افزايش خريد تجهيزات نظامي ونزوئلا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

sand_fighter نوشته شده:دوست عزیز نمی دونم انگلیسیت در چه حدی است اگر خوب است که ما هم خوشحال میشیم یک سری به سایت بی بی سی بزن چند روز پیش یک خبر نگار بی بی سی ابا دو تن از فرماندهان طالبان مصاحبه داشت در این گفت گو که بطور جداگانه انجام شد هر دو تن اعلام کردن که سلاح های آکا 47 ایران با این که از مدل آکا 74 روسی و پاکستانی گرانتر است (حدود 200 تا 300 دلار) ولی برای طالبان بسیار بسیار بهتر است به چند دلیل :
1 این سلاح از قدرت تخریب بیشتر و دقت بالاتر نسبت به آکا74 برخوردار است
2 دارای نارنجک انداز است که از نارنجک های ساخت ایران برخوردار است که قدرت تخریب بالایی دارن
3 آسان تر روی آن دوربین و نشانه نسب میشود
و چند دلیل دیگر که حالا یادم نیست !!
ولی باز شما به آکا 103 بچسب تا زمانی که ایران سلاح سازمانی چنین مخرب رو دارد خرید سلاح آکا103 فقط پول دور ریختن است

راستی تا یادم نرفته آکا 103 همان 74 است با این فرق که دیگر از قسمت های چوبی خبری نیست و جای آن رو آهن سبک(توخالی) و پلاستیک جایگزین شده تا در نبرد های پارتیزانی کمک یار پارتیزان باشد

انگلیسی بنده در حد متوسطه، میتونم متون خبری و علمی رو ترجمه کنم. خوشحال میشم که متن خبر و لینکش رو در اختیارم بذارید.
اما اگه یه سری به مشخصات Ak-103 و ak-74 بزنید متوجه تفاوتشون میشید. اطلاعات واضح و مشخصه. حالا شما دوست داری بگی که کلاشینکوف 50 سال قبل بهتر از مدل های بروز و جدیده، خوب بگو. مشکلی نیست!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

خوب چرا ناراحت می شی عزیزم من اگر چیزی گفتم که به شما برخورده از صمیم قلب از شما معذرت می خوام :( چشم من اگر پیدا کردم براشما لینکشو قرار میدم
من کلاشینکوف 50 سال قبل شوروی رو تایید نکردم کلاشینکوف ایران رو تایید کردم که در سطح آکا103 است !!
اگر آکا 47 شوروی رو کنار آکا47 ایران بگزاری فرقهارو متوجه میشی(منهای فرق های داخلی)
Furious Poster
Furious Poster

پست توسط armanmodern »

sand_fighter نوشته شده:خوب چرا ناراحت می شی عزیزم من اگر چیزی گفتم که به شما برخورده از صمیم قلب از شما معذرت می خوام :( چشم من اگر پیدا کردم براشما لینکشو قرار میدم
من کلاشینکوف 50 سال قبل شوروی رو تایید نکردم کلاشینکوف ایران رو تایید کردم که در سطح آکا103 است !!
اگر آکا 47 شوروی رو کنار آکا47 ایران بگزاری فرقهارو متوجه میشی(منهای فرق های داخلی)

من ناراحت نشدم دوست عزیز، شاید نظرمو کمی تند گفتم.
خوشحال میشم تفاوت های Ak-47 شوروی رو با Ak-47 ایران برام بگی.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

آکا 47 ایران (نه اونی که توفیلمها نشون میدن) اونی که دست سپاه و ارتش است روی کمر خاصی داره طوری که میشه به راحتی دوربین رو جا زد ولی آکا47و74 روسی خیلی دردسر داره اول باید یک پایه رو جازد بعد دوربین رو قرار داد این کار در مورد لیزر و دور بین دید در شب و... هم صدق می کنه .
در مورد نارنجک انداز در نگاه اوایه آدم فکر می کنه که مدل ایرانی و شوروی هیچ فرقی ندارن ولی سازو کار مدل ایرانی بیشتر شبیح مدل های غربی است تا بلوک شرق به این صورت که از لود کردن آسان تری بر خوردار است و با استفاده از نارنجک ساخت ایران قدرت تخریب بیشتری دارد .
حال از نظر داخلی (نمی دونم چه تغییراتی شکل گرفته )ولی اون چیزی که من خودم دیدم دارای سرعت بالاتر و دقت فوقولاده بیشتری نسبت به آکا47 روسی داشت.
Furious Poster
Furious Poster

