......:::::::::نيروي دريايي امارات را بيشتر بشناسيم::::::::::........

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

navid missle,

نويد جان من اگه قصد بيان حرفهاي غير واقعي داشتم که لينک منبع نمي دادم.ميدونم که تو اين سايت از من آگاه تر هم هست.ولي چند تا نکته :-o

1.هذه صور غواصة اماراتية اعتقد صناعة باكستانية

به ترجمه دقيق اين عبارت که توجه کني يعني من معتقدم که اين تصاوير زيردريايي ساخت پاکستان امارات است.
مي بيني که نظر شخصي یک کاربر است تا يک واقعيت.البته همکاري دريايي پاکستان و امارات را نفي نمي کنم. ولي امارات اينقدر ابله نيست که سراغ زير دريايي هاي ساخت پاکستان برود.پکستان اگر طبیب بود سر خود دوا می نمود و در به در التماس این کشور اون کشور برای خرید تجهیزات مدرن نمی کرد.

به همه لینک ها مراجعه مي کردي. :-o

1.مفاوضات اماراتية لشراء 5 غواصات من المانيا

GMT 7:30:00 2005 الأربعاء 16 فبراير

يعني مذاکره براي خريد 5 زيردريايي از آلمان در سال 2005

مفاوضات تجري حاليا مع ألمانيا لشراء خمس غواصات ليصل إجمالي الصفقات التي أبرمتها خلال الأيام الثلاثة الأولى للمعرض ثلاثة مليارات و100 مليون درهم.

يعني مذاکرات براي خريد 5 زيردريايي به قيمت 3 ميليارد و 100 ميليون درهم

وكشف عن مفاوضات تجريها القوات المسلحة لدولة الإمارات مع ألمانيا لشراء خمس غواصات وقال انه سيتم الإعلان عن هذه الصفقة حال الانتهاء من المفاوضات وتوقيع العقد النهائي.

ترجمه مضموني :در مذاکرات امارات و آلمان خريد زيردريايي ها و قرار داد نهايي امضا شد.

سه سال از آن موضوع گذشت.

در برنامه دو روز پيش که به مناسبت سالگرد استقلال امارات از تلويزيون ماهواره اي ابوظبي پخش شد نيز فيلمي کوتاه از اين زيردريايي ها که با پرچم آلمان به اين کشور حمل مي شدند نشان داده شد.
در عکسها نيز پرچم آلمان واضح است. :grin:

نکته آخر اينکه براي دهمين بار مي گويم اين زیردریایی امارات با زیردریایی اسراييل از زمين تا آسمان متفاوت است.از همه مي خواهم اين قياس ماالفارغ را کنار بگذاريد. :x
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

میلاد جان بنده جسارت نکرده و نگفتم شما قصد انتشار مطالب خلاف واقع را دارید ولی خوب همه ی ما ممکنه اشتباه کنیم.
میلاد جان بنده هر جا گشتم ندیدم خبرگزاری معتبری خبر خرید 5 فروند زیر دریایی را منتشر کرده باشد. من حتی سایت جینز دیفنس رو که دیگه هیچی از نظرش پنهان نمیمونه رو هم گشتم ولی چیزی ندیدم(ممکنه من هم اشتباه کرده باشم). من میگم شاید این زیردریایی های المانی یکی از دهها مدل U-boat های المانی باشه
مطالبی هم که در فاروم ها مطرح شده توسط یک شخص به نام UAE-CONDOR منتشر شده که ممکنه در اون اغراق صورت گرفته باشه
ولی بحث اصلی اینه که شکل ظاهری این زیردریایی ها به دلفین نمیخوره
زیردریایی دلفین:

تصویر

تصویر

زیر دریایی مجهول الهویه:
تصویر

تصویر

در ضمن یه چیز دیگه: به ادرس عکسهایی که از زیر دریایی اماراتی قرارداده شده دقت کنید:
[External Link Removed for Guests]Khalid_003_PakistaniDefence.com.jpg

همون طور که میبیند در منبع اصلی عکس که فاروم pakistandefence.com است این زیر دریایی به عنوان زیر دریایی خالد شناشخته شده است.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

navid missle,

نويد تو يکي از بهترين دوستهاي من تو اين سايتي ضمنا من آدم رله اي هستم ناراحت شدن تو کارم نيست.

ولي يک چيزي بهت بگم بين اماراتي ها کساني که زبان فارسي بلد هستند کم نيست.چون با 500 هزار ايراني مقيم دبي در ارتباطند و به مرور فارسي نيز ياد گرفته اند.آنها اين فروم را نيز مي خوانند و خوب است که متوجه مي شوند در بين ايراني ها کساني هستند که به دقت آنها را زير نظر دارند.
حالا من و تو که دو انسان عادي هستيم .نيروهاي مسلح چندين برابر من و تو از اسرار امارات مطلعند.قدرت اطلاعاتي ايران را دست کم نگير.
ولي در رابطه با اين زير دريايي که من بررسي کردم دلفين بود ولي به شکم انداختي بيشتر تحقيق مي کنم.ولي يک نکته هميشه اسراييل حواسش به اينگونه قرار داد ها هست و با نفوذي که داره کاري ميکنه که تقريبا ادوات نه چندان قدرتمند و پيشرفته به دست عربها برسه.
همانطور که با فروش تجهيزات فوق پيشرفته به عربستان و مصر مخالفت کرد.
پس از اين بابت نبايد چندان نگران باشيم.
ولي من اين اواخر هارت و پورت هاي زيادي از بوقهاي رسانه اي امارات مي شنوم.
و اميدوارم روزي جواب دندان شکني به انها بدهيم که ديگر جرات نگاه چپ به خاک ما و نواميس ما نداشته باشند.

