فهرست كتاب‌هايي كه اگر نخوانيم شان، نصف عمرمان برفناست!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه موضوعات فرهنگي و ادبي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

پست توسط zadora »

اگه شماها كتاب خون هستيد :x كتاب (نبرد من) نوشته بي نظير ادولف هيتلر را بخونيد
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

Sardar نوشته شده:از من مي شنويد عمرتان را با کتب داستاني(مخصوصا نوع تخيلي) هدر ندهيد :grin:
هر وقت هم که اين کتاب ها را مي خوانم عصبي مي شوم :? (شايد يکي از دلايلش اين است که به فارسي نمي خوانم که البته يک بار سعي کردم چند رمان فارسي و هزار و يک شب را بخوانم ولي آخر کار داشتم قاطي مي کردم :::P )

لذت و یا انگیزۀ خواندن یک داستان تخیلی یا یک کتاب علمی در فرد آدمی از راههای مختلف امکان پذیر می شود، و طبیعتا بستگی به آموزش افراد در دوران کودکی نیز دارد. با اینحال در کوران زندگی حوادث مختلفی می تواند افراد را بسوی ادبیات و یا جستجو در زمینه های دیگر تشویق کند. برای خواندن یک کتاب 400 صفحه ای که احتمالا ممکن است بخشی از آن خسته کننده باشد، واقعا باید انگیزۀ بسیار مصمم و قوی داشته باشیم.
چرا این و یا آن کتاب شما را عصبی می کند و چرا خوانش یک کتاب باید موجب اغتشاش درونی شما می شود؟ من فکر می کنم که اشکال از کتاب نیست، اشکال از خود شماست. برای خواندن این و یا آن کتاب باید انگیزه داشته باشید، باید سؤال داشته باشید، باید دنبال یک چیزی بگردید، آرزویی درونی از پیش باید شما را بحرکت تشویق کرده باشد.
شاید آن کتابی را که واقعا دنبالش می گشتید هنوز پیدا نکرده اید.
در رابطه با آثار هنری، منتقدین هنری گاهی اصطلاح ملاقات را بکار می برند، گویی که اثر هنری - داستان تخیلی یا تابلوی نقاشی و غیرو - موجوداتی زنده هستند که شما با آنها ملاقات می کنید. یعنی رابطه می گیرید. ولی مطمئنا بمحض اینکه شما بتوانید با اثری یا داستانی رابطه بگیرید و ملاقات کنید، از این پس دیگر آنرا رها نخواهید کرد.
به عبارت دیگر بمحض اینکه تجربۀ اولین خوانش را پشت سر گذاشتید و لذت اولین خوانش را پشت سر گذاشتید دیگر کار تمام است و آنرا رها نخواهید کرد و جزئی از وجود شما خواهد شد.

آن کتاب شما را عصبی می کرده است، چونکه احتمالا آن کتابی که شما دنبالش می گشتید نبوده است. خیلی دلایل دیگر هم می تواند وجود داشته باشد. آدم همیشه حوصلۀ خواندن کتاب و مقاله را ندارد...
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»
تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

[/quote]
براي دوستاني که مي خواهند يک مدتي از دست اين کتب خيالي بيايند بيرون بهشون پيشنهاد مي کنم کتاب هاي استفان هاوکینگن رو مطالعه کنيد کم کم به خواندن کتب علمي علاقمند خواهيد شد.[/quote]
ببخشید سردار.به اولش توجه نکرده بودم.از استفان هاوکینگ هم کتاب "جهان در پوست گردو" رو خوندم.خیلی قشنگه
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
ارسال پست

بازگشت به “شعر و ادبيات”