اتصال 2 کامپيوتر به وسيله بلوتوث(راهنمايي)

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

آيا ميشه به اين روش 2 تا پي سي را به هم LAN کرد؟ :-(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Ma3ouD جان
اگر هر دو طرف امکان Lan رو براي دانگل بلوتوسشون داشته باشند بله، علاوه بر ارتباط شبکه‌اي امکان Share کردن پرينتر، فايلها و حتي اينترنت هم با همين مارک مورد استفاده شما وجود داره :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط aminjan »

من همين بلوتوسي رو كه دوستمون عكسشو گذاشته دارم ولي رو ويستا نصب نميشه
ويستام هم اورجينال لپ تاپ هست و لپ تاپ هم بلوتوس نداره
كسي راه حلي داره ؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

aminjan جان
متاسفانه هنوز درايور اين مارک براي ويستا عرضه نشده، بنده هم همين مارک رو دارم و با ويستا مشکل داره (البته لبتاپم بلوتوس داره و از اين براي ارتباط با ديگر کامپيوترها استفاده ميکنم)

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mahdi1944 نوشته شده:Ma3ouD جان
اگر هر دو طرف امکان Lan رو براي دانگل بلوتوسشون داشته باشند بله، علاوه بر ارتباط شبکه‌اي امکان Share کردن پرينتر، فايلها و حتي اينترنت هم با همين مارک مورد استفاده شما وجود داره :D

مهدی جان میشه بیشتر توضیح بدی که از کجا بفهمیم این موضوع را؟طریقه ی LAN کردن اگر این امکان رو داشته باشن چگونی هست؟ :-(
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

خب دوستان من تا اینجاشو تونستم برم جلو:
1- بروید به این مسیر My Bluetooth Places\My Device
سپس Network Access را فعال کنید تا به صورت خودکار نصب شود.
2-بر روی ایکن بلوتوث کنار ساعت راست کلیک کنید Qiuck Connect و سپس Network Access و Find Devices تا کامپیوتر مقابل رو پیدا کنه(در کامپوتر دوم هم محله 1 رو انجام دهید).
3-یک شورتکات در My Bluetooth Places ساخته می شود که با دوبار کلیک بر روی اون می تونید به کامپیوتر دوم متصل شوید.

حالا من اینجاش موندم:
وقتی که وصل میشه این آیکون میاد کناره ساعت

[External Link Removed for Guests]
بعد از یک دقیقه میره و آیکون بلوتوث نشون می ده که در حال فعالیت هست.اما فکر کنم ظاهرا عمل LAN شدن انجام نشده چون باید 2 تا کامپیوتر کوچک کنار ساعت بیاد (مثل زمانی که به اینترنت وصل میشیم).خواستم با کامپوتر ها یک بازی مشترک امجام بدم ولی همدیگر رو پیدا نکردند.پس نشون میده که LAN نشدن!!!
در اینجا من چگونه باید عمل LAN را بین 2 سیستم انجام بدم؟ :-(
اینم لوکال هستش:

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Ma3ouD جان
در اولين مرحله تنظيمات امنيتي مثل فايروال و ... رو غير فعال يا در کمترين حد فعاليت قرار بديد (براي هر دو سيستم)
بعد از طريق برنامه مديريت بلوتوس که نصب کرديد (حتما بايد درايور بلوتوس نصب باشه براي اين کار، وگرنه فقط امکان تبادل فايل خواهيد داشت) بلوتوس سيستم ميزبان رو در حالت انتظار قرار بديد و با بلوتوس کامپيوتر دوم به کامپيوتر اول متصل بشيد، در اينجا از شما pin رو وارد کنيد که بايد براي هر دو سيستم مشابه وارد کنيد تا اتصال برقرار بشه، اگر مراحل رو درست انجام بديد، اتصال برقرار ميشه و مثلا با بستن يک nat اينترنت رو بين دو کامپيوتر به اشتراک بگذاريد

Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mahdi1944 نوشته شده:Ma3ouD جان
در اولين مرحله تنظيمات امنيتي مثل فايروال و ... رو غير فعال يا در کمترين حد فعاليت قرار بديد (براي هر دو سيستم)
بعد از طريق برنامه مديريت بلوتوس که نصب کرديد (حتما بايد درايور بلوتوس نصب باشه براي اين کار، وگرنه فقط امکان تبادل فايل خواهيد داشت) بلوتوس سيستم ميزبان رو در حالت انتظار قرار بديد و با بلوتوس کامپيوتر دوم به کامپيوتر اول متصل بشيد، در اينجا از شما pin رو وارد کنيد که بايد براي هر دو سيستم مشابه وارد کنيد تا اتصال برقرار بشه، اگر مراحل رو درست انجام بديد، اتصال برقرار ميشه و مثلا با بستن يک nat اينترنت رو بين دو کامپيوتر به اشتراک بگذاريد

مهدی جان میشه توضیح بدی که عمل Host و Join را چگونه انجام بدم؟ آیا شما با همین بلوتوث درایوی که من مد نظرم هست روش را توضیح میدهید یا بصورت کلی می گویید؟
چگون یک کامپوتر را به حالات انتظار قرار دهم؟ :-(
:)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Ma3ouD جان
به طور کلي براي تمام درايورها مکانيزم و روش به همي نصورت هست، ممکنه در برخي مدلها بلوتوس هميشه آماده کانکشن برقرار کردن باشه که در اين صورت مرحله اول حذف ميشه و شما بايد با بلوتوس دوم بلوتوس اول رو جستجو و عضو اون بشه

Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

مهدي جان حالا ميشه بگين من چگونه ميزبات و ميهمان درست کنم؟ آيا مثل روش Incoming هستش؟يعني بايد کانکشن درست کنم؟ :-(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Ma3ouD
اگر نرم افزار بلوتوس اين امکان رو در خودش فراهم کرده باشه، محور کار خود برنامه مديريتي هست، و گرنه با incomingcall هم اين کار انجام ميشه، بايد جوابگويي به LAN رو فعال کنيد (فکر ميکنم در مدل بليونتون خود نرم افزار مديريت اين امکان رو فراهم ميکنه)
شما وقتي سعي در اتصال بين دو کامپيوتر به همين روشي که عرض کردم، ميکنيد، چه اتفاقي ميافته؟

Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

مهدي جان من تا اينجا رفتم جلو و همين جا موندم که چيکار کنم
Ma3ouD نوشته شده:خب دوستان من تا اینجاشو تونستم برم جلو:
1- بروید به این مسیر My Bluetooth Places\My Device
سپس Network Access را فعال کنید تا به صورت خودکار نصب شود.
2-بر روی ایکن بلوتوث کنار ساعت راست کلیک کنید Qiuck Connect و سپس Network Access و Find Devices تا کامپیوتر مقابل رو پیدا کنه(در کامپوتر دوم هم محله 1 رو انجام دهید).
3-یک شورتکات در My Bluetooth Places ساخته می شود که با دوبار کلیک بر روی اون می تونید به کامپیوتر دوم متصل شوید.

حالا من اینجاش موندم:
وقتی که وصل میشه این آیکون میاد کناره ساعت

بعد از یک دقیقه میره و آیکون بلوتوث نشون می ده که در حال فعالیت هست.اما فکر کنم ظاهرا عمل LAN شدن انجام نشده چون باید 2 تا کامپیوتر کوچک کنار ساعت بیاد (مثل زمانی که به اینترنت وصل میشیم).خواستم با کامپوتر ها یک بازی مشترک امجام بدم ولی همدیگر رو پیدا نکردند.پس نشون میده که LAN نشدن!!!
در اینجا من چگونه باید عمل LAN را بین 2 سیستم انجام بدم؟ :-(
اینم لوکال هستش:

روشي که شما مي گوييد را من نمي فهمم که چگونه بايد انجام بدم.متوجه نمي شم اصلا.مي گويد ميزبان کنم پي سي را,من نمي دونم چگونه هست.اگر امکانش هست به صورت تصويري بگويد تا تايک آموزشي هم بشه.
ممنونم عزيزم :)
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”