اتصال 2 کامپيوتر به وسيله بلوتوث(راهنمايي)

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

New Member

پست توسط abedi98 »

من با برنامه IVT_BlueSoleil_6.2.227.11_for_32bit_OS بلوتوسامو رو جفت کامپیوتر ها نصب کردم ( مدل بلوتوسام مثه همونیه که مسعود گفته )

هر کاری میکنم اینترنت Share نمیشه

رو کامپیوتری که ای دی اس ال دارم از کانکشن PPEO استفاده میکنم و ویندوزم XP هست و ویندوز لپ تاپ هم Vista Home Basice هستش و در کل هر کاری کردم نتونستم اینترتمو شیر کنم

مهدی جان شما که این کارو قبلاً انجام دادی آموزششو بگو ( این پست 1700 تا بازدید خورده و آخرش هم به هیچ جایی ختم نشده پس بسم الله خودت ختمش کن که وقتی کسی میاد اینو میخونه دیگه مشکلی نداشته باشه و دعات هم بکنه )
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

abedi98,
شما تونستيد شبکه رو ايجاد کنيد بين دو کامپيوتر؟
اگر اين مرحله انجام شده، فقط کافيه روي ايکن کانکشن اينترنت راست کليک کنيد،گزينه‌ي Properties>>Sharing و در اونجا تيک اشتراک اينترنت رو بزنيد و در کادر زير اون کانکشن مربوطه رو انتخاب کنيد و بعد از اون در قسمت settings که پايين اون قرار داره، تمام پورتها رو تيک بزنيد و تاييد کنيد، سپس مجددا کانکت بشيد به اينترنت و شبکه بلوتوس رو هم ايجاد کنيد، به راحتي اينترنت در کامپيوتر دوم به اشتراک در خواهد اومد، اگر مشکلي هست بفرماييد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط abedi98 »

مهدی جان راهی هست که نشون بده کامپیوتر ها 100% به هم شبکه شدن ؟؟؟؟

من کامپیوتر اول که اینترنت داره رو آی پی میدم ( 192.168.0.1 ) ولی لپتاپ رو Automatic IP میزارم
وقتی که اتوماتیک میزارم لپتاپو تو Network and Sharing ویندوز ویستا تا بخش Network ارتباط برقراره فقط از Network به Internet یک ضربدر قرمز رو خط هست

حالا راهی بگید که اول شبکه شدن 100 % بشه بعد اینترنت Sharing
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 91 بار

پست توسط aliaminfar »

من با لپتاپ و یه دسکتاپ تونستم این کارو کنم
اول bluetooth PAN server رو رو لپتاپ enable کردم بعدشم با پی سی تو New conections یه bluetooth lan درس کردم و با سرور کردن لپتاپ با پی سی بهش کانکت شدم سرعتم 3mps نوشت. :grin:
ناپلئون بناپارت : کساني که روح ناميد دارند مقصرترين مردم هستند.
New Member

پست توسط abedi98 »

آقا چرا اینجا همه نسیه حرف میزنن ، شما که میگی این کارو کردی خوب دوست عزیز بی زحمت کامل توضیح بده من تو New Coonection از کجا Bluetooth Pan ایجاد کنم

خواهشاً کامل راهنایی کنید
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

abedi98,
از کامپيوترها به هم ping کنيد، اگر reply زد، يعني اتصال برقراره و ميشه کارهايي مانند اشتراک گذاري فايل و ... رو انجام داد
دستور پينگ هم به اين شکل هست
Please Login or Register to see this code
اون IP رو براي مثال نوشتم، IP هر کامپيوتري که خواستيد جاي اون قرار بديد، البته ميشه نام کامپيوتر رو هم به جاي IP قرار داد و يا نام دامين
اگر ارتباط برقرار شده، به راحتي با همين روشي که در بالا عرض کردم ميتونيد اينترنت رو به اشتراک بگذاريد
در ضمن در لحن صحبت خودتون تجديد نظر کنيد، وگرنه به گونه‌اي متفاوت با شما رفتار خواهد شد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 91 بار

پست توسط aliaminfar »

اقا بیا اول تیک pan server رو از لپتاپ بزن بعدش با pc یه سرچ کن و به لپتاپ کانکت شو
[External Link Removed for Guests]
ناپلئون بناپارت : کساني که روح ناميد دارند مقصرترين مردم هستند.
New Member

پست توسط abedi98 »

aliaminfar نوشته شده:اقا بیا اول تیک pan server رو از لپتاپ بزن بعدش با pc یه سرچ کن و به لپتاپ کانکت شو
[External Link Removed for Guests]

سلام اقا مثه ایننکه مدل برنامه های بلوتوسامون فرق میکنه ولییییی منظورت از Pan Server همون Bluetooth Personal Network هستش ؟؟؟

عکس زیر رو نگاه کن :
اینترنت من رو PC Desktop هستش و وقتی که از طرف لپ تاب Connect Bluetooth Personal Area Network رو میزنم تو قسمت Service برنامه بلوتوسم تو PC Desktop ( مثه عکس زیر Bluetooth Personal Area Network ، فعال ( Enable ) میشه و تو قسمت سرویس برنامه تو لپ تاپ این گزینه Disable میشه وووو ( برعکس )

تصویر

این میتونه مشکل باشه ؟؟؟

راه حلش چیشه ؟؟؟
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: اتصال 2 کامپيوتر به وسيله بلوتوث(راهنمايي)

پست توسط hector2000 »

سلام
اقا من سیستم عامل پی سیم و لپ تاپم ویستا است
من با هر بدبختی شده بود با استفاده از دستور ping متوجه شدم که بین هر دو ارتباط وجود دارد و بسته های ارسالی دریافت می شه اما هر کاری می کنم اینترنت بینشون شیر نمیشه.من روی کانکشنی که به اینترنت وصل هستم راست کلید کردم و بخش شیر را فعال کردم اما باز هم کامپیوتر کلاینت نمی تونه به اینترنت وصل بشه.ایا برنامه خاصی برای این کار ننوشتن؟
ممنون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: اتصال 2 کامپيوتر به وسيله بلوتوث(راهنمايي)

پست توسط Solver »

یک مطلب جامع و مفید که علاوه بر اطلاعات کامل در مورد بلوتوث دلیل عدم استفاده از بلوتوث در شبکه های LAN را توضیح داده.
forum-f33/bluetooth-t51821.html
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”