اقا مهدي دستت درد نكند مشكلم حل شد مشكلم اين بود كه خود نرم افزارnlite درايو ر قرارداده توسط شمارانمي شناخت كه با دستكاري در setup ويندوز خود نرم افزارnlite درايور زحمت كشيده توسط شما را شناخته و براحتي سي دي را ساخته و سي دي هارد ساتا را كاملاميشناسد واقعا جاي تشكر رادارد
سلام لپ تاب من مدل pavilion 2530ee شرکت hp هست که وقتي گرفتمش روي اون ويستا نصب شده بود و هيچ سي دي يا دي وي دي اي همراهش بهم ندادند. فقط گفتن که از اين ويندوزش دي وي دي ريکاوري تهيه کنم و هر وقت خواستم ويندوز بريزم (همون ويستا رو) از اون دي وي دي استفاده کنم. حالا مي خوام بدونم، اگه روي دستگاه با توجه به فرمايش شما xp نصب کنم، ديگه سيدي ريکاوري ويندوز ويستام کار نمي کنه؟ يک سوال ديگه هم اينکه، وقتي رفتم تو سايت hp براي مدل لپ تاب من يک سري drive گذاشته بود که مجموعا 25mb نمي شد. از کجا بايد بفهمم که درايور هاردم توي اين هاست. در ضمن مگه ميشه درايور هاي يک لپ تاب همش 25mbبشه؟ نکنه بعد از ويندوز ريختن نتونم درايور قطعاتم رو بهش بشناسونم. (شرکت گارانتي کننده رو هم بي خيال که سلامشون کنم ازم پول مي گيرن)
اقامهدي عزيز يکي از دوستان تازه لب تاب گرفته و فقط يک پارتيشن دارد ميخواهد انرا به دو پارتيشن تبديل کند
ايا راهي وجود دارد که به کمک ان بتوان يک پارتيشن را در ويستابه دو پارتيشن کرد با برنامه پارتيشن مجيک8 نشد چون ويستا انرا نمي شناسد
uraniumplus جان
ديسک رکاروي مستقل عمل ميکنه و ميتونيد با اون سيستم عامل قبلي رو برگردونيد، اما شخصا هيچ اعتقادر به ريکاوري ندارم ...
در مورد درايورها هم حجم درايور بدون اپليکيشن همين حدود بيشتر نخواهد بود، اگر به هر دليلي درايوري رو نتونستيد پيدا کنيد، ميتونيد با توجه به نوع اون به سايت سازنده قطعه مراجعه کنيد، البته بهتره با برنامههايي مثل DriverBackup و ... (ميتونيد از [External Link Removed for Guests] دانلود کنيد) يک پشتيبان از تمام درايورهاي فعلي تهيه کنيد تا مشکل کمتري داشته باشيد، برخي درايورهاي ويستا با XP سازگار هستند و برخي ديگه خير
akhh جان
براي تغيير در پارتيشنها بهترين برنامه PartitionMagic هست، البته اگر ميخواهيد در ويستا اون رو اجرا کنيد بايد از امکانات Compatiblity ويندوز براي اجراي اين برنامه استفاده کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
Majid2525,
در بالا عرض کردم، برخي درايورها در ويستا و XP مشترک هستند، و برخي خير، بايد امتحات کنيد و براي مواردي که سازگار نيستند درايور مربوطه رو از سايت سازنده قطعه تهيه کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
اقامهدي عزيزمن با كمك راهنمائي شما ويندوز ويستا را پاك كرده و ايكس پي را نصب كردم ولي ولي درايور هائي كه قبلا به كمك درايورمجيك گرفته بودم الان كار نميكند و در واقع ميشود گفت كه مودم ومموري جلو لب و سيستم وايرلس و ديگر امكانات ان براي ايكس پي ناشناخته ميباشد مجددا ويستا را نصب كرده ولي باز هم نتوانستم درايور ها را برگردانم لطف كنيد راهنمائي كنيد ايا به كمك بكاپ كامل كه قبلا توسط خود ويستاي قبلي از لب تاب گرفته بودم وحدود4 دي وي دي شده
چطوري سيستم را برگردانم