پست توسط armanmodern »

sand_fighter نوشته شده:آکا 47 ایران (نه اونی که توفیلمها نشون میدن) اونی که دست سپاه و ارتش است روی کمر خاصی داره طوری که میشه به راحتی دوربین رو جا زد ولی آکا47و74 روسی خیلی دردسر داره اول باید یک پایه رو جازد بعد دوربین رو قرار داد این کار در مورد لیزر و دور بین دید در شب و... هم صدق می کنه .
در مورد نارنجک انداز در نگاه اوایه آدم فکر می کنه که مدل ایرانی و شوروی هیچ فرقی ندارن ولی سازو کار مدل ایرانی بیشتر شبیح مدل های غربی است تا بلوک شرق به این صورت که از لود کردن آسان تری بر خوردار است و با استفاده از نارنجک ساخت ایران قدرت تخریب بیشتری دارد .
حال از نظر داخلی (نمی دونم چه تغییراتی شکل گرفته )ولی اون چیزی که من خودم دیدم دارای سرعت بالاتر و دقت فوقولاده بیشتری نسبت به آکا47 روسی داشت.

امیدوارم همینطور باشه که شما گفتی.
اما من در هیچکدام از تصاویر متعلق به ارتش و سپاه ندیدم که بر روی کلاشینکوف نارنجک انداز نصب شده باشه.
مطمئنید که این نارنجک انداز عملیاتی شده و بر روی کلاشینکوف های تولید داخل نصب میشه؟
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

دوستان من طي اين همه سال انواع اقسام AK-47 کلاشنيکوف در سپاه ديده ام
اين کلاشنيکوفها چند مدل هستند.
قنداق ثابت چوبي که پيش از جنگ توسط دولت ياسر عرفات براي سپاه پاسداراي تهيه شد.
پس از جنگ کلاشهاي دسته کائوچويي و قنداق ثابت کائوچويي به رنگ سبز از کرهء شمالي خريداري شد.
نيمي از کلاشهاي خريداري شده از کرهء شمالي نيز قنداق چوبي و يا تا شو بودند.
بيش از يک سوم کلاشهاي سپاه کلاشهاي غنيمتي عراقي هستند که اگر دقت کرده باشيد قنداق تاشو و به جاي چوب کائوچوي سبز تيره دارند.
بيشتر کلاشهاي نارنجک انداز دار در ايران از عراق غنيمت گرفته شدند.
در ضمن اين نمونه ها لوله هاي بلند تري دارند تعدادشان هم بسيار کم هست.

و در آخر کلاشهاي موجود در ايران دوربين رويشان نصب نميشود و از همان نمونه هاي اوليه کره شمالي و ساخت شوروي هستند.
همچنين کلاشهاي ترميم شده براي نيروي انتظامي در بعضي موارد از کائوچوي سياه استفاده ميکنند.
Furious Poster
Furious Poster

پست توسط armanmodern »

JSF عزیز در مورد کلاشینکوف های تولید داخل هم اطلاعاتی دارید؟
اونها چطور هستن؟ خوشحال میشم بگید.

