با سلام
كسي كرك نرم افزار قراني نورالطريق(قران صوتي) رو داره ؟
درخواست كرك نرم افزار نورالطريق
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

- محل اقامت: saboonat- kazamon
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
- تماس:
درخواست كرك نرم افزار نورالطريق
منم کورش
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
نورالطريق كاملترين برنامه قران موبايل كرك؟
نورالطريق درسته كه 8000 تومان مبلغ زيادي برا خريدش نيست ولي متاسفانه مشكل اينه كه اونايي هم كه زود زود گوشي عوض ميكنند
ديگه مشكل ميشه چون دوباره بايد از مركز سازنده با اس ام اس فعال كنند كه سه بار ميشه نصب كرد - و گرنه هم ارزون و هم برنامه خوبي هست و جامع
به همين دليل اگر كرك داشته باشه من هم دوست دارم داشته باشم و گرنه من خودم خريده ام
ديگه مشكل ميشه چون دوباره بايد از مركز سازنده با اس ام اس فعال كنند كه سه بار ميشه نصب كرد - و گرنه هم ارزون و هم برنامه خوبي هست و جامع
به همين دليل اگر كرك داشته باشه من هم دوست دارم داشته باشم و گرنه من خودم خريده ام

-
- سپاسهای ارسالی: 131 بار
- سپاسهای دریافتی: 109 بار
نرم افزار قراني صوتي ترجمه كامل نورالطريق كرك؟
دوستان من همه برنامه هاي قراني موبايل را امتحان كردم حتي خود نوكيا هم قران هديه به نام القران كه عربي و انگليسي و ... داره صوتي و كامل هم هست و مجاني هم ميده و من در عجبم از كشور خودمان كه به اين روش داره قرآن و نشر ميده هر كسي بايد يكي بخره اون هم با اين مصيبت نصب كنه مي دونم ديگه پنج شش تومن پولي نيست ولي فرض كن مي خواهي گوشي را عوض كني باز بايد هزار مصيبت بكشي چون برنامه خوبيه ماهم پيگيريم اصلا چرا كرك بايد خود كشورمان دولت يا هر كي ..... كه بايد اقدام كنه و نشر بدهند واقعا برنامه خوبيه