرونه.
اینو هم بگم نوعه تقلبیش هم تو بازار هست که تاوانیه.
موفق باشیذ