درخواست كرك نرم افزار نورالطريق

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي Java Mobile به تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: saboonat- kazamon
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار
تماس:

پست توسط alenkita »

با سلام
كسي كرك نرم افزار قراني نورالطريق(قران صوتي) رو داره ؟
منم کورش
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
New Member

پست توسط soodarya »

alenkita نوشته شده:با سلام
كسي كرك نرم افزار قراني نورالطريق(قران صوتي) رو داره ؟
New Member

نورالطريق كاملترين برنامه قران موبايل كرك؟

پست توسط rmashmoul »

نورالطريق درسته كه 8000 تومان مبلغ زيادي برا خريدش نيست ولي متاسفانه مشكل اينه كه اونايي هم كه زود زود گوشي عوض ميكنند
ديگه مشكل ميشه چون دوباره بايد از مركز سازنده با اس ام اس فعال كنند كه سه بار ميشه نصب كرد - و گرنه هم ارزون و هم برنامه خوبي هست و جامع
به همين دليل اگر كرك داشته باشه من هم دوست دارم داشته باشم و گرنه من خودم خريده ام
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 131 بار
سپاس‌های دریافتی: 109 بار

پست توسط Mohsen1441 »

دوست عزيز برنامه ي نور الطريق با فرمت Sis هست :D

و ضمنا داراي كرك نيست، بلكه بوسيله ي يك كد كه آن كد نيز فقط روي يك گوشي جواب مي دهد،كار مي كند ...

توصيه مي كنم اگر نرم افزار قرآني با فرمت جاوا مي خواهيد از نرم افزار (مشكاة) استفاده نمائيد ...

موفق باشيد./
الهم عجل لولیک الفرج
New Member

نرم افزار قراني صوتي ترجمه كامل نورالطريق كرك؟

پست توسط rmashmoul »

دوستان من همه برنامه هاي قراني موبايل را امتحان كردم حتي خود نوكيا هم قران هديه به نام القران كه عربي و انگليسي و ... داره صوتي و كامل هم هست و مجاني هم ميده و من در عجبم از كشور خودمان كه به اين روش داره قرآن و نشر ميده هر كسي بايد يكي بخره اون هم با اين مصيبت نصب كنه مي دونم ديگه پنج شش تومن پولي نيست ولي فرض كن مي خواهي گوشي را عوض كني باز بايد هزار مصيبت بكشي چون برنامه خوبيه ماهم پيگيريم اصلا چرا كرك بايد خود كشورمان دولت يا هر كي ..... كه بايد اقدام كنه و نشر بدهند واقعا برنامه خوبيه
ارسال پست

بازگشت به “JAVA Mobile App”