sand_fighter نوشته شده:دوست عزیز نمی دونم انگلیسیت در چه حدی است اگر خوب است که ما هم خوشحال میشیم یک سری به سایت بی بی سی بزن چند روز پیش یک خبر نگار بی بی سی ابا دو تن از فرماندهان طالبان مصاحبه داشت در این گفت گو که بطور جداگانه انجام شد هر دو تن اعلام کردن که سلاح های آکا 47 ایران با این که از مدل آکا 74 روسی و پاکستانی گرانتر است (حدود 200 تا 300 دلار) ولی برای طالبان بسیار بسیار بهتر است به چند دلیل :
1 این سلاح از قدرت تخریب بیشتر و دقت بالاتر نسبت به آکا74 برخوردار است
2 دارای نارنجک انداز است که از نارنجک های ساخت ایران برخوردار است که قدرت تخریب بالایی دارن
3 آسان تر روی آن دوربین و نشانه نسب میشود
و چند دلیل دیگر که حالا یادم نیست !!
ولی باز شما به آکا 103 بچسب تا زمانی که ایران سلاح سازمانی چنین مخرب رو دارد خرید سلاح آکا103 فقط پول دور ریختن است
راستی تا یادم نرفته آکا 103 همان 74 است با این فرق که دیگر از قسمت های چوبی خبری نیست و جای آن رو آهن سبک(توخالی) و پلاستیک جایگزین شده تا در نبرد های پارتیزانی کمک یار پارتیزان باشد
انگلیسی بنده در حد متوسطه، میتونم متون خبری و علمی رو ترجمه کنم. خوشحال میشم که متن خبر و لینکش رو در اختیارم بذارید.
اما اگه یه سری به مشخصات Ak-103 و ak-74 بزنید متوجه تفاوتشون میشید. اطلاعات واضح و مشخصه. حالا شما دوست داری بگی که کلاشینکوف 50 سال قبل بهتر از مدل های بروز و جدیده، خوب بگو. مشکلی نیست!

چشم من اگر پیدا کردم براشما لینکشو قرار میدم