Mohammad 1985 نوشته شده:Mohammad 1985 نوشته شده:من دیگه واقعا نمی دونم امام زمان کی می خواد ظهور کنه؟ این همه ظلم فساد دروغ جنگ نسل کشی قتل غارت و ... مگه واقعا میشه از وضع الان بدتر هم میشه؟

واقعا این سوال مدتهاست ذهن منو مشغول کرده کسی میتونه کمکم کنه ؟
خوب این سوال منه توی صفحه اول تایپیک لطف کنید یه نمه ما رو روشن کنید.
سلام دوست من
اول از همه جواب شما رو تویه یک جمله می دم بعد توضیحاتش رو ادامه می دم
""اصلان مشخص نیست که امام زمانی کی ظهور می کند""
توضیحات
در سالی که مغولان به ایران حمله ور شود
خیلی می گفتن ظهور امام زمان نزدیک است ولی ایا اتفاقا افتاد؟؟؟؟؟؟؟
بهتون پیشنهاد میکنم برین نقشه گسترش پهنایی غلمرو جنگیز مغول رو نگاه کنید
حدود 34 میلیون متر مکعب رو تصرف کرد ........
در همین قرن گذشته جنگ جهانی اول و دوم ایا اوضاع از این بدتر که شواری از اون ور فاشیست از اون ور نازی ها و امریکا و انگلیس و فرانسه
بیش 110 میلیون تلفات بدبختی اوراگی و .............. در پی داشت
زمانی که کومنیست ها بعد از جنگ جهانی می خواستن افکارشان را به جهان القاع کنند و رشد نسبتان سریعی داشت و کلی کشور رو در بر می گرفت
ایا اوضاع حال ما از گذشته بدتر است
چرا در ان موقع چنین اتفاقاتی نیوفتاد
چرا هر اتفاق خاصی که می افته ما سریع می گم امام زمان ظهور می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
باید از اتفاقات گذشته درس بگریم ان درس هم این است که نمی شود گفت که کی امام زمان(ع) ظهور خواهد کرد شاید همین الان شاید فردا شاید 1000 شاید 10000000
فقط فقط خدا می داند که کی وقتش است
**
من پیشنهاد می کنم
حالا که ظهور امام زمان (ع) مشخص نیست شما سعی کنید همیشه در راه خدا قدم بردار به پدر و مادر و مردم کمک کنید سعی کنید ایمان تان را روز به روز قوی تر کنید سعی کنید هر روز خودتون رو اصلاح تر کنید
سعی کنید به خدا خودتون رو نزدیک تر کنید با خدا عشق بازی کنید

سعی کنید در روز حداقل یک صفحه قران بخوانید با ترجمه ( و اگر شود با تقسیر)
حتا مفهوم یک کلمه از قران رو در روز بفهمید واقعان عالیه است و انشالله خدا روز به روز بیشترش می کنه
کتاب نهج البلاغه هم اگر بتوانید بخوانید خیلی خوب است .
ولی دوست خارج از این من پیشنهاد می کنم حتمان قران رو بخوان به ترجمه و تفسیر به نوعی واجب است
برای اینکه با خدا صحبت کنید برای اینکه علم به زندگی بیشتر بشه برای اینکه بدانی برای چه به وجود امدی برای اینکه قواعد زندگی رو یاد بگیرید برای اینکه با خدا نزدیک تر بشی برای اینکه به کلی اطلاعات فوق مفید برسی برای اینکه بتوانی راه رو از چاه تشخص بدهید
بعد از قران احادیث و نهج البلاغه رو بخوان تا بتوانی به خدا نزدیک تر بشی
سعی کن در این راه دوستانت رو هم راهنمایی کنی و اون رو هم بیار تو خط

سعی کن هر کس هر حرفی زد روش تحقیق کن و بعد بپذیر حتا از بزرگترین شخص مملکت یا ولی فقی یا هرکس دیگر
امکان دارد ان هم اشتباه کند
مطمعان باش اگر انها اشتباه کنند و ما پیروی کنیم اون دنیا یقه ما رو می گیرن و به ما می گویند مگه به شما عقل و هوش ندادیم پس چرا برای راست و دروغ بودن ان تحقیق نکردید و ان را کور کورانه انجام دادید .؟
یک جمله اخر بگم
زندگی با خدا بوی گل بوی زیبای حس زیبا حس ها خوب و هزارن حس دیگه و در اخر سعادت
زندگی بی خدا بی گند بوی لنج دادن حس پول حس بی اخرت بودن حس ناامیدی حس شکست خوردن غصه روز خوردن و هزار حس مزخرف دیگه و اخر هم اتیش جهنم
امام زمان (ع) خواهد امامد ولی مشخص نیست کی خواهد امد
دوست عزیز برای منم دعوا کن
با تشکر