يا علي.
  بی  
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

من دقیق قوانین دریایی رو نمی دونم ولی تا اونجایی اطلاع دارم این زیر دریایی که با پرچم آلمان پهلو گرفته احتمالآ باید مال کشور آلمان باشه و پرچم امارات که در زیر پرچم اصلی روی تیر هست برای اجرای قانون مبتنی بر تردد در آب های کشور مقصد هست و کاری به امارات نداره !

اگر مجبور بود بیاد تو یکی از بنادر ایران با همین پرچم بزگ آلمان و پرچم کوچک ایران در زیر پرچم اصلی باید تردد می کرد !
احتمالا برای نمایشگاهی چیزی به امارات اومده :?
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

Danial_4139,

ميترسم ناراحت بشي ولي چکار کنم که خيلي رکم.

نکات برجسته حرفات

1.قوانين دريايي رو نميدونم

2.احتمالا بايد مال آلمان باشه

3.احتمالا براي نمايشگاه اومده

منم نميدونم چرا احتمالا نميدونم!!! ::ns

بحث در رابطه با مسائل حساس نظامي هيچوقت بر اساس نميدونم و شايد و احتمالا و ميگن که و شنيدم که و...به جايي نرسيده است. :-)
  بی  
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

Darya salar MILAD,

ای بابا زیاد سخت نگیر ، آخه اگر احتمال نباشه که باید مدرک رو کرد ما هم که ....
اون پرچم بزرگی که روی دکل نصب شده یک معنی بیشتر نداره و اونم اینه که مال اون کشور هست نه امارات در غیر این صورت نصب پرچم آلمان اونم تو حریم دریای امارت و روی زیردریایی اماراتی بی معنیه !
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

Danial_4139,

حالا که رفتيم تو فاز احتمالات و شايد ها:

1.نيروي دريايي آلمان و امارات با هم مشترک کار مي کنند و اخيرا دو کشور با هم وحدت کرده اند.

2.آلمان و امارات نداريم که با هم ديگه داداشن اين حرفا چيه تعارف که ندارن.

3.پرچم امارت و آلمان هرجا کم بياد ميتونيم از هرکدومشون که رسيد روي شناورها نصب کنيم.اصلا فرقي ندارن که.

4.بر اساس آخير خبر امارات و آلمان به يک کشور واحد تبديل شدند و استفاده از هر کدام از پرچم ها بلامانع است.بديهي است سرپيچي از بخشنامه فوق پيگرد قانوني دارد و محکومين به پرداخت ديه-خونبها-70 ضربه شلاق و 99 سال زندان محکوم مي گردند.

ببينيد با احتمال چه کارهاي که نميشه کرد.

نکته آخر اينکه چيزي که من پيگيري کردم اين عکس مربوط به زمان تحويل زيردريايي ها به امارات مي باشد.اگر حافظه خوبي داشته باشيد روسيه نيز در اوايل دهه 0 که کيلو کلاس ها را به ما داد با پرچم روسيه تحويل گرفتيم!!!!!!!!!!!
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: Somewhere in the Space
سپاس‌های ارسالی: 288 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

پست توسط Seymon86 »

تاپ گان نوشته:
اسم کثیف خالد
مدیر سایت اینجا چه کاره ای تو؟
به هر حال داره به یکی از سرداران اسلام توهین میکنه درسته؟
در مورد تجهیز کردن توسط اسرائیل هم بهت بگم که در جنگ ایران و عراق تنها دولتی که فقط به ایران سلاح میداد و نه به عراق همین اسرائیل بوده
ضمنا تعصب چشم رو کور و گوشو ناشنوا میکنه
این آخری رو کلی گفتم
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

Seymon86,

تو بي ربط گفتن و مهمل گويي استادييييييييييييييييييييييييي
  بی  
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط DARK.EMPIRE »

با همه ي اين اوصاف با توجه به روابط گسترده ي امارات با غرب و سعي اين اعراب براي تجهيز هر چه بيشتر در مقابل ايران و سرمايه گذاري هاي هنگفتي که در اين زمينه انجام مي دهند تجهيز آنان به زير دريايي هاي مدرن غربي نکته اي دور از ذهن و بعيد نيست!!!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

DARK.EMPIRE,

دوست عزيز براي با صدم مي گويم اسراييل اجازه نمي دهد عربها به تجهيزات فوق پيشرفته دست يابند.

اين زيردريايي داري تکنولوژي قديمي است که در نبردهاي امروزي کم مي آورد.
اسراييل چندين بار قرارداد هاي جنگنده هاي فوق پيشرفته عربستان و مصر را با اخلال مواجه کرده است.

اجازه نخواهد داد انها به اف 35 و اف 22 و نظاير انها دست يابند. :x
  بی  
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط DARK.EMPIRE »

البته دوست گرامي اسرائيل به دفعات نشان داده در مقابل تجهيز اعراب به تجهيزاتي که مي تواند عليه ايران استفاده شود از خود نرمش قابل توجهي نشان مي دهد براي مثال در مقابل تجهيز امارات به يکي از پيشرفته ترين انواع F-16 مخالفت چنداني نکرد و يا به قرار دادهاي تصليحاتي که چندي پيش بين امريکا واعراب بسته شد اعتراض چنداني نکرد(چون امريکا قول نوع پيشرفته تر آن و به تعداد بيشتر به اسراييل داد.).
اصولا اسرائيل نمي گذارد که اعراب به تجهيزاتي پيشرفته تر از نمونه ي در اختيار اسرائيل مجهز شوند ولي با تجهيزاتي که در دست دولت هاي وابسته و با تکنولوزي ضعيفتر از نوع اسرائيلي است مخالفتي نمي کند مخصوصا اگر احتمال آن رود که بر عليه ايران استفاده شود.
ارسال پست

بازگشت به “ادوات دريايي”