نويد جان من اگه قصد بيان حرفهاي غير واقعي داشتم که لينک منبع نمي دادم.ميدونم که تو اين سايت از من آگاه تر هم هست.ولي چند تا نکته
1.هذه صور غواصة اماراتية اعتقد صناعة باكستانية
به ترجمه دقيق اين عبارت که توجه کني يعني من معتقدم که اين تصاوير زيردريايي ساخت پاکستان امارات است.
مي بيني که نظر شخصي یک کاربر است تا يک واقعيت.البته همکاري دريايي پاکستان و امارات را نفي نمي کنم. ولي امارات اينقدر ابله نيست که سراغ زير دريايي هاي ساخت پاکستان برود.پکستان اگر طبیب بود سر خود دوا می نمود و در به در التماس این کشور اون کشور برای خرید تجهیزات مدرن نمی کرد.
به همه لینک ها مراجعه مي کردي.
1.مفاوضات اماراتية لشراء 5 غواصات من المانيا
GMT 7:30:00 2005 الأربعاء 16 فبراير
يعني مذاکره براي خريد 5 زيردريايي از آلمان در سال 2005
مفاوضات تجري حاليا مع ألمانيا لشراء خمس غواصات ليصل إجمالي الصفقات التي أبرمتها خلال الأيام الثلاثة الأولى للمعرض ثلاثة مليارات و100 مليون درهم.
يعني مذاکرات براي خريد 5 زيردريايي به قيمت 3 ميليارد و 100 ميليون درهم
وكشف عن مفاوضات تجريها القوات المسلحة لدولة الإمارات مع ألمانيا لشراء خمس غواصات وقال انه سيتم الإعلان عن هذه الصفقة حال الانتهاء من المفاوضات وتوقيع العقد النهائي.
ترجمه مضموني :در مذاکرات امارات و آلمان خريد زيردريايي ها و قرار داد نهايي امضا شد.
سه سال از آن موضوع گذشت.
در برنامه دو روز پيش که به مناسبت سالگرد استقلال امارات از تلويزيون ماهواره اي ابوظبي پخش شد نيز فيلمي کوتاه از اين زيردريايي ها که با پرچم آلمان به اين کشور حمل مي شدند نشان داده شد.
در عکسها نيز پرچم آلمان واضح است.
نکته آخر اينکه براي دهمين بار مي گويم اين زیردریایی امارات با زیردریایی اسراييل از زمين تا آسمان متفاوت است.از همه مي خواهم اين قياس ماالفارغ را کنار بگذاريد.