عكسهاي ناديده ار انقلاب 57

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 446 بار
سپاس‌های دریافتی: 506 بار
تماس:

Re: عكسهاي ناديده ار انقلاب 57

پست توسط The Passenger »

دوستان گرامي،
در حين وقوع هر انقلابي بروز وقايع و رفتارهائي اينچنين احتراز ناپذير است، چرا كه از هر قشري با هر نوع فرهنگ و رفتاري در آن مشاركت ميكنند. نميشود گفت فلان كسان كه فرهنگ پائيني دارند يا مثلا عقده اي هستند در انقلاب شركت نكنند، چرا كه به وجود آنها هم براي شكل گيري يك انقلاب احتياج هست. اما اينها ماهيت انقلاب را رد نميكند. يعني جزء ماهيت كل را رد نميكند. چيزي كه ميتواند ماهيت يك انقلاب را (از هر نوع) زير سوال ببرد، تحقّق نيافتن اهداف اصلي و منظورهاي شكل گيري آن هستند. بايد ديد كه آيا دستاوردهاي يك انقلاب همان هائي هستند كه اهداف اصلي آن را تشكيل ميدادند؟

در ضمن بنده هم متوجه نشدم عكس ملاقات مرحوم هويدا با صدام، كه خيلي قبل تر از وقايع انقلاب صورت گرفته، چه ارتباطي به وقايع دوران انقلاب دارد! :-x
آخرین ويرايش توسط 2 on The Passenger, ويرايش شده در 0.
از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار

پست توسط HZH »

Darya salar MILADعزيز

منظور من از اينكه گفتم به صورت اون پيرزن دقيق بشيد
اين بود كه مظلوميت رو ببينيد اون هم نه فقط شما تمامي دوستان
در هر صورت اگر تند رفتم ببخشيد از روي عصبانيت بود

بعضي از دوستان به خودشون اين اجازه رو مي دن كه راجع به مرگ و زندگي افراد به راحتي تصميم بگيرن اينه كه خيلي ناراحت كننده است

راستي مگه اون تا پيك چي شده اونم جالب بود

يا حق
تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط forodo »

Darya salar MILAD نوشته شده:دوستان تازه از ف ی ل ت ر در اومدیما..چرا رعایت نمی کنید؟؟؟ :-o

مي خوام ولي من كه تو جواب قبلي چيز بدي ننوشته بودم كه حذف شد يك سئوال ايا تو اين عكس زننده اون مشت يكي از مقامات كه مي تواند خداي نكرده دوباره سايت ف_ * ل*_ ت ر كنه؟ 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

,

ف ی ل ت ر ی ن گ به شدت روی سنترال حساس است.لطفا از تندی پست خود بکاهید...نکته دیگر این سایت متعلق به من و شما نیست..کسی هم برایمان کارت دعوت نفرستاده..خودمان با پای خودمان امدیم...به هر حال مدیر این سایت برای سایت شدن اینجا سالها تلاش کرده و نمی تواند یک شبه زحمات خود را بر باد رفته ببیند.

مگر من که تاپیک دختران بی حجاب انقلاب را حذف کردند اعتراضی نمودم..نه ..چون خود را در این سایت صاحب حق نمی دانم.هر اتفاقی بیفتذ مدیر این سایت جوابگوست..من و شما کاربریم و صادقانه بگم اگر مثلا توبیخی به مهدی رسید کدام یک از ما به حمایت از او بر می خیزد.نگویید مهدی عزیز ماست و ...موقع عمل باید دید که آیا واقعا حامی خواهیم بود و یا در حد تلاوت چند کلمه بوده است.
البته lمدیر سایت از من نوعی بیشتر در جریان این موضع هست..سکوتی که می کند دلیل بر اشراف نداشتن بر این مسائل نیست.اخلاق خاصی دارند و فقط محترمانه در pm تذکر می دهد.ما که نباید از این بردباری سو استفاده کنیم.

عرف این سایت را پذیرفته ایم و باید به آن احترام بگذاریم..مثل بنده که فعالیت سیاسی خود را در سایت دیگری انجام می دهم.

اینجا هم اگر بحث گذرایی بوده در حد رفع شبهات بوده..

شما زدید به صحرای کربلا...از یک عکس پیرزن کلفت دربار شاهنشاهی آریا مهر رفتید به زندان اوین..

حکایت جن و بسم الله!!!یا ان عکس هویدا اصلا چه ربطی به انقلاب داره...هویدا و سپهبد خلبان جهانبانی تنها فردی از نظام شاهنشاهی است که مورد احترام من هستند.چون هویدا مغزی اقتصادی بود و جهانبانی از بهترین خلبانان جهان.

حالا من باید بیایم و این اعتقادات را تشریح نمایم..نه عزیز من همه قوانین را پذیرفته ایم..اگر مواقعی هم سرپیچی کرده ایم روی حساب جوانی است.

من بارها در باره جنگ غزه ضد اعتقادات سایت حرف زدم..ولی سانسور نشدم..

شما حتما پستی تند داشته اید که ایجاد خطر برای سایت می کرده است..

یا علی.
  بی  
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

مجددا شاهد بحث‌هاي بعضا مغرضانه و خلاف قوانين انجمن بوديم، مجددا تکرار ميکنم اين انجمن يک انجمن صرفا علمي بوده و بحث‌هاي سياسي، از انتخاباتي گرفته تا سياست داخلي کشور و امثال اون مطلقا جايي در اين انجمن ندارد
اگر واقعا خواستار برطرف شدن مشکلات از هر نوعي هستيد، با علم اونها رو بايد تصحيح کرد

چند پست حذف شد
تاپيک قفل شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
قفل شده

بازگشت به “تاريخ ايران”