و یه سوال دیگه: آیا خبری در مورد اسلحه سازمانی آینده ارتش دارید؟
خیبر و دیگر طرح های مطرح شده بیشتر طرح اولیه به نظر می رسند...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

armanmodern عزیز پدر من 25 سال ارتشی بود 5 سال هم در سپاه من چیزی که به شما می گم حقیقت است تمام آکا 47 های غنیمتی به گروه هایی مانند حزب الله و ... فروخته شد (اگه بشه اسمشو فروختن بزاریم بیشر حکم هدیه داشت) نارنجک انداز به طور کامل در داخل تولید میشود.
آقا جان کی گفته قنداق نوع اسلحه رو تایین می کنه که شما روی قنداق نوع رو مشخص می کنید؟؟؟؟؟
اکا47 مانند ژ3 با قنداق های مختلف ساخته می شه من بارها خط تولید خیبر و کلاش هارو از نزدیک دیدم اکثرا دارای 2 خط تولید هستن با قنداق تاشو و چوبی (کائوچويي برای سبکی) (خط تولید دسته تاشو خیلی کمه)
ایران فقط 1 سال بعد از جنگ اسلحه سازمانی خرید اون هم فقط از چین چون نسبت به کشورهای دیگه ارزانتر بود من نمی دونم از کی از حالا آکا 47 رو سبز میکنند تازه اکا47 کره رو که هیچکس نمی خره ؟
تمام آکا 47 های جدید که بعد از 80 ساخته شد نشانه گر روشون نسب میشد ودوربین (من دوربین دار خیلی کم دیدم فقط دست بعضی از دسته ها ) حالا روشون نشانه گر نسب نمی کنند نمی دونم چرا ولی جای مخصوص در آن هست و اگر حتی یک ناشی هم بخواد می تونه روش نشانه گر رو نسب کنه .
اتفاقا کلاش دارای نارنجک انداز بسیار زیاد است طوری که به طالبان چند هزارتا چندهزارتا می فروشن .من خودم صدها از این کلاشهای نارنجک انداز دیدم

سلاح سازمانی آینده ارتش رو من یک بار دیدم چیزی بین آکا74 و ژ3 است (نواخت آکا74 گلوله و قدرت ژ3 لگد کمی بیشتر از 47 چیزه جالبیست ) ولی در مورد سپاح نمی دونم

آن هم کائوچويي مشکی نیست چودن و پلاستیک فشرده است (مانند نمونه های آکا103) است می خوای برو تحقیق کن !!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

خیلی دوست دارم بدونم اسم این وسیله ی روی کلاش رو چی میزارید دوستانی که می گن دوربین نداره
این عکس یکی از دوستا گرفته روی ذستش هم این سمت انگلیسی و در سمت دیگر فارسی اطلاعات اسلحه است
[External Link Removed for Guests]
این عکس هم کلاش ایرانی بدون شعله پوش جدید
تصویر
این هم کلاش ایرانی که در عراق به دست نیرو های آمریکایی افتاده منبع BBC هم اعلام کرده مال ایران است حال اختلاف هارو توجه کنید بسیار سبکتر و استفاده ی پلاستیک به جای چوب با دسته ی تاشو

تصویر
Furious Poster
Furious Poster

پست توسط armanmodern »

"سلاح سازمانی آینده ارتش رو من یک بار دیدم چیزی بین آکا74 و ژ3 است (نواخت آکا74 گلوله و قدرت ژ3 لگد کمی بیشتر از 47 چیزه جالبیست ) ولی در مورد سپاه نمی دونم "

اینو برای بار اوله که می شنوم... امیدوارم سلاح خوبی از آب در بیاد...
ترکیب Ak-74 و G-3 .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

armanmodern عزیز این هم لینکی که به شما قول داده بودم برای بی بی سی در آن به مراتب از آکا های ایرانی صحبت می شه و بارها اسم نارنجک اندازه ایرانی بیان میشه
Furious Poster
Furious Poster

پست توسط armanmodern »

sand_fighter نوشته شده:armanmodern عزیز این هم لینکی که به شما قول داده بودم برای بی بی سی در آن به مراتب از آکا های ایرانی صحبت می شه و بارها اسم نارنجک اندازه ایرانی بیان میشه

متشکرم از توجهت به جوابم. اون تصاویری که قرار دادید خیلی جالبه. بخصوص اون کلاشینکوف که تصویرش مال سازمان صنایع دفاع هستش...
یعنی الآن چنین کلاش هایی در اختیار ارتش و سپاه هستند؟
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”