نظر سنجي آنتي ويروس

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

به نظر شما كدوم آنتي ويروس بهتره؟

bit difender
1
4%
eset-nod32
9
35%
kaspersky
12
46%
mcaffe
1
4%
AVG
1
4%
norton
2
8%

مجموع رای گیری: 26

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: God Knowz
سپاس‌های ارسالی: 212 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار
تماس:

پست توسط Justice »

من از KIS 7 استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم با این انتی ویروس !

در ضمن من خودم از کسایی هستم که با انتی ویروس های مختلف سروکار داشتم ! از 5-6 سال پیش فقط دنبال انتی ویروس و این چیزا بودم . تا الان که به کاسپر اسکای رسیدم ! و واقعا نه سرعت سیستمم رو کم کرده و نه مشکلی داشتم با اون.

راستی اگر هم یادتون باشه قبلا (1-2 سال پیش) انتی ویروس Norton یکی از بهترین و قدرتمندترین انتی ویروس ها بود ولی به علت اینکه سرعت سیستم رو به شدت پایین می اورد دیگه از اون استفاده نکردم وگرنه هنوز هم یکی از انتخاب های من norton هستش.
تصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

البته کسپر هم بد نیست ولی خیلی مشکل داره مثلا با برنامه Jet Audio و Yahoo! Messenger و بعضی برنامه ها الکی گیر میده و پاکشون می کنه در صورتی که یک هفته یا بیشتر نصب هستن و یکدفعه می بینه فایل اصلی شون رو به عنوان
ویروس میشناسه و پاک می کنه :?
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

از تمام دوستان متشكرم.مثل اينكه از نظر سنجي و نظر دوستان معلومه كه KIS بهترين انتخابه.حالا موندم كدوم ورژن؟Justice جان از ورژن 7 استفاده ميكنه و مشكلي هم نداره.ولي ميترسم اين ورژن هم ليسانسش در آينده اي نه چندان دور اكسپاير شه.كسي هست از ورژن 8 يا 9 كه تازه اومده استفاده كرده باشه؟مشكلي نداره؟ :eek:
خيلي ممنون
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

Irachem نوشته شده:Mahdi Mahdavi, جان
متشکرم که دقیقا سوال بنده رو پرسیدید :) :)

Mahdi1944, عزیز
علاوه بر 2 سوال بالا،
همانطور که در انجمن شاهد هستیم بسیاری از کاربران برای انتخاب نوع و ورژن آنتی ویروس ها و یا آپدیت
ویا key و ...... اون وقت بسیاری رو صرف می کنند و شاید مثل بنده گیج هم بشوند.

لذا خواهش دارم:
1 معرفی یک آنتی و ورژن آن (فکر کنم kis باشه) و دادن لینک
2 نحوه آپدیت آن و ....
3 تنظیمات آن و ....
4 مشکلات و نقاط قوت آن و ....
5 ترفند هایی که مطمئنا برای بهینه سازی آن استفاده می کنید.
را مفصلا برای استفاده بنده و بسیاری از دوستان قرار دهید.

فکر می کنم ،جواب مدیر یکی از بهترین و کاربردی ترین پست های انجمن خواهد شد، انشا الله :)

:) :)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Irachem,
1- بهترين نسخه هميشه آخرين نسخه استيبل از KIS هست که در حال حاضر KIS8 عرضه شده و هنوز بنده تست نکردم، اما بعيد ميدونم پسرفت داشته باشه
2- آپديت که خودکار هست، براي پشتبان گيري و انتقال به سيستم ديگه‌اي هم ميتونيد ديتابيس رو از اين مسير کپي گرفته و در منتقل کنيد
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
هنگام نصب در مرحله‌اي که کپي‌ها انجام شد و قبل از ورود به مرحله‌ي وارد کردن Key تنها زمان ممکن براي جايگزيني آپديتها هست
3- تنظيمات خاصي نياز نداره، مگر براي کاربرد خاصي، فقط زمان نصب Self Defence رو حتما غير فعال کنيد
4- نقصي در اون نميبينم، فقط برخي مواقع مشکلاتي در دسترسي به اينترنت ايجاد ميکنه که دلايل مختلفي داره، از جمله خاموشي غير پيشبيني شده سيستم، که در اين مواقع بايد برنامه رو حذف و مجددا نصب کرد
5- تنظيمات اسکن و ديگر تنظيمات بجز Firewall رو بعد از اسکن کلي سيستم، در حالت low قرار ميدم تا منابع سيستمي کمتري اشغال بشه
Key ها رو هم معمولا هميشه ميتونيد از dlc دريافت کنيد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

1- تنظيمات اسکن و ديگر تنظيمات بجز Firewall رو بعد از اسکن کلي سيستم، در حالت low قرار ميدم تا منابع سيستمي کمتري اشغال بشه
2-آپديت که خودکار هست، براي پشتبان گيري و انتقال به سيستم ديگه‌اي هم ميتونيد ديتابيس رو از اين مسير کپي گرفته و در منتقل کنيد

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab

1- من همیشه این مورد رو پرسیدم و هیچ جوابی نگرفتم ! آیا فایروال باید LOW باشه ؟( از سطح LOW که بالاتر میره با همه برنامه ها مشکل پیدا میکنه!)
قسمت اسکن درچه سطحی باید باشه؟
قسمت TRAFFIC MONITORING چطوری باید تنظیم بشه؟

2- با این پشتیبان گرفتن از آپدیتها بعد از حذف و نصب مجدد دیگه نیازی به آپدیت مجدد نیست؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
تنظيمات حساسيت فايروال رو نبايد تغيير بديد، فقط اگر خواستيد anti banner رو غير فعال کنيد
بقيه قسمتها تماما بايد روي low تنظيم شوند
به همين روشي که عرض کردم ميتونيد کل ديتابيس رو منتقل کنيد، حتي به سيستم ديگه‌اي و نياز نيست مجددا آپديت‌هايي که يک بار انجام داديد رو انجام بديد، البته فقط و فقط در مرحله‌اي که نوشتم، امکان اين کار وجود داره و بعد از اون حفاظت KIS اجازه‌ي جايگزين کردن ديتابيس رو نميده

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

بقيه قسمتها تماما بايد روي low تنظيم شوند

من هیچ قسمتی رو تغییرندادم و در همه قسمتها مثل این قسمت recommended نوشته شده ، میخواستم بدونم به همون صورتی هست که شما میفرمایید؟
مثل این قسمت:

[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
بنده نوشتم همه ‌ي قسمتها low باشند، جز فايروال که به طور پيشفرض روي low تنظيم شده، تصوير شما چيز ديگه‌اي نشون ميده!

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

راستش اصلاً متوجه نمیشم ! :?
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”